dragon24 Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2004 Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2004 Eιναι ευκολο να αντιγραψεις παιχνιδια xbox?τι χρειαζεται και πως γινεται?μπορει να μου πει καποιος?
OVERLORD Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2004 Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2004 ts ts ts ts κακο παιδι!! καλυτερα ας μην δημιουργουμε προβλημα στους moderators με τετοιες ερωτησεις. τωρα αν ρωτας πως μπορεις να κανεις backup παιχνιδια που εχεις..... αγορασει, το πραγμα νομιζω αλλαζει. παντως η σοφη googloμηχανη νομιζω ειναι σε θεση να απαντησει στο ερωτημα.
dragon24 Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2004 Μέλος Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2004 οποιος ξερει μπορει να μου απαντησει?εχει κανει backup κανενας με το pc του?
Γιάννης Platano Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2004 Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2004 τωρα αν ρωτας πως μπορεις να κανεις backup παιχνιδια που εχεις..... αγορασει, το πραγμα νομιζω αλλαζει. Φυσικα και για αυτο μιλαει ο φιλος.Αλοιμονο...Λοιπον επιγραμματικα δεν ειναι δυσκολο αλλα οχι και πολυ απλο...Πρεπει να ειναι τσιπαρισμενο το xbox να συνδεσεις την καρτα δικτυου του με το pc να βαλεις το παιχνιδι στο dvd του xbox να μεταφερεις τα αρχεια απο το dvd στο pc να τα συμποιεσεις με καποια προγραμματακια και μετα να το καψεις σε dvd το .iso που εχεις φτιαξει.Αν το αποφασισεις εδω ειμαστε για πιο πολλα.Δεν ειναι τοσο τραγικα δυσκολο οσο πιθανον σου φανηκε.Αυτα για original παιχνιδια και ο λογος ειναι οτι το dvd του pc δεν αναγνωριζει καθολου τα dvd games του xbox. Τωρα για ...backup των... backup τα πραγματα ειναι πολυ πιο απλα...
Socratis_g Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2004 Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2004 Χρησιμοποίησε nero ή alcohol .Δημιούργησε Νew Image σε format dvd ISO/UDF και κάνε copy paste όλα τα αρχεία του dvd που θέλεις να αντιγράψεις.
dragon24 Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2004 Μέλος Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2004 θελω να μαθω για τα original γιατι εχω μερικα που εχουν γρατσουνιες και δεν παιζουν και θελω νατα παρω backup.θελω ακριβως με την σειρα πως γινεται και με ποια προγραμματα.
Γιάννης Platano Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2004 Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2004 Χρησιμοποίησε nero ή alcohol .Δημιούργησε Νew Image σε format dvd ISO/UDF και κάνε copy paste όλα τα αρχεία του dvd που θέλεις να αντιγράψεις. Σε original παιχνιδια δεν γινεται γιατι δεν τα διαβαζει το drive του dvd στο pc. :twisted: :twisted: :twisted:
dragon24 Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2004 Μέλος Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2004 με ποιο προγραμμα μπορω να συνδεσω το pc μου με το xbox?και πως θα κανω το backup!μπορει να μου πει καποιος?το εχει κατορθωσει κανενας?ντομπρα πραγματα.
Γιάννης Platano Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2004 Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2004 με ποιο προγραμμα μπορω να συνδεσω το pc μου με το xbox?και πως θα κανω το backup!μπορει να μου πει καποιος?το εχει κατορθωσει κανενας?ντομπρα πραγματα. Το pc το συνδεεις με το xbox μεσω του FlashFXP .To καθε ενα εχει μια IP . username και pasword: xbox Αφου το κανεις ανοιγεις το drive D απο το xbox και μεταφερεις τα περιεχομενα σε ενα φακελο στο pc . Μετα τον φακελο αυτο με το προγραμμα : x iso το κανεις .iso και με το nero το καις σε dvd. Οσο για την ...ντομπροσυνη δεν ειμαστε εδω να λεμε μαλακιες.Το εχω κανει 10αδες φορες!!!!!
dragon24 Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2004 Μέλος Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2004 αυτο το evolutionx χρειαζεται kai ti einai?μηπως πρεπει να φορτωσω κατι πανω στο xbox?mporei na moy steilei kaneis ta programmata poy xreiazetai kai odhgies giati den mporo na ta bro?
Γιάννης Platano Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2004 Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2004 αυτο το evolutionx χρειαζεται kai ti einai?μηπως πρεπει να φορτωσω κατι πανω στο xbox?mporei na moy steilei kaneis ta programmata poy xreiazetai kai odhgies giati den mporo na ta bro? Φυσικα και πρεπει να τα φορτωσεις αλλα δεν τα εχω.Μου τα ειχε περασει αυτος που το τσιπαρισε και αλλαξε και το δισκο.
dragon24 Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2004 Μέλος Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2004 κανεις αλλος?τα προγραμματα μπορει να τα βρω.πως ομως τα φορτωνω στο xboχ.πρεπει να μου πει καποιος που ξερει για να μην κανω καμια χαζομαρα.ξερει κανενας?τοση ωρα παιδευομαι για κανενας εδεν μου εδωσε σαφης απαντησεις.αν δεν μπορεσω να το κανω θα σκασω.ειναι προσωπικος μου στοχος.τι αλλο να σας πω.γιαυτο και θελω να μαθω την διαδικασια οπως γινεται με τη σειρα για να μην κανω καμια χαζομαρα.οποιος μπορει να μου πει.και κατι τελευταιο ....τι ip βαζω sto xbox kai ti sto pc.xreiazetai kai domain users na mpoyn kapoy ayta ta dyo?
Γιάννης Platano Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2004 Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2004 κανεις αλλος?τα προγραμματα μπορει να τα βρω.πως ομως τα φορτωνω στο xboχ.πρεπει να μου πει καποιος που ξερει για να μην κανω καμια χαζομαρα.ξερει κανενας?τοση ωρα παιδευομαι για κανενας εδεν μου εδωσε σαφης απαντησεις.αν δεν μπορεσω να το κανω θα σκασω.ειναι προσωπικος μου στοχος.τι αλλο να σας πω.γιαυτο και θελω να μαθω την διαδικασια οπως γινεται με τη σειρα για να μην κανω καμια χαζομαρα.οποιος μπορει να μου πει.και κατι τελευταιο ....τι ip βαζω sto xbox kai ti sto pc.xreiazetai kai domain users na mpoyn kapoy ayta ta dyo? IP στο xbox δεν βαζεις.Την εχει καπου γραμμενη στα settings του και την βλεπεις αφου περασεις το software που χρειαζεται. Αυτη την βαζεις στο pc μετα στο προγραμμα FlashFXP.
sotris99 Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2004 Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2004 Με το xbox τα πράγματα είναι απλά γιάννη... Με το κύβο της nintendo να δείς τι καντ... έχω κατεβάσει. Πήρα τον broadband adapter (ιαπωνικό αλλά η nintendo λέει ότι κάνει) πήρα και το phantasy star on-line, αλλά το pc δεν το βλέπει με τίποτα. dragon24 κάνε μια δοκιμή πρώτα και εμείς εδώ είμαστε.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.