Προς το περιεχόμενο

Κόψιμο ράψιμο ταινιών;

abeness

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Βρε μάγκες έχω το εξής πρόβλημα… χρειάζομαι ανα-περιόδους να αφαιρέσω από διάφορα Vide-άκια (mpg ή mpeg ) ένα συγκεκριμένο κομμάτι που είναι ενδιάμεσο. Π.χ. έχουμε ένα vide-άκι διάρκειας 30 sec που δείχνει ένα κουφό γκολ. Όμως μέσα στην όλη φάση δείχνει για 5 sec και μια σκηνή από την κερκίδα… εγώ θέλω να κόψω αυτή την σκηνή της κερκίδας και να κρατήσω το υπόλοιπο.

Ένα τρόπος είναι να χρησιμοποιήσω τα γνωστά προγράμματα virtualDup, eazy video spliter, Ht video spliter, κ.τ.λ. και να κόψω την ταινία στα τρία να βγάλω το μεσαίο και μετά να πάω να ενώσω τα δύο που θέλω… όλα αυτά όμως manual… κανένα που να το κάνει αυτόματα δεν ξέρουμε ρε γαμώτο;;; έχω φάει το τόπο και δεν έχω βρει τίποτα….

Καμία ιδέα;;;;

Δημοσ.

Υπάρχει αύτο που θες, λέγεται Cuttermaran http://cuttermaran.movie2digital.de/cuttermaran_e/index.htm ,είναι freeware, αλλά...το μόνο μειονέκτημά του είναι ότι πιο πριν πρέπει να έχεις χωρίσει το mpg σου σε 2 χωριστά αρχεία video και audio (πχ με το TMPGEnc, από το μενού File-->MPEG Tools-->Simple Demultiplex)

Δημοσ.

Ολα καλά βρε φίλε αλλά για να δουλέψει το Cuttermaran χρειάζεται το Microsoft .NET Framework 1.1, το οποίο είναι 23 ΜΒ, και μπορεί για άλλον 23MB να μην είναι πολλά άλλά με PSTN που τρέχει μόλις στα 20k/sec ...(κλαψ) άστα βράστα.. Ευχαριστώ πολύ πάντως....καμια άλλη ιδέα βρε παιδιά;;;;

Δημοσ.
Ολα καλά βρε φίλε αλλά για να δουλέψει το Cuttermaran χρειάζεται το Microsoft .NET Framework 1.1, το οποίο είναι 23 ΜΒ, και μπορεί για άλλον 23MB να μην είναι πολλά άλλά με PSTN που τρέχει μόλις στα 20k/sec ...(κλαψ) άστα βράστα.. Ευχαριστώ πολύ πάντως....καμια άλλη ιδέα βρε παιδιά;;;;

Το οποίο υπάρχει και στο CD των Windows XP οπότε αν το έχεις δε χρειάζεται να το κατεβάσεις ;-)

Δημοσ.

Φίλε parsifal καλή φαίνεται η πρόταση σου, αλλά πες μου σε παρακαλώ, τι κάνω λάθος και δεν βλέπει κανένα αρχείο όταν προσπαθώ να ανοίξω-εισάγω ένα από το file-ΰopen video/audio ; είναι σαν να μην τα υποστηρίζει!!! Τα αρχεία που προσπαθώ να εισάγω είναι είτε .mpg είτε .mpeg είτε .mp3 αλλά στο παράθυρο του open δεν εμφανίζονται !

Καμία ιδέα;

Δημοσ.

Το περίεργο με το Mpeg2Schnitt (αλλά και το άλλο πρόγραμμα που πρότεινα) είναι ότι απαιτούν το αρχείο mpg να το χωρίσεις πρώτα σε 2 ξεχωριστά αρχεία audio και video. Το πιο εύκολο πρόγραμμα για να γίνει αυτό είναι το TMPGEnc, από το μενού File-->MPEG Tools-->Simple Demultiplex. Αυτό θα παράγει ένα αρχείο m2v για το video και ένα mp2 για τον ήχο. Μετά, με το Mpeg2Schnitt ανοίγεις το m2v και αυτό αυτόματα ανοίγει και συγχρονίζει και το mp2. Μετά μπορείς να κόψεις το αρχείο όπως εσύ θες, πχ να αφαιρέσεις πολλαπλά τμήματα με τη μία ή να σώσεις ως ξεχωριστά αρχεία κάποια κομμάτια που εσύ θες...

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...