Προς το περιεχόμενο

Kalitero p2p?

therock

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 147
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.

Μετά από χρόνια, ξαναχρησιμοποίησα p2p αυτό το μήνα, όταν χρειαστηκε να βρω εκτάκτως ένα τραγουδάκι και τα 2 site που συνήθως κατεβάζω ήταν "πεσμένα"..

Οπότε μου ήρθε και έβαλα το Limewire... βρήκα αμέσως αυτό που έψαχνα, ενώ το πρόγραμμα ήταν πανεύκολο στη χρήση και δούλεψε αμέσως.. Όμως μάλλον δεν έχει και πολύ περιεχόμενο μου φαίνεται.. π.χ από προγράμματα..

Τι μου προτείνετε για να βρίσκω προγράμματα, λίγο πιο εξεζητημένα (όπως μουσικά προγράμματα)? Βασικά δεν αφήνω το PC όλη μέρα ανοιχτό και σίγουρα όχι τις νύχτες, καθώς κοιμάμαι δίπλα.. Οπότε μάλλον το emule δεν πρέπει να με βολεύει, καθώς άκουσα ότι έχει τρομερή αναμονή και πρέπει να έχεις το μηχάνημα ανοιχτό όλη μέρα....

α, με ενδιαφέρει να κατεβάζω και κανα e-book και βιντεο διάφορα.. video tutorials και άλλα τέτοια.. βίντεο από τις εκπομπές του Θέμου, Μητσικώστα, Λαζόπουλου...

Δημοσ.

Torrent kai DC plus!!! Den vrika pote oute ena xalasmeno komati, oute enan io. Enw sta alla, mule, lime klp. 8 sta 10 htan xalasmena h ioi...

Vrika apithana kommatia sto DC++ pou den ta evriska pouthena oute se sylloges paliwn kalwn DJs

Δημοσ.

Κοιταχτε,επιτρεπεται στα hubs,αλλα δεν νομιζω στο aggelos(αν και καποιες φορες εμπαινα χωρις να φαω ban-εχω να μπω και καιρο)!Εγω οποτε ηθελα να κατεβασω ελληνικα(πραγμα σπανιο)χρησιμοποιουσα το απλο DC++(τα εχω και τα δυο μεσα)!Παντως το McDC++ εχει πολλες πιο πολλες παραμετροποιησεις και αυτοματισμους,πιστευω αξιζει να του ριξετε μια ματια και αν δεν σας αρεσει πεταξτε το!Ειναι βασικα σαν αλλο προγραμμα,απο τα mods του DC++ δηλαδη αυτο ειναι το πιο διαφορετικο απ'ολα!

• 1 μήνα μετά...
Δημοσ.

Ενδιαφέροντα όλα αυτά...πιο χρήσιμη όμως θα ήταν μια αναλυτική σύγκριση (κυρίως από κάποιον που έχει χρησιμοποιήσει και τα δύο) ανάμεσα στα μάλλον δημοφιλέστερα p2p dc++ και limewire :

α) ασφάλεια

β) ταχύτητα

γ) πλήθος αρχείων

Δημοσ.

Ρε παιδια καλο το dc++ αλλα δεν μαρεσει που με υποχρεωνει να χω 15 gb υλικο στο pc. Ειναι λιγο υπερβολικο . Τωρα το e-mule μαλλον για μενα το καλυτερο, μπορει να μην το κατεβασεις εκεινη την ωρα αλλα θα το κατεβασεις. Το limewire εχει το πλεονεκτημα οτι αν βρεις κατι μαλλον θα το κατεβασεις και τοτε που θα το ζητησεις , kazaa νομιζα οτι ειχε κλεισει. Δουευει ακομη? Torrents για rock/metal ξερει κανεις?

Δημοσ.

DC++ η μόνη μου πηγή για εξεζητημένα και τελειωμένα σκυλάδικα!

Newsgroups για ΟΛΑ τα υπόλοιπα (με πληρωμή βέβαια, αλλά αξίζει κάθε cent) - To ξέρω ότι μιλάμε για p2p αλλά πρέπει να το αναφέρω.

Torrents για ό,τι δεν υπάρχει στα προηγούμενα.

Υ.Γ. +1 στο Revconnect

Δημοσ.

To limewire δουλευει ακομη? Γιατι ειχαν βγει φημες οτι θα το εκλειναν κλπ.

Ασε που ηταν γεματο ιους.

Το μονο καλο ηταν οτι κατεβαζε με ταχυτητα φωτος! Απιστευτο!

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...