greekparot Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2004 Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2004 Να σημειωσω κατι εδω..: BetandWin & Betoto ειναι ακριβως οι ιδιες εταιρειες. Ο ιδιοκτητης δηλαδη ειναι ενας και οι servers βρισκονται ακριβως στον ιδιο χωρο και συγκεκριμενα στην Αυστρια. Ειτε παιξετε στο betoto ειτε στην BetandWin θα εχετε σχεδον ιδιες αποδοσεις και ιδια διαδικασια στην αναληψη χρηματων. Αλλωστε τα μενου τους ειναι σχεδον ιδια. Τωρα στις 2 παραπανω εταιρειες και στην sportingbet εαν κανετε 1 φορα αναληψη το μηνα δεν χρεωνεστε. Ειδικοτερα στην sportingbet δεν χρεωνεστε κα8ολου προμηθεια. Οι gamebookers στελνουν τα χρηματα μεσω μια αλλης "δικιας τους" εταιρειας την moneybookers η οποια για κα8ε αναληψη που ζητατε σας κραταει αναληψη 1.80€.
zaxoys Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2004 Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2004 Οι gamebookers έχουν πλεον και κατευθείαν ανάληψη (δλδ δεν χρειάζεται μέσω moneybookers) ,νομίζω είναι χωρίς χρέωση η πρώτη κάθε μήνα και έπειτα 5 euro για κάθε μία από τις υπόλοιπες.)Αν είσαι Golden member όπως εγώ είναι 2.5 αντί για 5.Σε αυτά όμως πρέπει να προσθέσεις την προμήθεια της τράπεζας σου!!!Εμένα με τράπεζα Κύπρου είναι συνήθως 5 euro.Λογικά είναι κλιμακωτή αυτή η χρέωση αλλά δεν ξέρω λεπτομέρειες ,ρωτήστε την τράπεζα σας.Για εμένα το καλύτερο σύστημα πληρωμών το έχει το betfair!Aν έχεις electron visa σου επιστρέφει τα χρήματα εκεί -στον λογαριασμό που την έχεις συνδέσει δλδ (2-4 μέρες) και δεν έχει ΚΑΜΙΑ κράτηση -ούτε από εκεί ,ούτε από την τράπεζα σου.
whiteman7 Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2004 Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2004 sostos o zaxoys.... stin eurobet pairnei oles tis kartes kai mastercard kai visa (oxi mono electron) kai i pio grigori katathesipou mou exei ginei einai merikes ores !!!!!!!!!!!!!!!!!!!
tasoss Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2004 Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2004 Ego pados apo osa exo diabasi se auto k alla topics to kalitero einai betfair,eurobet se sindiasmo me mia Electron Visa(mou ipane pos o pio eukolos tropos einai na thn bgalis apo tin alpha bank). whiteman7:mipos ean xrisimopiis xreostiki karta den se xreoni kamia eteria???
zaxoys Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου 2004 Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου 2004 1 πληροφορία που θα είναι χρήσιμη σε πολλούς ,επειδή το σκεφτόμουν και εγώ για eurobet πριν καταλήξω Gamebookers να έχετε υπόψη σας πως σε πολλά γεγονότα θέλει υποχρεωτικά τριάδες -πχ για ελληνικά under/over 2.5 -Φαντάζομαι όσοι παίζεται καταλαβαίνετε πόσο μεγάλο μειονέκτημα αλλά και εκνευριστικό είναι αυτό...
brandon Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου 2004 Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου 2004 zaxoys auto gia tis ipoxreotikes triades pou einai akribos?gamebookers i kai eurobet ?
zaxoys Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου 2004 Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου 2004 Η eurobet έχει αυτό το μειονέκτημα :Δες και 1 review που της έχουν κάνει στο betaholics: http://www.betaholics.com/article.php?id=p1067785734
MAFIA Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου 2004 Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου 2004 Egw pantos exw dokimasei sxedon oles tis etairies kai katelhxa sthn bet and win gia ena kai mono logo.... Bgazei polu noris ta paixnidia ..... akoma kai 1 bdomada prin arxisoun me apotelesma na ginontai polla "La8h" stis apodoseis..... An prolabeis .... paizeis kala..... (To mono meionektima den exei se ola ta paixnidia diples eukairies)
DE@TH Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου 2004 Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου 2004 Εγω http://www.sportingbet.gr παιζω.Εχει καλες αποδοσεις και χωρις ψιλα γραμματα.Οποτε θελεις τα παιρνεις τα λεφτα σου. :wink:
tasoss Δημοσ. 13 Σεπτεμβρίου 2004 Δημοσ. 13 Σεπτεμβρίου 2004 Re paidia oi gamebookers.com xreonoune stis analipsis? Stis pistotikes kartes genika oi eteries apo oti katalaba den xreonune gia analipsis.Isxii to idio k gia tis xreostikes?K kati allo.Otan se xreoni mia eteria gia tin analipsi pu ekanes,1-2 euro,auta fenode meso e-banking h kapou alou?Na 3eroume diladi ti mas ginete...Mesa sti bdomada bgazo karta k den exo katali3i akomi se eteria.
tasoss Δημοσ. 16 Σεπτεμβρίου 2004 Δημοσ. 16 Σεπτεμβρίου 2004 Euxaristw gia tis plirofories.Allh mia erothsh.Sta mona apodekta oi pio poles eteries zitane minimum 1euro?Giati auto simbeni me gamebookers.Euxaristw!
zaxoys Δημοσ. 16 Σεπτεμβρίου 2004 Δημοσ. 16 Σεπτεμβρίου 2004 ?Οι Gamebookers δέχονται στοίχημα από 0,1 euro. νομίζω μάλιστα οτι είναι το χαμηλότερο ποσό που επιτρέπου συνολικά οι book Από 'τι έχω δει κάθε εταιρία έχει την δική της πολιτική πχ η betfair έχει ελάχιστο στοίχημα 4 euro .Οι λόγοι που τα κάνουν είναι προφανείς - να σε αναγκάσουν να παίξεις όσο το δυνατόν περισσότερα και να αποφύγουν τα μικροποσά -Γι'αυτό και οι gamebookers χρησιμοποιούν το Silver/Gold member ..
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.