Προς το περιεχόμενο

Nec 3500 vs Pioneer 108

liberto

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 50
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.

Παιδια το πηρα το Pioneer και προς το παρον ολα καλα. Επισης, βλεπω τιμες λιγο πιο τσιμπημενες.. Εγω το πηρα 110Ευρω με ΦΠΑ απο γνωστο.

Δημοσ.

Γεια σας.Σήμερα παίρνω το NEC 3500 μιας και η τιμή του είναι κάτω των 100ε ψυχολογικού ορίου για μένα.Απλώς θα ήθελα να ξέρω αν έχουν διαφορές η bulk με την retail έκδοση(εκτός των συνοδευτικών καλωδίων,βιδών, software και κουτιού).Εννοώ αν έχουν διαφορά στον μηχανισμό τους.Επίσης η Bulk έκδοση έχει τον ίδιο χρόνο εγγύησης με την retail;

Ευχαριστώ.

Δημοσ.

to idio akribws drive einai.

to mono pou allazei einai oti sto ena pairneis sketh syskeyh kai sto alla bazoun kai cd,kalwdio kai loipa synodeytika.

oso gia eggyhsh de 3erw sigoura alla prepei na einai h idia.

• 2 εβδομάδες αργότερα...
Δημοσ.

Όποιο και να πάρετε ρε παιδιά μια χαρά θα την κάνετε την δουλειά σας.Και τα δύο αυτή την στιγμή είναι η κορυφή στα DVD εγγραφής.Το Nec είναι το πιο γρήγορο στις εγγραφές, ενώ το Pioneer έχει λίγο καλύτερη ποιότητα εγγραφής.Το Nec πάντως έχει καλύτερη υποστήριξη σε firmware )επίσημα και μή) και με το μονταρισμένο ανεπίσημο 2.17se γράφει και τα Ritek DL σε 4x χωρίς riplock και έχει bitsetting.Εγώ πάντως πήρα το Nec 90ε πριν λίγες μέρες από multirama και εχω μείνει κατευχαριστημένος.Η απόφαση είναι δικιά σας. :wink:

Δημοσ.
τι ειναι το riplock?? τι κανει??

Με το riplock μπορείς να κάνεις ripping σε CSS SL δίσκους με την μέγιστη ταχύτητα 12x και σε DL 7x.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...