Προς το περιεχόμενο

Nokia 6510

Snolly

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Μόλις το αγόρασα και είναι πολύ καλό. So far so good. Είναι ο συνδυασμός της σειράς 6 με σειρά 8. Το 6210 στα μεγέθη του 8310...

Δημοσ.

<blockquote><font size="1" face="Verdana, Helvetica, sans-serif">quote:</font><hr>Originally posted by Snollygoster:

<strong>Μόλις το αγόρασα και είναι πολύ καλό. So far so good. Είναι ο συνδυασμός της σειράς 6 με σειρά 8. Το 6210 στα μεγέθη του 8310...</strong><hr></blockquote><p>Το 8310 ειναι με αλλα καλλυματα, φωτισμο και μου φαινετε λιγο καλυτερη οθονη... καμια σχεση με την σειρα 6χχχ και απορω γιατι το εβαλαν στην σειρα 6??? Marketing trick? maybe...<p>Για πες τωρα ομως... απο τιμη πως παει? Τα ιδια με το 8310 η ακριβοτερο? Ο φωτισμος ειναι εντονος? Σε τι χρωμα το εχεις?<p>ααα και τα στερεο ακουστικα ερχονται μαζι με εκεινο το τεραστιο μανταλακι ακομα?

Ξερασε τα ολα... grin.gif" border="0 tongue.gif" border="0 wink.gif" border="0<p>[ 15-02-2002: Το μήνυμα επεξεργάστηκε από: kirimis ]</p>

Δημοσ.

Snollygoster mila palikari mou!!! smile.gif" border="0 Ante pes mas leptomereies... Pes poso to agorases kai apo pou...<p>Pes ti kalo prosferei, ti kako, kai an parathrhses kamia malakioula opws aftes poui exoun shny8ws ta nea montela ths NOKIA...<p>Ante pes mas giati 8elw ki egw na to parw...

Δημοσ.

Λοιπόν, είμαι φοιτητής στη Σκωτία (γαμώτο!). Το αγόρασα από ένα καινούριο μαγαζί με σύνδεση. Η τιμή ήταν 50 λίρες (28.000 δρχ) και πληρώνω πάγιο 15 λίρες ανά μήνα (8.000 δρχ). Βεβαια εμένα με συμφέρει κάτι τέτοιο γιατί μου δίνουν 600 λεπτά το μήνα δώρο. Το τηλέφωνο δεν είναι κλειδωμένο, μπορώ να βάλω ότι SIM θέλω.<p>Τώρα όσων αφορά τα features του τηλεφώνου, το έχω 3 μέρες και είμαι ΑΠΟΛΥΤΑ ΕΥΧΑΡΙΣΤΗΜΕΝΟΣ. Είναι σαφώς καλύτερο από το 8310 και πιστεύω πως όντως είναι marketing trick το ότι το βάλαν στη σειρά 6. Παρόλα αυτά ως πρώην χρήστης του 6210 δεν λείπει κανένα χαρακτηριστικό, κάθε άλλο, το software είναι αισθητά καλύτερο. Το χρώμα είναι μπεζ, το κλασσικό και μέσα στο κουτί δεν είχε τα ακουστικά. Η οθόνη είναι πεντακάθαρη, ανάβει σταδιακά (fade in - fade out) και έχει χρώμα μπλε ελεκτρίκ.<p>Ό,τι άλλο θέλετε ρωτάτε...

Δημοσ.

Prosfero osa h pseira + thn kopela mou gia ena brady! tongue.gif" border="0

Kala sovara me 8000 pageio dinoun 600 lepta dorean? mhpos htheles na grapseis 60?

to fade sto fos ths othonis prepei na einai poly ga**to e?

Δημοσ.

<blockquote><font size="1" face="Verdana, Helvetica, sans-serif">quote:</font><hr>Originally posted by javaneze:

<strong>Prosfero osa h pseira + thn kopela mou gia ena brady! tongue.gif" border="0

Kala sovara me 8000 pageio dinoun 600 lepta dorean? mhpos htheles na grapseis 60?

to fade sto fos ths othonis prepei na einai poly ga**to e?</strong><hr></blockquote><p>Ναι δινουνε αυτα τα 600... αλλα τα οποια συνηθως ειναι offpeak.... και για ρωτα τον φιλο μας τι ληστρικες τιμες εχει peak time...<p>Βασικα αυτα τα πακετα δεν ειναι ισσοροπημενα καθολου και βλαπτουν σοβαρα την τσεπη στο τελος.

Δημοσ.

basika auta ta paketa einai prosarmosmena se agglika wraria pou douleueis mexri tis 5 kai meta mporeis na exeis xrono kai gia sena. Episis ta dwrean lepta einai kuriws pros sta8era tilefwna. Oso gia to tilefwno apo to site tis nokia toulaxiston fainetai "plires", menei na apodeixtei kai a3iopisto ;-)

Δημοσ.

Ναι όντως τα λεπτα είναι 600 και off-peak αυτό σημαίνει μετα τις 7 το απόγευμα και Σαββατοκύριακα όλη την ημέρα. Το θέμα είναι πως είμα στη σχολή μέχρι τις 17:00 οπότε ταιριάζει τέλεια σε μένα. Α επίσης δεν είναι μπλοκαρισμένο σε κανένα δίκτυο... Παιδιά μέχρι τώρα κανένα πρόβλημα.<p>Να σας πω και ιστορία για τα συμφέροντα του καταναλωτή: Τρίτη μέρα που το έχω και καθισμένος στο έδρανο μου πέφτει από το χέρι, πάνω στο παπούτσι και από εκέι χτυπάει στο πόδι της καρέκλας. Το καινούριο μου κινητό με 2 γρατζουνίες στην οθόνη και το on/off κουμπί δε δουλεέυει πια.

Πάω πίσω στο μαγαζί και τους λέω πως άδειασε η μπαταρία και δεν ξανανοίγει και από τη μια δεν ήθελα να χάσω τον κατάλογο μου αλλά από την άλλη δεν θέλω επισκευή γιατι μπορεί να είναι από τη μάνα του ελλατωματικό. Και...

Μου δίνουν καινούρια συσκευή, 500 συγγνώμη, 30 λίρες αποζημίωση που έχασα τον κατάλογο (17.000 δρχ) και μόλις παει για επισκευή το κινητό θα κάνουν backup με το καλώδιο τον κατάλογο και θα μου τον στείλουν e-mail αλλά αυτό θα πάρει γύρω στις 20 ημέρες...<p>

Αυτό παιδιά είναι ΕΥΡΩΠΑΙΚΑ ΔΙΚΑΙΩΜΑΤΑ ΤΟΥ ΚΑΤΑΝΑΛΩΤΗ.<p>Και ήταν και δικό μου λάθος αλλά σσσσσςςςςς....

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...