therock Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2004 Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2004 ...costas s - el commadante?Psaxno ena remix pou na xrisimopoiei poio poli ta logia sto tragoudi mias kai tin ekdosi pou exo ego leei ta logia mono se ena simeio.
Costinio Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου 2004 Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου 2004 κι εγώ αυτό που λες έχω, από το cd Dance Domination 2004 και δεν έχω υπόψη μου κάποιο remix. Υπάρχει όμως και το παλιό κομμάτι...
therock Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου 2004 Μέλος Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου 2004 Kai ego apo to dance domination to exo.Aplos enas filos mou anefere kati gia extended vocal mix.Exo psaksei se dc,slsk,shareaza kai den vrika oute to radio edit!To palio kommati poio einai?
Costinio Δημοσ. 3 Σεπτεμβρίου 2004 Δημοσ. 3 Σεπτεμβρίου 2004 Το παλιό είναι αυτό: Carlos Puebla_Hasta siempre comandante Che Guevara. Μιλάμε για πανάρχαιο κομμάτι! Έχει όμως τα λόγια που θες...
Cristina Δημοσ. 3 Σεπτεμβρίου 2004 Δημοσ. 3 Σεπτεμβρίου 2004 Και ίσως οι πιο πολλοί να το ξέρετε από την Nathalie Cardone, που ακούστηκε πολύ το '97-'98 αν δεν θυμάμαι λάθος.
dim_b Δημοσ. 3 Σεπτεμβρίου 2004 Δημοσ. 3 Σεπτεμβρίου 2004 Μέχρι και ο Νταλάρας το έχει πει Μαζί με τον Al Di Meola
Cristina Δημοσ. 3 Σεπτεμβρίου 2004 Δημοσ. 3 Σεπτεμβρίου 2004 Εσύ αμέσως να την πεις την κακία σου για τον Νταλάρα... Καλά... Καλά... Δεν την είπες φανερά... Εγώ την άκουσα όμως!
The_player Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2004 Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2004 Όντως το ξεφτύλισε το τραγουδάκι....Αφου το τραγούδησε ακόμα και "ΑΥΤΟΣ" (δεν λεω όνομα γιατι παραμονεύουν μηνύσεις 0 Το τι έχει διασκευάσει δεν λέγεται.... opera latin ισπανικά σέρβικα κουβανέζικα. Αντε και σε ανώτερα....... *αλήθεια πνευματικά διακαιώματα έχει ζητησει κανείς απο τον εν λόγω κύριο... γιατί πάνω στα cd του δεν έχω δει ποτέ να αναγράφει το αυθεντικό......
salstrom Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2004 Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2004 Αλήθεια ο ακατονόμαστος έχει πει ποτέ στη ζωή του δικό του τραγούδι? γιατί προτιμάει τα έτοιμα :twisted:
The_player Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2004 Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2004 Εχει πει τα Βυζαντινα .....και εχει τραγουδήσει μεγάλους συνθέτες...αλλα πριν το 1988........ πανε καποια χρονια... Μετα τα latin για μενα εσβησε απο το χάρτη...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.