epote Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου 2004 Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου 2004 ρε παιδια σας περισεβει καμια χαλασμενη epox 8rda3+ η abit 7nfs η dfi lanparty η κατι τετοιο τεσπα? εχασα το bios chip της dfi μου
epote Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου 2004 Μέλος Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου 2004 Πως τα κατάφερες βρε θηρίο να το χάσεις; to edosa se ena filo pou exei abit nf7s na to flasharei kai h katharistria tou to petakse giati htan mesa se ena alouminoxarto @#$^@#$^@#$^@#$^@#$^@#$^@#$!@#%#$^&$%$#$
LL_NEO Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου 2004 Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου 2004 ρε Γιάννη δεν πάτε καλα. Κάνε κανα ευχέλαιο ρε, φέρε τον παπά να λιβανήσει το pc. Συνέχεια off το βγάζεις ρε αντίχριστε.....
epote Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου 2004 Μέλος Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου 2004 ρε Γιάννη δεν πάτε καλα. Κάνε κανα ευχέλαιο ρε, φέρε τον παπά να λιβανήσει το pc. Συνέχεια off το βγάζεις ρε αντίχριστε..... oxi einai h sygkekrimenh mitrikh pou einai poly gantemo:P esena john de sou perisevei tipota e?
Highlander Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου 2004 Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου 2004 to edosa se ena filo pou exei abit nf7s na to flasharei kai h katharistria tou to petakse giati htan mesa se ena alouminoxarto Λόττο έπαιξες;;;;;;
LL_NEO Δημοσ. 3 Σεπτεμβρίου 2004 Δημοσ. 3 Σεπτεμβρίου 2004 Είχα ένα τσιπάκι ρε συ αλλά με τη μετακόμιση στην καλαμάτα το πήρε και το σήκωσε
KWSN_Men Δημοσ. 3 Σεπτεμβρίου 2004 Δημοσ. 3 Σεπτεμβρίου 2004 Και εγώ έχω κάπου ένα, αλλά δε το βρίσκω...
LL_NEO Δημοσ. 3 Σεπτεμβρίου 2004 Δημοσ. 3 Σεπτεμβρίου 2004 λολ μενέλαε φαντάζομαι ξέρεις που θα σου πω να κοιτάξεις ε;
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.