Luxx Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2007 Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2007 Εχω παθει την πλακα μου με το bearshare pro και το bearflix. Καμμια σχεση με το bearshare που ειχα εγκαταστησει στον υπολογιστη μου πριν 2 χρονια! Αυτο ειναι πολυ καλυτερο και απο το limewire pro!! Αξιζει να το δοκιμασετε..
CompHeller Δημοσ. 3 Φεβρουαρίου 2007 Δημοσ. 3 Φεβρουαρίου 2007 ρε μάγκες και το soulseek είναι bye bye απο ότι βλέπω τελευταία ... τελικά torrents all the way .... και αναγκαστικά dc++ για πιο συγκεκριμένα πράγματα. Πιστεύω οτι τώρα πια έχει ξεκαθαρίσει το τοπίο.. Αν και δεν συμπαθώ καθόλου μα καθόλου το dc++ και την νοοτροπία του (To απίστευτο και χαζό κρυφτούλι με τα hubs. Δεν μπορούν να linkaroyn ολα τα hubs και να φιάξουν ενα τέρας? Να κάνεις ενα κουφό search και να σου βγάζει 10 σελίδες αποτελέσματα).
patrickdrd Δημοσ. 3 Φεβρουαρίου 2007 Δημοσ. 3 Φεβρουαρίου 2007 Μπα και το dc++ μάπα μου φαίνεται! Γιατί πρέπει να με αναγκάζει να κάνω share ένα folder 100 gb; Δεν κατάλαβα... Torrents + rapidshare από τα forums είναι η λύση και τίποτα άλλο!
CompHeller Δημοσ. 3 Φεβρουαρίου 2007 Δημοσ. 3 Φεβρουαρίου 2007 Torrents + rapidshare από τα forums είναι η λύση και τίποτα άλλο! forums?????? Δεν ήξερα οτι παίζει τόσο πολύ πράμα σε rapid share :/
ofitzis Δημοσ. 3 Φεβρουαρίου 2007 Δημοσ. 3 Φεβρουαρίου 2007 1.torrents(μtorrent) 2.rapidshare 3.limewire pro 4.dc++ to rapidshare ine to kalitero an exis premium account
patrickdrd Δημοσ. 3 Φεβρουαρίου 2007 Δημοσ. 3 Φεβρουαρίου 2007 Συμφωνώ με το τελευταίο, γιατί: είναι http download και εκμεταλεύεσαι το maximum της γραμμής σου και δεν εξαρτάσαι από το τι κάνει ο άλλος απέναντι δεν χρειάζεται να κάνεις καθόλου upload
Sebastienomnia Δημοσ. 3 Φεβρουαρίου 2007 Δημοσ. 3 Φεβρουαρίου 2007 paidia nai,ontws...kai einai peripou 8 eyrw to mhna..oso dyo kafedes...axizei nomizw
patrickdrd Δημοσ. 3 Φεβρουαρίου 2007 Δημοσ. 3 Φεβρουαρίου 2007 ακόμα λιγότερο από αυτό, 17 ευρώπουλα για 3 μήνες! Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να δουν και το σχετικό thread.
CompHeller Δημοσ. 3 Φεβρουαρίου 2007 Δημοσ. 3 Φεβρουαρίου 2007 Μισό λεπτό ρε παιδιά! και πώς βλέπεις τι υπάρχει στο rapidshare για να το κατεβάσεις?
ppetr Δημοσ. 3 Φεβρουαρίου 2007 Δημοσ. 3 Φεβρουαρίου 2007 Ακόμη καλύτερο είναι ότι παίζει και τσάμπα, αν δε βιάζεσαι
mentoras99 Δημοσ. 3 Φεβρουαρίου 2007 Δημοσ. 3 Φεβρουαρίου 2007 Για μενα πανω απο ολα πρεπει να ειναι η ευχρηστια. Απλα πραγματα που τα ειχε ακομη και το ....napster του 1999! Και αυτο σημαινει τουλαχιστον : ενα ενιαιο search! Πχ. για τα torrents, υπαρχει web search. Για το rapidshare κλπ, υπαρχει?
CompHeller Δημοσ. 3 Φεβρουαρίου 2007 Δημοσ. 3 Φεβρουαρίου 2007 ελα ντέ ... δεν έχω πετύχει ποτέ search bar στο rapid... ουτε καν ήξερα οτι μπορείς να βρείς τόσο πολύ υλικό. Το άλλο που διαφημίζετε συνέχεια ρε παιδιά ... το usenext πως το λένε ... τί είναι αυτό πάλι?
patrickdrd Δημοσ. 3 Φεβρουαρίου 2007 Δημοσ. 3 Φεβρουαρίου 2007 Για αυτήν την δουλειά υπάρχουν τα forums, pm όποιος θέλει
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.