Phillip Morris Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου 2004 Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου 2004 Παιδιά υπάρχει MODEM με line-in και line-out ώστε να συνδέσω το μικρόφωνο και τα ηχεία μου εκεί και όταν έχω κάποια κλήση να μιλάω από το μικρόφωνο και να ακούω αυτόν που τηλεφωνεί από τα ηχεία μου ; Thanks, Phillip
Phillip Morris Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου 2004 Μέλος Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου 2004 Έχω δοκιμάσει το Access και το Best της Crypto αλλά δεν έχουν τέτοιο interface. Το θέμα είναι τώρα τι γίνεται ;
FELIX Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου 2004 Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου 2004 yparxoyn polla.psaxe gia voice modem,yparxoun kati fthna ths realtek h kapws etsi me prasino kai kokkino bysmataki apo pisw gia mic kai speakers
AfterForever Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου 2004 Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου 2004 Mou θύμισες ένα Motorola SM56 Speakerphone που είχα...
deathlok Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου 2004 Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου 2004 sxedon ola ta eksoterika exoun.toulaxiston ena crypto kai ena micronet pou exo tora exoun
Phillip Morris Δημοσ. 3 Σεπτεμβρίου 2004 Μέλος Δημοσ. 3 Σεπτεμβρίου 2004 to crypto pou les pio montelo einai ? to hiway ?
IKARIWTHS Δημοσ. 4 Σεπτεμβρίου 2004 Δημοσ. 4 Σεπτεμβρίου 2004 etsi nomizw kai egw pws sxedon ola ta ekswterika exoun,exw dipla mou malista ena micronet sp300 kai exei
Phillip Morris Δημοσ. 4 Σεπτεμβρίου 2004 Μέλος Δημοσ. 4 Σεπτεμβρίου 2004 Εντάξει ρε παιδιά. Έχει δοκιμάσει κανείς από εσάς αυτό που θέλω να κάνω ; Χρειάζεται κάποιο ειδικό software ; Για την ανοικτή ακρόαση εννοώ. Ευχαριστώ πάντως. Phillip
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.