grain Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου 2004 Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου 2004 re seis, vrika test me sigkritiko kai gia ta dio http://www.cdrinfo.com/Sections/Reviews/Specific.aspx?ArticleId=10711 . ante geia nec, pioneer rulez mou fainete
Gl0bAlZer0 Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου 2004 Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου 2004 RE paidia gia copy protected games...ti leei to NEC? Emena auto me kaiei. Twra ean tha grafw se 23.456 msec pio grhgora....
kj Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου 2004 Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου 2004 Παιδια το πηρα το Pioneer και προς το παρον ολα καλα. Επισης, βλεπω τιμες λιγο πιο τσιμπημενες.. Εγω το πηρα 110Ευρω με ΦΠΑ απο γνωστο.
Super Moderators Thresh Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου 2004 Super Moderators Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου 2004 sto e-shop.gr exei pesei sta 99 euro me fpa
manik Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2004 Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2004 Γεια σας.Σήμερα παίρνω το NEC 3500 μιας και η τιμή του είναι κάτω των 100ε ψυχολογικού ορίου για μένα.Απλώς θα ήθελα να ξέρω αν έχουν διαφορές η bulk με την retail έκδοση(εκτός των συνοδευτικών καλωδίων,βιδών, software και κουτιού).Εννοώ αν έχουν διαφορά στον μηχανισμό τους.Επίσης η Bulk έκδοση έχει τον ίδιο χρόνο εγγύησης με την retail; Ευχαριστώ.
predator Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2004 Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2004 to idio akribws drive einai. to mono pou allazei einai oti sto ena pairneis sketh syskeyh kai sto alla bazoun kai cd,kalwdio kai loipa synodeytika. oso gia eggyhsh de 3erw sigoura alla prepei na einai h idia.
predator Δημοσ. 7 Οκτωβρίου 2004 Δημοσ. 7 Οκτωβρίου 2004 ti neotera exoume panw sto 8ema? pioneer h nec telika? axizei na agorasw twra drive h na perimenw kinisi apo plextor kai neotera montela apo NEC/Pioneer?
manik Δημοσ. 8 Οκτωβρίου 2004 Δημοσ. 8 Οκτωβρίου 2004 Όποιο και να πάρετε ρε παιδιά μια χαρά θα την κάνετε την δουλειά σας.Και τα δύο αυτή την στιγμή είναι η κορυφή στα DVD εγγραφής.Το Nec είναι το πιο γρήγορο στις εγγραφές, ενώ το Pioneer έχει λίγο καλύτερη ποιότητα εγγραφής.Το Nec πάντως έχει καλύτερη υποστήριξη σε firmware )επίσημα και μή) και με το μονταρισμένο ανεπίσημο 2.17se γράφει και τα Ritek DL σε 4x χωρίς riplock και έχει bitsetting.Εγώ πάντως πήρα το Nec 90ε πριν λίγες μέρες από multirama και εχω μείνει κατευχαριστημένος.Η απόφαση είναι δικιά σας. :wink:
las_kar_is Δημοσ. 8 Οκτωβρίου 2004 Δημοσ. 8 Οκτωβρίου 2004 Nec 3500 . Το θεωρώ αρκετά καλό ( το έχει φίλος και είναι ευχαριστημένος ) το Pioneer 108 δεν ξέρω τί λέει :roll:
manik Δημοσ. 8 Οκτωβρίου 2004 Δημοσ. 8 Οκτωβρίου 2004 τι ειναι το riplock?? τι κανει?? Με το riplock μπορείς να κάνεις ripping σε CSS SL δίσκους με την μέγιστη ταχύτητα 12x και σε DL 7x.
SupaCoopa Δημοσ. 8 Οκτωβρίου 2004 Δημοσ. 8 Οκτωβρίου 2004 Για τον φιλο που ρωτησε, τo NEC γραφει τα Ritek G04 μια χαρα, σε 4X
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.