Προς το περιεχόμενο

Katastrofh! HD 200gb eksafanistike musthriwdws!!

tsakonas

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

den thimamai na sou pw...pantws uposthrizei ton sklhro afou prin douleve kanonika....tha perimenw na mas apanthsei kapoios pou kserei sigoura an me to partition pane ola gia panta.......

• Απαντ. 36
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.

apo prosopiki empiria exo pathi to idio sxedon,,,,efera ton disko mou stin agglia perase fisika apo x-rays sto aerodromio,epekse gia merikes meres kai kapia stigmi kapout,stamatise na duleui o diskos,na episimano pos itan western digital episis

Δημοσ.

to epatha kai efo me enan western digital 180. To idio pragma akrivos. Me ena programma gia recovery to vrika ta perissotera, alla i mlk einai oti ton diavazei sector by sector kai ARGEI poly. kai episis oti vrei meta den ta onomazei opos itan onomasmena prin alla me arithmitiki seira. p.x. file001, file002. kai meta eprepe na katso na do ti itan to kathena kai na ta metonomaso. Ta pira sto kranio kai ta mikra arxeia, foto, ktl ta petaksa opos itan. Kali tyxi oti kai na ginei...

Δημοσ.

Κάποτε έναν WD40 GB τον φόρμαρα κατά λάθος (!!!) και τον χώρισα σε 3 partitions, αλλά μετά με το EasyRecovery Pro ανέκτησα πολά από τα δεδομένα του. Δοκίμασέ το αν δε βρεις άλλη λύση.

Ψάξε όμως και για ένα πρόγραμμα, το Partition recovery (ή κάπως έτσι) της Acronis, μπας και γίνει τίποτα.

Δημοσ.

Φίλε, άκου μία ιδέα.

μήπως επειδή έχεις χωρίσει σε πολλά κομάτια τον σκληρό σου, και επειδή ήδη φαντάζομαι έχεις γεμίσει απο συντομεύσεις A: , C:, D: , E:, κάνε το εξής.

πάνε στον πίνακα ελέγχου, και μετά εργαλεία διαχείρησης , μετά διαχείρηση υπολογιστή, μετά ψάχνεις στα + και - και βρίσκεις το " διαχείρηση δίσκων", στην κάτω στήλη πρέπει να βλέπει κάπου τον σκληρό σου, μετά πατάς δεκί κλικ πάνω και επιλέγεις "αλλαγή γράματως ή της διαδρομής........"

βάζεις ένα γράμμα που δν χρησιμοποιήτε και πιθανόν λύνεται το πρόβλημα.

άμα πάλι δν γίνει ούτε έτσι τότε δν έχω ιδέα. :(

Δημοσ.

Φίλε μου δοκίμασε όπως σου είπαν και παραπάνω το GetDataBack.

Είναι 100% σίγουρο πως θα βρεις τα data σου.

Υπάρχουν 2 versions του προγράμματος ανάλογα με το αν ο δίσκος ήταν Fat32 ή Ntfs.

http://www.runtime.org/gdb.htm

Δημοσ.

psaxnw apto administrative tools-computer management opws k sto bios k vlepw pws fenete o skliros alla san unpartitioned dld 190gb free!!!

Loipon file mou akou!!!!!

Den ftaiei tipota allo apo to boot sector tou sklhrou. Eixa akribws to idio problhma me to diko sou. Etreksa thn entolh gia na grapsei pali apo thn arxh tou boot sector, fix mbr, apo to repair tou installation CD twn windows. Kane auto ena restart kai ola 8a einai kala. An 8eleis perissoteres leptomereies euxaristws...

Δημοσ.

να ξερεις πως τα recover μπορουν να επαναφερουν δεδομενα και υστερα απο 10 format.βασικα θα σου ελεγα να τσεκαρεις καλωδιοταινεις γιατι κανουνε πολλα κολπα οταν δεν δουλευουνε σωστα.και στους φιλους σου τον βλεπει μονο στο bios?

Δημοσ.

Katarxas sas euxaristw olous gia tis apanthseis....me kanate na elpizw!!

Loipon...file MadeBy.Me to prwto prama pou kana afto htan@!@ alla fisika sto deksi klik leei create new partition... twra tha dokimkasw to get data back....file Tsport boreis na mou to ekshghseis ligo analitikotera pws ginete to fix mbr apto cd twn winxp? vazw to cd k apto command prompt grafw fixmbr?

Naste kala

Δημοσ.

Με τα διάφορα Recovery progz έχεις αρκετές ελπίδες να ανακτήσεις αν όχι όλα τουλάχιστον ένα σημαντικό μέρος των δεδομένων σου...

Προσοχή όμως:

Απόφυγε τελείως την όποια επέμβαση πάνω στον προς ανάκτηση δίσκο!!! (ούτε repartitioning, ούτε εγγραφή νέων δεδομένων πάνω στο δίσκο κλπ.).

Δοκίμασε με υπομονή (είναι η αλήθεια ότι θέλει αρκετή, όπως και χρόνο) διάφορα recovery progz. Ήδη τα παιδιά σου ανέφεραν κάποια. Έπαθα και εγώ ανάλογη ζημιά σε 250αρη δίσκο της Western Digital και ταλαιπωρήθηκα για αρκετές μέρες.

Από όλα τα προγράμματα που έχω δοκιμάσει το Get Data Back ήταν και πιο εύχρηστο και κατανοητό σε μένα αλλά και πιο αποτελεσματικό από πλευράς ανάκτησης των δεδομένων. Οπότε στο προτείνω ανεπιφύλακτα.

Φρόντισε βέβαια να βρεις έναν άδειο δίσκο με χωρητικότητα παρόμοια με αυτή των δεδομένων που θέλεις να ανακτήσεις (εδώ έχω "κολλήσει" εγώ μιας και χρειάζομαι έναν δίσκο 250gb για να ολοκληρώσω το recovery :))

Κάνε ένα search εδώ στο Ινσόμνια, θα βρεις πολλές παρόμοιες περιπτώσεις σαν τη δική σου και θα σε βοηθήσει αρκετά.

Αυτά

Καλά ξεμπερδέματα! :)

Υ.Γ. Στο "Disk Management" αλλά και στο bios πρέπει να φαίνεται ο δίσκος σου, έστω και σαν ενιαίος χώρος 200gb, εμένα δυστυχώς δεν φαινόταν ολόκληρος αλλά _μάλλον_ τελικά δεν πρέπει να είναι σημαντικό πρόβλημα αυτό για τη διαδικασία του recovery εν τέλει (θα το επιβεβαιώσω όταν μπορέσω να φέρω εις πέρας τη διαδικασία αυτή στο σκληρό μου)...

Δημοσ.

Dokimasa oti mou eipate paides alla dustuxws tpt....me to repair twn xp den ginete tpt kathws den fenete pouthena o sklhros afou einai unpartitioned...to idio isxuei kai gia OLA ta recovery progs....tha dokimasw to hdd regenarator pou pe o bass kai tha dw....an kai afto einai gia bad sectors apoti vlepw....nomizw pws thelei na tou kanw ena partition gia na dei ta arxeia....a ksexasa na pw oti den einai gematos o hd 200gb...to polu 50-70 gb na xei....lete an tou kanw neo partition na eksafanistoun ola mia gia panta?

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...