nio Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου 2004 Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου 2004 Καλημέρα σε όλους!!! Έχω φτιάξει ένα ηλεκτρονικό μαγαζί για την εταιρία που εργάζομαι και θέλω να προσθέσω πληρωμή μέσω πιστωτικής κάρτας και secure certificate. Γνωρίζει κανεις κάποια οικονομική λύση? ένα φιλαράκι μου είπε οτι αφού εχω στο γραφείο μηχανάκι, μπορο να το σετάρω, οταν ο χρήστης στέλνει τα στοιχεία της καρτας του, να τα χτυπάω με το χέρι. καλό, αλλα όχι on-line όπως θα ήθελα. Αν δεν βρώ κατι άλλο, μάλλον εκεί θα καταφύγω, αλλα και παλι θα χρειαστώ το secure. Δεν σκοπεύω να θυσιάσω τις ώρες που πέρασα στήνωντας την ιστοσελίδα επιτρέπωντας να γίνει κάποια υποκλοπή. Θα μου πείτε, πόιός θα αγοράσει δάπεδα online και μάλλιστα χωρίς να τα δεί... ομολογώ οτι κάνω πειράματα, αλλα αφου φτιάχνω κατι, ας το φτιάξω ολοκληρωμένα!!! α... το link είναι το http://www.abis-online.gr Anyway, συγνώμη αν σας κούρασα με το post. Ευχαριστώ πολύ.
Xorxhs! Δημοσ. 10 Φεβρουαρίου 2009 Δημοσ. 10 Φεβρουαρίου 2009 ξεθαβω κιεγω το θεμα μιας και με ενδειαφερει αμεσα το secure ssl για online παρεχομενες υπηρεσιες επι πληρωμη.Γνωριζει καποιος πληροφοριες γιατι υπαρχει μεγαλη διακυμανση τιμων των πακετων που προσφερουν οι υπηρεσιες ακομα και για τον ιδιο αριθμο bits/κωδικοποιηση? Εχετε να προτεινετε ατι δοκιμασμενο?
Xionis Δημοσ. 18 Φεβρουαρίου 2009 Δημοσ. 18 Φεβρουαρίου 2009 Πολύ καλή δουλειά κάνει η winbank, και η υπηρεσία της είναι «Τζάμπα».
chrismfz Δημοσ. 19 Φεβρουαρίου 2009 Δημοσ. 19 Φεβρουαρίου 2009 ξεθαβω κιεγω το θεμα μιας και με ενδειαφερει αμεσα το secure ssl για online παρεχομενες υπηρεσιες επι πληρωμη.Γνωριζει καποιος πληροφοριες γιατι υπαρχει μεγαλη διακυμανση τιμων των πακετων που προσφερουν οι υπηρεσιες ακομα και για τον ιδιο αριθμο bits/κωδικοποιηση? Εχετε να προτεινετε ατι δοκιμασμενο? Ψάξε για RapidSSL. Τα δίνουν σχεδόν τζάμπα (10-15-20 ευρώ) και "αντέχουν" 256bit encryption.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.