Προς το περιεχόμενο

Photo Play -> gia pc??

peterp@n^

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
migel' date=' den einai afto distixws!! einai ena allo to opio einai fantasou ena kouti gemato me mpilies oi opies exoun diaforetika xrwmata kai tis alazeis thesi ana mia wste na kaneis 4ades 5ades ktlp...se efxaristw pantws!!!

aa kai kati allo vrikate telika tpt sxetika me to Photo Quiz No1 + No2 ?????[/quote']

Τότε πρέπει να είναι

αυτό.

Δημοσ.

redxaris fusika kai mporei na agorasei enas idiwths ena tetoi0o mhxanhma, 8a zhthsoun peripou 4000 - 4500 E se idiwth gia kainourio ektos an einai metaxeirismeno mporeis na peseis sta 3000.

sthn ousia einai ena pc me 10h 20G sklhro mikrous epe3ergastes 500-1.5GHz , den nomizw na a3izei ton kopo na na agoraseis gia to spiti . ase pou ka8e fora pou 8a bgainei kainourio logismiko photoplay me paixnidia nea klp 8a prepei na to plhrwneis gia na to agoraseis. Auta redarxis an 8es kari allo rwta, dioti asxoloumai me ta photoplay.

• 4 χρόνια αργότερα...
Δημοσ.
δύσκολο..

Η εταιρεία κάνει τα αδύνατα δυνατά για να μην διαρρεύσει το πρόγραμμα. Μόνο αν έχεις κάποιο γνωστό στη photoplay θα δεις φως...

btw, το photoplay και στις καφετέρειες τρέχει σε pc αλλά φημίζεται ότι έχει dongle...

Επειδη εχει ενας φιλος fotoplay στο μαγαζι του και το ξερω,δεν εχει dongle οτι βλεπεις αυτο ειναι ολο κι ολο απλα εχει μεσα στην οθονη ενα πολυ απλο pc με intel celeron 450 mhz.

Υ.Γ. μηπως ξερεις να μου πεις που να βρω ανταλλακτικο τροφοδοτικο για το fotoplay γιατι μου εχει καει??Αν οχι στειλε με σε καποιο φορουμ που αφορα αυτο το αντικειμενο.Ευχαριστω

Δημοσ.
Επειδη εχει ενας φιλος fotoplay στο μαγαζι του και το ξερω,δεν εχει dongle οτι βλεπεις αυτο ειναι ολο κι ολο απλα εχει μεσα στην οθονη ενα πολυ απλο pc με intel celeron 450 mhz.

Υ.Γ. μηπως ξερεις να μου πεις που να βρω ανταλλακτικο τροφοδοτικο για το fotoplay γιατι μου εχει καει??Αν οχι στειλε με σε καποιο φορουμ που αφορα αυτο το αντικειμενο.Ευχαριστω

Thresh ιζ ον δε γουέι γουίθ δε μπρόουνζ σόβελ!

Δημοσ.
redxaris fusika kai mporei na agorasei enas idiwths ena tetoi0o mhxanhma, 8a zhthsoun peripou 4000 - 4500 E se idiwth gia kainourio ektos an einai metaxeirismeno mporeis na peseis sta 3000.

sthn ousia einai ena pc me 10h 20G sklhro mikrous epe3ergastes 500-1.5GHz , den nomizw na a3izei ton kopo na na agoraseis gia to spiti . ase pou ka8e fora pou 8a bgainei kainourio logismiko photoplay me paixnidia nea klp 8a prepei na to plhrwneis gia na to agoraseis. Auta redarxis an 8es kari allo rwta, dioti asxoloumai me ta photoplay.

Εχει ενας φιλος fotoplay στο μαγαζι του και εχει καει το τροφοδοτικο.Μηπως ξερεις που θα βρουμε ανταλλακτικο???(Το εχει 3-4 χρονια και εχει intel celeron 450 η 500 mhz πανω)

Δημοσ.

PER.650648.jpg

THERMALTAKE W0171 TOUGHPOWER 1500W

μόνο 231,90

Σοβαρά τώρα, ένα απλό παλιό τροφοδοτικό θες. Για να μη δίνεις και τσάμπα χρήματα, γιατί δε βρίσκεις από κανένα γνωστό ένα;

http://www.axd.gr/product_info.php?products_id=590 λογικά κάτι σαν το τροφοδοτικό στο λίνκ θα θες.

edit: v-tidus, Hellooooooooooooo.... :P

Δημοσ.

:o που εισαι ρε sugata?

Στο θέμα μας, έχω την εντύπωση πως τα photoplay είναι υπολογιστές-οθόνες αφής, άρα δεν θα παίρνουν κανονικό τροφοδοτικό... Λογικά σε κάποιο μέρος του θα έχει κάποιο τηλέφωνο service για να καλέσετε για ανταλλακτικό!

Δημοσ.
PER.650648.jpg

THERMALTAKE W0171 TOUGHPOWER 1500W

μόνο 231,90

Σοβαρά τώρα, ένα απλό παλιό τροφοδοτικό θες. Για να μη δίνεις και τσάμπα χρήματα, γιατί δε βρίσκεις από κανένα γνωστό ένα;

http://www.axd.gr/product_info.php?products_id=590 λογικά κάτι σαν το τροφοδοτικό στο λίνκ θα θες.

edit: v-tidus, Hellooooooooooooo.... :P

Oxι αυτο δε χωραει μεσα στο φοτοπλευ.Αυτο ειναι για πισι και ειναι γιγαντιο σε σχεση με αυτο του φοτοπλευ.Ευχαριστω πολυ παντως

---------- Το μήνυμα προστέθηκε στις 04:09 ----------

:o που εισαι ρε sugata?

Στο θέμα μας, έχω την εντύπωση πως τα photoplay είναι υπολογιστές-οθόνες αφής, άρα δεν θα παίρνουν κανονικό τροφοδοτικό... Λογικά σε κάποιο μέρος του θα έχει κάποιο τηλέφωνο service για να καλέσετε για ανταλλακτικό!

Η εντυπωση που εχεις ειναι απολυτως ισχυουσα.Οντως τα fotoplay ειναι πολυ απλα συνεπτιγμενα pc-οθονες αφης και οι διαστασεις του τροφοδοτικου ειναι αυτο που με εμποδιζει να βρω ανταλλακτικο και δυστυχως δεν εχει τηλεφωνο για service και αυτος απο τον οποιον το προμηθευτηκε ο φιλος μου εχει χαθει

Δημοσ.

To επίσημο site της εταιρείας των photoplay είναι το funworld.com

H καλύτερη πιθανότητα να βρεις το ανταλλακτικό που ζητάς, είναι να απευθυνθείς στον ίδιο τον κατασκευαστή.

• 6 μήνες μετά...
Δημοσ.

@aphotoquest_chr: Ωραία η υλοποίηση. Επειδή βλέπω:

Θα μου ήταν πολύ χρήσιμο να μου στέλνετε τις παρατηρήσεις σας για βελτιώσεις ή

για ύπαρξη προβλημάτων.

θα πρότεινα (αν δεν είναι ήδη στα πλάνα) να φαίνεται το high score που κάθε παίχτη όταν παίζει (μέσω cookies ή login, δεν ξέρω). Ίσως και ένα hall of fame.

@firewalker: Τι πρόβλημα έχει το silverlight; Δεν τα πάει καλά στο linux;

Δημοσ.

Όχι. Δεν τα πάει καλά. Υπάρχει μία λύση μέσω του mono (monolight νομίζω το λένε) αλλά δεν ξέρω αν παίζει σωστά. Μόνο και μόνο όμως που σου βγάζει σου βγάζει EULA της Ms δεν μου κάνει καρδιά να πατήσω "I accept".

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...