_DiMoN_ Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου 2004 Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου 2004 Ψάχνω για την μητέρα μου, πρόγραμμα ή eBooks (που θα τα τυπώσω) και θα την βοηθήσουν να μάθει τα βασικά και να χειρίζεται το office. Δεν έχω πρόβλημα να είναι στα Αγγλικά ή ακόμη και στα Ελληνικά!
alfas Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου 2004 Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου 2004 Arxonta ego exo kati bibliarakia apo to ram...8eleis na ta fototipisoume kai na tis ta doseis 8a tin boi8isoun ipervolika.... Kai kales simioseis kai tsampa....steile mou pm!!An 8eleis:)
as223 Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου 2004 Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου 2004 alfas, τι θα 'λεγες να τα scanαρεις και να τα ανεβασουμε καπου? Αν δεν εχεις scanner μπορω να αναλαβω εγω τη δουλεια... Ετσι θα βοηθησουμε πολυ κοσμο
_DiMoN_ Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου 2004 Μέλος Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου 2004 Σωστός....Εγώ προσφέρω τον site μου για να τα ανεβάσουμε..
andromahos Δημοσ. 3 Σεπτεμβρίου 2004 Δημοσ. 3 Σεπτεμβρίου 2004 http://www.greek-covers.com sta e-book nomizo iparxoun pola
alfas Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2004 Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2004 NAI bebaios na to kano...sorry pou argisa na apantiso apla den eida to post :oops: :oops:
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.