doc1000 Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου 2004 Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου 2004 Μου έχουν έρθει ρε παιδιά τελευταία 2-3 mail από έναν server ([email protected]) ότι έστειλα email με virus μέσω λογαριασμού μου στη freemail σε κάποιον χρήστη [email protected] ... :? "A mail message with subject "Re: Protected Mail Request" has been found containing a virus,..." Έψαξα το σύστημα μου με ανανεωμένο Norton antivirus αλλά δεν βρήκε ιούς, πέρα από λίγα spyware που δεν μπόρεσε να σβήσει... Σας έχει συμβεί εσάς?.... Μέχρι τώρα λάμβανα ΕΓΩ τα άπειρα emails με viruses απ' τη freemail.... Τώρα άρχισα να στέλνω κι εγώ! :oops:
random Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου 2004 Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου 2004 Aν πας στο email προγραμμα που χρησιμοποιεις πχ Outlook express, sto tools/accounts/ properties εκει που δηλωνεις το pop server, to password , to onoma... exei kai αλλα 2 πεδία: "email address", και "reply address" αν βαλεις εκει φουφουτος@οτενετ.γρ (που δεν ειναι το δικο σου) και αρχιζεις και στελνεις ιους στον κοσμο, οι σερβερς που εχουν προστασια κατα των ιων, θα στελνουν τετοια μηνυματα στον φουφουτος@οτενετ.γρ σαν να ειναι εκεινο υπευθυνος. δεν θα τα λαβαινεις εσυ φυσικα γιατι δεν ειναι το πραγματικό σου μαιηλ. εσυ τωρα εισαι ας πουμε στη θεση αυτου του υποθετικου φουφουτος... Το πιθανοτερο που συμβαινει ειναι οτι κάποιος με τον οποιο ειχες επικοινωνια καποτε, σε εβαλε στο address book του, μετα μολυνθηκε με ιό, ο οποιος ιος (χωρις να παιρνει χαμπαρι ο χρηστης), δημιουργει μηνυματα και τα στελνει σε διάφορους, βάζοντας στο "From: ", τα μαιηλ που βρηκε στο address book, και το δικο σου. οποτε "φαινεται" σα να τα στελνεις εσυ... ή θα κανεις υπομονή (καποια στιγμη θα ξυπνησει ο παλιος σου φιλος να βαλει κανενα αντιβαιρους), ή θα ξεχασεις αυτο το λογαριασμο freemail που εχεις, και θα φτιαξεις άλλον.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.