xavanaz Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2004 Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2004 παιδιά έχω έναν αποκωδικοποιητή nokia τον οποίο μου τον έκαναν δώρο. Μου τον έδωσε ένας φίλος ο οποίος ήταν συνδρομητής στη nova,ο οποίος αγόρασε έναν καινούργιο και μου τον έδωσε.Ξέρω 'οτι η συνδρομή είναι γύρω στα 55ευρώ το μήνα (κλέφτες).Τ΄ςρα τι άλλο θα χρειαστώ?κεραία?τι κεραία?πόσο έχει αυτή η κεραία?κάτι άλλο εκτός από αποκωδικοποιήτή,συνδρομή,κεραία θα χρειαστώ? Ότι έχει σχέση με δορυφορικά δεν έχω ιδέα,αυτό που θέλω ουσιαστικά είναι να γίνω συνδρομητής στη nova για να βλέπω αγώνες.Και το σημαντικότερο για μένα είναι να το κάνω όσο πιο οικονομικά γίνετε γιατί δεν υπάρχει σάλιο. Τσακαλάκια είμαι σίγουρος ότι θα με βοηθήσετε και θα σταθείτε ακόμη μια φορά στο πλευρό μου. Ευχαριστώ πρωκαταβολικά (Μένω Θεσσαλονίκη,αν ξέρετε κάποιο μαγαζί...)
trelamenos Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2004 Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2004 Θα χρειαστεις ενα πιατο σαν αυτο της nova δηλαδη ενα 0.80 cm ενα LNB(κατι σαν κεραια ειναι αυτο) καλωδιο για να συνδεθει με το μηχανημα και την καρτα της νοβα.Καλο θα ειναι να μπεις στο nova.gr και να δεις ποιους αντιπροσωπους εχει η νοβα στην Θεσσαλονικη ετσι ωστε να στο τοποθετησει σωστα ολο το συστημα.Γυρω στα 20 με 25 ευρω παιρνουν για την εγκατασταση.Πιατο LNB και καλωδιο κανουν γυρω στα 100 ευρω.
kostasbm Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου 2004 Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου 2004 TA 55 EURO POU THA DOSEIS STH NOVA X 12 EINAI PARA POLLA GIA NA BLEPEIS MATS THS PLAKAS DOSE TON DEKTH AN MPOREIS KAI ME 400 EURO PERIPOU PIATO 1,2 KAI DEKTH KALO THA BLEPEIS TA MELGALYTERA PROTATHLIMATA THS EYROPIS TO KALYTERO ELLHNIKO PAIXNIDI KAI ALLA POLLA MH BIASTEIS GIATI THA KLAIS TA XRHMATA SOU FILIKA
Mika Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου 2004 Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου 2004 οι τιμες που λεει ο τρελαμενος ειναι εξωπραγματικες!!! πιατο 80 cm -> 20 € Lnb -> 15 € καλώδιο -> παιζει αλλα εγω 10 μετρα 3 ευρω το πηρα συνολο καμια 40αρια ευρω!
adi32 Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου 2004 Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου 2004 an thes mono gia to supersport kai to filmnet (xwris hxo): h pairneis mia karta tv gia to pc sou kai to katalhlo programa h pairneis ena spasmeno analogiko palaio dekth filmnet
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.