Προς το περιεχόμενο

Kalitero p2p?

therock

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
Ρε παιδια καλο το dc++ αλλα δεν μαρεσει που με υποχρεωνει να χω 15 gb υλικο στο pc. Ειναι λιγο υπερβολικο . Τωρα το e-mule μαλλον για μενα το καλυτερο, μπορει να μην το κατεβασεις εκεινη την ωρα αλλα θα το κατεβασεις. Το limewire εχει το πλεονεκτημα οτι αν βρεις κατι μαλλον θα το κατεβασεις και τοτε που θα το ζητησεις , kazaa νομιζα οτι ειχε κλεισει. Δουευει ακομη? Torrents για rock/metal ξερει κανεις?

Ελληναράς πάντα!!!

Γιατί όλοι οι Ελληνες θέλουμε να κατεβάσουμε μόνο χωρίς να δίνουμε τίποτα?

Αν δεν μοιράσεις ρε φίλε, και ακολουθήσουν και οι άλλοι το παραδειγμά σου, πως θα βρισκεις υλικό?

Πήγαινε τότε στο limewire να κατεβάζεις 12 στα 10 ιούς και χαλασμένα κομμάτια!!!

• Απαντ. 147
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.

Δεν ισχύει κάτι τέτοιο,για να μην κατεβάζεις ιούς από limewire,πρέπει να διαλέγεις κομμάτια που τα έχουν λίγοι,και κατά προτίμηση να έχουν διαφορετικό μέγεθος από αυτά που τα έχουν πολλοί.Τώρα για τα τραγούδια του στιλ "get laid tonight", απλά δεν αχολείσαι και τα αφήνεις να υπάρχουν.

Δημοσ.

Από τα τελευταία posts προκύπτουν μάλλον τα εξής :

α) limewire = γρήγορο αλλά επικίνδυνο για ιούς ενώ τρώει και ταχύτητα

β) dc++ = πλούσιο υλικό αλλά δεσμεύει χώρο στο σκληρό

γ) emule = ασφαλές με πλούσιο υλικό αλλά αργό και δύσκολο στην αναζήτηση

Όσο για τα BitTorrent και BitComet δεν έχω βγάλει άκρη σχετικά με τις διαφορές τους με τα παραπάνω...

Υ.Γ. Γνωστός μου έχει ήδη κατεβάσει γύρω στα 50 mp3 από limewire χωρίς ιούς.Νάναι τυχερός;;;;

Δημοσ.
Από τα τελευταία posts προκύπτουν μάλλον τα εξής :

α) limewire = γρήγορο αλλά επικίνδυνο για ιούς ενώ τρώει και ταχύτητα

β) dc++ = πλούσιο υλικό αλλά δεσμεύει χώρο στο σκληρό

γ) emule = ασφαλές με πλούσιο υλικό αλλά αργό και δύσκολο στην αναζήτηση

Όσο για τα BitTorrent και BitComet δεν έχω βγάλει άκρη σχετικά με τις διαφορές τους με τα παραπάνω...

Υ.Γ. Γνωστός μου έχει ήδη κατεβάσει γύρω στα 50 mp3 από limewire χωρίς ιούς.Νάναι τυχερός;;;;

a) mia hara einai alla psagmena pragmata dn exei ... exw katevasei polla mp3 alla kanena dn itan ios .. dn 3erw giati oloi lene gia ious

episis dn exei ellinika pragmata ka8olou .. amerikana proioda kuriws voltaroun ekei

B) adi gia dc++ vazeis revconnect p kanei to idio apla exei mikres veltiwseis opws na katevazeis ena arxeio apo polla sources ... dn xreiazesai xwro sto disko .. mporeis aneta na sunde8eis se hub p na min s zitaei panw apo 500mb

an 8es elliniko hub omws 8elei sigoura panw apo 10g

c) exei polu prama to mulari .. einai arketa asfales alla paizoun diafora incomplete arxeia kai mexri na 3ekinisei na katevazei kati 8elei wra. 8etiko einai oti sundeetai kai sto kademlia p ekei vriskeis polu prama kai sources ..

ta torrents einai kala gia releases apo games/movies/animes/albums/linux distros k alla genika megala arxeia.

vasika mporeis na vreis ta pada kai se http/ftp servers alla 8elei perissotero psa3imo alla oi taxutites sto adapodidoun ...

• 2 εβδομάδες αργότερα...
Δημοσ.

έχει πολύ γέλιο πάντως η όλη κατάσταση........Δεν νομίζω να ισχυει σε τέτοιο βαθμό αλλού ,αυτά μόνο ελληνικά είναι,να παίρνεις εσύ ότι θές,να στο δίνει ο άλλος μάλλον και να τα κρατάς για τον εαυτό σου!!!!

στην δικο μου λεξιλόγιο αυτό έχει λέξη:παρτακιας

....και το άλλο παράδοξο της υπόθεσης,μιλάμε για υλικό που σε ένα μεγάλο ποσόστο είναι "κλεμμένο"..(για πνευματικά δικαιωματα αναφερομαι)...δεν πιστευώ οτι τα προγραμματα,ταινιες,τραγουδια που έχετε , είναι αγορασμένα..και αγορασμένα να είναι δεν εχουμε δικαιωμα να το μοιραζουμε....

Αυτά τα λίγα για κάτι φίλους που θεώρουν το dc++ οτί θέλει share.....

Δημοσ.

Πως γίνεται αυτό το topic να μην έχει ένα poll να ψηφίζουμε;

Anyway, η γνώμη μου είναι ότι δεν υπάρχει "καλύτερο",

μιας και έχω χρησιμοποιήσει και τα τρια (emule, dc++ και torrents) και υπήρξαν πράγματα που τα βγήκα στο ένα και δεν τα έβρισκα στα άλλα δυο,

τελευταία βέβαια ασχολούμαι πιο πολύ με torrents (μTorrent),

σε public αλλά και private trackers.

• 2 εβδομάδες αργότερα...
Δημοσ.

Ακόμα και για ταινίες προτιμώ το DC++. Σε ξένα hubs (S&M, ΒΒΒ) βρίσκω users με upload μέχρι και 360 KiB/s. Ταχύτητα που δεν έχω δει ποτέ στο utorrent.

Βέβαια αν χάσεις λίγο την επαφή με το άθλημα μένεις πίσω στις εξελίξεις και είναι πάλι φτου κι απ την αρχή μέχρι να βρεις τα hubs που σου αρέσουν.

Εκανα πχ μερικούς μήνες να μπω και το Greek Desert δεν υπήρχε πια...(αλήθεια όλοι αυτοί οι χρήστες που είχε πού πήγαν? Ο Angelos και το dark angel δεν εμφάνισαν αύξηση στους χρήστες τους. Αφήστε που τώρα πια μόνο με τεμενάδες βρίσκεις χρήστη με ελεύθερο slot...)

Δημοσ.

Ακόμα και για ταινίες προτιμώ το DC++. Σε ξένα hubs (S&M, ΒΒΒ) βρίσκω users με upload μέχρι και 360 KiB/s. Ταχύτητα που δεν έχω δει ποτέ στο utorrent.

Βέβαια αν χάσεις λίγο την επαφή με το άθλημα μένεις πίσω στις εξελίξεις και είναι πάλι φτου κι απ την αρχή μέχρι να βρεις τα hubs που σου αρέσουν.

Εκανα πχ μερικούς μήνες να μπω και το Greek Desert δεν υπήρχε πια...(αλήθεια όλοι αυτοί οι χρήστες που είχε πού πήγαν? Ο Angelos και το dark angel δεν εμφάνισαν αύξηση στους χρήστες τους. Αφήστε που τώρα πια μόνο με τεμενάδες βρίσκεις χρήστη με ελεύθερο slot...)

Δημοσ.

Τα καλύτερα με διαφορά είναι το δίκτυο usenext,αλλά σημαντικό μειονέκτημα είναι το ότι θέλουν λεφτά και συμβόλαιο.Αλλά μερικοί την βγάζουν και τζάμπα.Σου δίνει download όσο σηκώνει η γραμμή σου.Mια demo έκδοση που δοκίμασα και ήθελα ένα προγραμματακι να κατεβάσω μου το δώσανε σε κάτι δευτερόλεπτα.

Δημοσ.
www.usenext.com δες για πληροφορίες,πάντως γνωστοί μου που είναι εκεί λένε δίνει τρελλές ταχύτητες και δεν υπάρχουν χαλασμένα αρχεία.Φυσικά αφού τα παίρνουνε;Πάντως αν ενδιαφέρεται κανείς να μάθει πως το ξεγελάνε με την πληρωμή δίνω μερικές πληροφορίες.Αν και έχει αρκετό ρίσκο η δουλειά....Και μην ξεγελαστεί κανένας με το τάχατες 14 ημέρες δοκιμής.Κάνεις συμβόλαιο και την πατάς,εκτός αν θέλει κανείς να συνεχίσει

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...