Προς το περιεχόμενο

πως γινεται να αντιγραψω παιχνιδια xbox?ειναι ευκολο?

dragon24

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

syndesa to xbox me to pc alla den to blepo.exo syndesh alla to flashfxp den mou kanei thn syndesh.prepei kapoios na moy pei akribos ti na kano.........mallon prepei na to koitaksoume oloi mazi.......

• 2 εβδομάδες αργότερα...
Δημοσ.

Έλεος πια! Μου φαίνεται ότι μας έχει κακομάθει το insomnia και έχουμε ξεχάσει να ψάχνουμε μόνοι μας :)

Έδωσα "evox tutorial" στο google και ιδού το πρώτο αποτέλεσμα:

http://www.copying-xbox-games.com/tutorials.php?tutorialid=00000026

Δε χρειάζεται και πολύ ψάξιμο. Επίσης, για να συνδέσεις το xbox με το pc, κοίτα ποιά ήταν η πρώτη απάντηση του google αφού του έδωσα "xbox +flashfxp guide":

http://www.xbox-scene.com/articles/iso-backup-guide.php

Πιστεύω ότι πιο λεπτομερής οδηγός δεν υπάρχει. Το μόνο που χρειάζεσαι είναι να κατεβάσεις το evox και το flashFXP. Είναι λίγο περίπλοκη διαδικασία, αλλά αν τα καταφέρεις μία φορά θα δεις ότι στη πραγματικότητα είναι αρκετά απλή. Επίσης σου προτείνω το ISOCraxtion για να κάνεις Image τα backups σου, είναι το πιο απλό και το πιο αξιόπιστο κατά τη ταπεινή μου γνώμη. Μετά καις το Image με το Nero. Αν θες κάποια διευκρίνιση ρώτα, γι' αυτό είναι τα forums. Μην ακούς τους άλλους με το ειρωνικό υφάκι, αυτοί μάλλον γεννήθηκαν με όλες τις γνώσεις έμφυτες. No dark sarcasm in the classrooms ρεεεεεεε!

• 2 μήνες μετά...
Δημοσ.

lipon prospathisa na do ti ginete alakolisa sto thema tou na grapso to evox se dvd iso kai to xiso den mou to grafi isos giati to vlepi san cdr(afou dini taxitita mexri 40x)pos alios mporo na kano ti doulia sindesi me pc diladi?

Δημοσ.

Παιδιά να ρωτήξω και γω κάτι. Έχω σύνδεση με το PC, evox κτλ. αλλά όταν έκανα μια επανεγκατάσταση του, παίζει να έσβησα κατα λάθος τπ γνήσιο dashboard, γιατί τώρα όποτε πάω να το τρέξω μου λέει οτι το μηχάνημα θέλει service. Αυτό βέβαια δεν είναι μεγάλο πρόβλημα μιας και δεν μου πολυ-χρειάζεται... το χρησιμοποιούσα μόνο για DVD. Η ερώτηση μου είναι...κυκλοφορεί πουθενά το original ms dashboard να το κατεβάσω;

Η μόνη εξήγηση που μπορώ να δώσω είναι οτι έκανα καταλάθως rename ένα άλλο evox dashboard και έσβησα το γνήσιο. Δηλαδή υπάρχει το msdashboard.xbe, απλώς δεν λειτουργεί. Θα μου πείτε τωρα γιατί έπαιζα βιαστικά και χωρίς backups... δίκιο έχετε αλλά να δούμε τώρα τι μπορεί να γίνει....

ΥΓ. Και αν δεν έγινα σαφής.... εννοώ οτι το μηχάνημα λειτουργεί μόνο με την evox dashboard που έχει στο δίσκο και δεν αλλάζει πίσω στην γνήσια από την σχετική επιλογή.... :D

• 2 χρόνια αργότερα...
Δημοσ.

zitao tin boithia kapoio exo kani diktio metaxi xbox 360 me pc

exo bali to FlashFXP alla den mporo na bro to dvd rom tou xbox 360.

mimpos peripi na peraso apo to dvd rom tou xbox sto sklirotou xbox kai meta sto pc ?an nai pos ginete auto

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...