Duke_2_gr Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου 2004 Share Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου 2004 Είπα να συνδέσω μόνος μου το Modem αλλά μάλλον κάπου τα έχασα. Το modem είναι το THOMSON speedtouch 530i. Έχει εξόδους usb, RJ 45 και μια RJ 11. Έχω επίσης το adsl isdn splitter και μια ethernet κάρτα δικτύου πάνω στην οποία έχω βάλει ένα 2ο pc Τέλος έχω το netmod της Intracom mε το οποίο μπαίνω στο internet Πως μπορώ να τα συνδέσω όλα???? Θέλω να μπορεί να μπει και το 2ο pc internet μέσω του δικτύου. Γίνεται να συνδέσω το modem με την ethernet αντί να μπαίνω με usb? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
tech25 Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου 2004 Share Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου 2004 Pairneis to tilefoniko kalodio pou kataligei mesa sto Netmod (prepei na bgaleis to piso mikro kapaki), kai to bazeis sto splitter sto line. Sto splitter logika exeis 3 eisodous Line,Modem,ISDN Meta me aplo tilefoniko kalodio syndeeis tin ypodoxi Modem tou splitter me to speedtouch( stin thesi me to RJ11).Apo tin eksodo ISDN toy splitter bazeis ena aplo tilefoniko kalodio kai to syndeeis sto NETMOD stin idia thesi apo tin opoia to ebgales prin. Mporeis na pareis ena mikro hub kai syndeseis pano tou to speedtouch kai ta dyo PC. Ama den theleis hub, mporeis na koymposeis mia deyteri karta diktioy sto PC poy einai syndedemeno me to speedtouch kai me ena cross kalodio na to syndeseis me to allo PC.To thema edo einai oti prepei na baleis software sto 1o PC gia na kanei routing sto allo. AYta... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
tech25 Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου 2004 Share Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου 2004 mporeis na syndeseis to pc me tin ethernet arkei na exeis karta diktyou sto pc.(einai poli kalitera apo USB sindesi) Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Duke_2_gr Δημοσ. 3 Σεπτεμβρίου 2004 Μέλος Share Δημοσ. 3 Σεπτεμβρίου 2004 tech25 κατ΄αρχάς σε ευχαριστώ πολύ για τη βοήθεια, αλλά χρειάζομαι ακόμα μερικές διευκρινήσεις! 1ον το splitter που μου δώσανε έχει 3 εξόδους: LINE (RJ-11), TEL (RJ-11) και ADSL (RJ-45). To Modem από την άλλη έχει μια υποδοχή usb, μια RJ-45 και μια RJ-11 (απλό τηλεφωνικό καλώδιο). Αυτό που έκανα εγώ είναι να πάρω το καλώδιο που καταλήγει στο Netmod, να το βάλω στο LINE του splitter, να βάλω έλλο ένα καλώδιο από το TEL του splitter στη θέση μέσα στο netmod που ελευθέρωσα (κάτω από το καπάκι). Ως εδώ όλα καλά.Στο netmod βλέπω τα δύο φωτάκια πάνω πάνω αναμμένα και το τηλέφωνο δουλεύει κανονικά όπως και πριν. Μόλις όμως τολμάω και συνδέω πάνω στην RJ-45(ADSL) του splitter το καλώδιο που έρχεται από το modem μου, ξαφνικα σβήνουν διαδοχικά τα φωτάκια στο netmod και δεν έχω πια τηλέφωνο!!! Βέβαια ούτε internet. Εννοείται ότι ταυτόχρονα έχω συνδέσει το adsl-modem μέσω usb στο pc. Δοκίμασα να βάλω το φαρδύ RJ-45 καλώδιο απευθείας στην ethernet κάρτα μου αλλά τίποτα (εννοείται ότι ταυτόχρονα είχα βγάλει το usb). Σημείωση ότι η ethernet κάρτα έχει δύο εισόδους. Μια κατειλημένη από το Τ του καλωδίου από τον άλλο υπολογιστή που έχω συνδέσει και μια RJ-45. Τέλος, δοκίμασα να κάνω όλες τις συνδέσεις χωρίς την παρεμβολή του splitter, αλλά πάλι κανένα αποτέλεσμα!!! Κάνω κάτι λάθος? Είχα την εντύπωση ότι οι συνδέσεις θα είναι πανεύκολες!!! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
manik Δημοσ. 3 Σεπτεμβρίου 2004 Share Δημοσ. 3 Σεπτεμβρίου 2004 Δες την σύνδεση του splitter. Σύνδεση Modem USB. Σύνδεση Modem Ethernet. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
predalien Δημοσ. 3 Σεπτεμβρίου 2004 Share Δημοσ. 3 Σεπτεμβρίου 2004 H σύνδεση Splitter <---> Router/Modem γίνεται και με RJ11 καλώδιο χωρίς πρόβλημα. Για δοκίμασε και πες μας......... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
tech25 Δημοσ. 4 Σεπτεμβρίου 2004 Share Δημοσ. 4 Σεπτεμβρίου 2004 O Predalien exei dikio. Apo to splitter sto Modem prepei na pigainei RJ-11.Dokimase na baleis RJ11 kalodio apo to splitter (esto kai an exei ypodoxi RJ45 sto ADSL) sthn RJ11 toy Modem.Sthn RJ45 toy modem syndese thn ethernet toy PC. Elpizo na sou doulepsoun ola. An den paiksei pare allo splitter. P.S. H grammh prepei na mpei aysthra stin RJ11 toy modem.Pote sthn RJ45 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
tech25 Δημοσ. 4 Σεπτεμβρίου 2004 Share Δημοσ. 4 Σεπτεμβρίου 2004 "Σημείωση ότι η ethernet κάρτα έχει δύο εισόδους. Μια κατειλημένη από το Τ του καλωδίου από τον άλλο υπολογιστή που έχω συνδέσει και μια RJ-45. "???????? Ti ennoeis? P.S. An den thes na parembaleis ton splitter, tha baleis to arxiko kalodio pou pigaine sto NEtMod (poy tora to exeis sto Line toy Splitter) stin RJ11 tou modem. Elpizo na boithisa! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.