Chinaski Δημοσ. 21 Οκτωβρίου 2004 Δημοσ. 21 Οκτωβρίου 2004 Enas psifos apo emena gia to winmx......spaniotata xrhsimopio kai to dc++. Kalo to dcc++...alla poli xounta.......you must share tosa giga....prepi na exeis tosa slot....prepei na katouras me to kapaki sikomeno etc....
StavrosD Δημοσ. 21 Οκτωβρίου 2004 Δημοσ. 21 Οκτωβρίου 2004 Όποιος νομίζει ότι το μουλάρι δεν έχει τα πάντα, ας δοκιμάσει στο Google να βάλει τον τίτλο ή καλλιτέχνη (ΠΡΟΣΟΧΗ! Το google θέλει ολόκληρες λέξεις, δεν ψάχνει για όμοιες ή λέξεις που περιέχουν τα keywords όπως το yahoo) και να προστεθεί το μαγικό keyword: ed2k Στα αποτελέσματα θα υπάρχουν έτοιμα link για το μουλάρι, που με ένα κλικ στον explorer θα μπουν στην λίστα στο μουλάρι. Το έχω δοκιμάσει και κάνει δουλειά. Ποιός άλλος το ήξερε; (απο περιέργεια ρωτάω)
Cristina Δημοσ. 21 Οκτωβρίου 2004 Δημοσ. 21 Οκτωβρίου 2004 Enas psifos apo emena gia to winmx......spaniotata xrhsimopio kai to dc++. Kalo to dcc++...alla poli xounta.......you must share tosa giga....prepi na exeis tosa slot....prepei na katouras me to kapaki sikomeno etc.... Με συγχώρεις' date=' αλλά διαφωνώ καθέτως, οριζοντίως, πάνω, κάτω και πλαγίως. Αν δεν υπήρχε αυτή η 'χούντα' δεν θα είχε και τίποτα να κατεβάσει κανείς μας, γιατί όλοι είναι leechers... Δεν το καταλαβαίνω αυτό το σκεπτικό. :roll: Το DCC++ είναι μακράν το καλλίτερο p2p που έχω δοκιμάσει τα τελευταία 5 χρόνια. Αμέσως μετά ήταν το αείμνηστο Audio Galaxy... :roll: Καλά, εγώ έχω σπάσει κάθε κατεστημένο βέβαια... Ποιά λέξη είναι το αντίθετο του 'leecher';
Chinaski Δημοσ. 21 Οκτωβρίου 2004 Δημοσ. 21 Οκτωβρίου 2004 xexexe.....dhmokratia exoume kai exeis to dikaoma na diafoneis :wink:
Teoulas Δημοσ. 21 Οκτωβρίου 2004 Δημοσ. 21 Οκτωβρίου 2004 Ποιά λέξη είναι το αντίθετο του 'leecher'; Στο Bittorrent είναι ο 'seeder'.
TheBoyFromSalina Δημοσ. 21 Οκτωβρίου 2004 Δημοσ. 21 Οκτωβρίου 2004 1 Winmx (λογω παραδοσης, αν και εχει γινει ανυποφορο με τα leeches) 2 Soulseek
Chinaski Δημοσ. 21 Οκτωβρίου 2004 Δημοσ. 21 Οκτωβρίου 2004 Den exo suntasei leechers edo kai poli kairo. Oi perissoteroi users xrhsimopioun leechammer(no sharing-no downloads). Oi monoi leechers pou exo sunantisei einai ellines pou parakalane gia na tous arxiseis to/ta download.
TheBoyFromSalina Δημοσ. 22 Οκτωβρίου 2004 Δημοσ. 22 Οκτωβρίου 2004 Oi perissoteroi users xrhsimopioun leechammer(no sharing-no downloads). Oi monoi leechers pou exo sunantisei einai ellines pou parakalane gia na tous arxiseis to/ta download. Το Leechammer νομιζω εχει ψιλοξεπεσει. Οι πιο πολλοι εχουν MX Monitor. Πραγματικα ομως, 9 στους 10 που θα σου στειλουν μηνυμα να τους αρχισεις ειναι Ελληνες.
Chinaski Δημοσ. 22 Οκτωβρίου 2004 Δημοσ. 22 Οκτωβρίου 2004 Lol e anekathen eixame problima na kathomaste stin oura kai na perimenoume.
StavrosD Δημοσ. 22 Οκτωβρίου 2004 Δημοσ. 22 Οκτωβρίου 2004 Γιατί έχω την εντύπωση πως όσοι είναι στο NTUA με το Gbit προτιμούν DC++ και οι υπόλοιποι σε άλλα δίκτυα προτιμούν το emule; Να κάνουμε προσωρινά ένα γκάλοπ;
spasoklambania Δημοσ. 22 Οκτωβρίου 2004 Δημοσ. 22 Οκτωβρίου 2004 Και από εμένα μια ψήφος στο dc++ . Την φουλ ταχύτητα της γραμμής μου ( 42kb/sec ) την πιάνω πολύ εύκολα. Βρίσκω ότι θέλω στο dc++ . Δεν χρησιμοποιώ κανένα άλλο p2p. Βέβαια με εκνευρίζουν αφάνταστα οι περιορισμοί των διάφορων hub ( τόσα gb share, τόσα slot, μπορείς να είναι ταυτόχρονα συνδεδεμένος σε x hub κ.λ.π. ) :evil: Και όσο για τα hub που ζητάνε 100gb share και πάνω άντε γεια. Μπαίνω σε 3-4 hub που ζητάνε 5gb το λιγότερο και είμαι μια χαρά, βρίσκω ότι θέλω, τρομερές ταχύτητες.
DarkOrion Δημοσ. 22 Οκτωβρίου 2004 Δημοσ. 22 Οκτωβρίου 2004 kai egw apo p2p protimw to dc++. to emule einai to xeirotero pou exw dei. ateleites wres stin oura kai upervolika xamiles taxutites. Twra katevazw kai to winmx gia na to dokimasw na dw ti paizei afou kapoioi lene oti einai kalo.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.