liberto Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2004 Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2004 ποιά είναι η γνώμη σας (ή η γνώση σας) ποιο είναι καλύτερο, (ήρθε η ώρα να πάρω κι εγώ ένα dvd rw)
talos_2002 Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2004 Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2004 Για κακλύτερη ποιότητα το Pioneer. Αλλά γράφει όμως με 32x τα CD. Για μεγαλύτερη ταχύτητα το NEC, κυρίως στη 16x. Η ποιότητα εγγραφής ίσως εμφανίσει προβλήματα σε παλιά DVD-ROM drives και DVD players. Μπορεί να λυθούν με νεότερο firmware.
Super Moderators Thresh Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου 2004 Super Moderators Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου 2004 pioneer kai pali pioneer (katse na doume kai plextor )
qspock Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου 2004 Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου 2004 Ειναι βασικο οσον αφορα την συμβατοτητα με DVD players και DVD rom το recorder σου να υποστηριζει bιtsetting σε dvd-rom σε dual εγγραφες. Δε ξερω τι παιζει με τα firmware που κυκλοφορουν, αλλα σιγουρεψου οτι αυτο γινεται με το DVD-R που θα επιλεξεις. Εξισου σημαντικο ειναι η συμβατοτητα με φτηνες μαρκες δισκακια Dual Layer, το NEC ας πουμε δεν υποστηριζει Ritek DL που στην Αγγλια εχουν πλεον ως και 4€! Αυτα απο forums στο εξωτερικο, εδω ειμαστε πισω ακομα (οπως παντα), μολις ηρθαν και 10 και βαλε κανουν τα DL...
liberto Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου 2004 Μέλος Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου 2004 qspock , η πρότασή σου δηλαδή είναι για pioneer?
qspock Δημοσ. 3 Σεπτεμβρίου 2004 Δημοσ. 3 Σεπτεμβρίου 2004 Δε γνωριζω, κι εγω το παρακολουθω γιατι με ενδιαφερει αυτη η αγορα. Αυτα τα 2 μοντελα ακουγονται τωρα αλλα εγω θα παρω οταν μπορω να δοκιμασω και εγγραφη σε DL, δηλαδη οταν πεσουν οι τιμες στα δισκακια. Ειδα στο site του herrie οτι βγηκε ηδη firmware για το NEC 3500 που υποστηριζει bittseting και Ritek DL δισκακια. Αυτα τα 2 μειονεκτηματα ειχε το NEC εναντι του Pioneer αλλα πλεον δεν υπαρχουν. Αν δεν υπηρχε αυτο το firmware θα ελεγα Pioneer, τωρα.. παιζει.
LordArthas Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2004 Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2004 Και τα 2 υποστηριζουν bittseting στα + DL, ενω νομιζω με το τελευταιο fw του NEC εχει bittseting και στα + SL. Εχω το pioneer και ειμαι ευχαριστημενος. Δεν εχω δοκιμασει DL δισκακια και ουτε προκειται για την ωρα με αυτο που κοστιζουν.
Cue Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2004 Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2004 Μήπως γνωρίζετε πιο είναι το πιο ήσυχο drive? :/
kogos Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2004 Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2004 Δε γνωριζω, κι εγω το παρακολουθω γιατι με ενδιαφερει αυτη η αγορα. Αυτα τα 2 μοντελα ακουγονται τωρα αλλα εγω θα παρω οταν μπορω να δοκιμασω και εγγραφη σε DL, δηλαδη οταν πεσουν οι τιμες στα δισκακια. Ειδα στο site του herrie[/url'] οτι βγηκε ηδη firmware για το NEC 3500 που υποστηριζει bittseting και Ritek DL δισκακια. Αυτα τα 2 μειονεκτηματα ειχε το NEC εναντι του Pioneer αλλα πλεον δεν υπαρχουν. Αν δεν υπηρχε αυτο το firmware θα ελεγα Pioneer, τωρα.. παιζει. Τα δισκάκια RITEK DL υποστηρίζονται ΕΠΙΣΗΜΑ από το official firmware του 3500... Έχω γράψει αρκετά χωρίς να βάλω κανένα hack, και μάλιστα είναι και στην επίσημη support list... Εγγραφή RITEK DL σε 22:51min.
qspock Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2004 Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2004 Με το καινουργιο firmware? Αν ηταν με το παλιο (2.16) τοτε τι το γραφει ο herrie στις αλλαγες 2.16 - 2.17?
liberto Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2004 Μέλος Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2004 kogos. δώσε και την δική σου γνώμη ποιό αξίζει ν' αγοράσω. (θα έχει μεγάλη βαρύτητα.
kogos Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2004 Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2004 Δυστυχώς φίλε μου ακόμα δεν μπορώ να σου απαντήσω γιατί η NEC αλλάζει από μέρα σε μέρα το firmware της και μπορεί το drive να αποδειχτεί το καλύτερο της αγοράς... Άλλοστε, τα υπέρ και τα κατά τα ξέρεις... οπότε η τελική απόφαση είναι δική σου... Παρ'όλα αυτά, θα σου στείλω αύριο ένα PM με λίγο πιο "πιπεράτες" πληροφορίες για τα drive.......
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.