Super Moderators Thresh Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου 2004 Super Moderators Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου 2004 den a3izei na parei thn 2 ZS...etsi kai alliws auto ton kairo 8a vgoun oi new kartes hxou ths Creative...ligh ypomonh den vlaptei
MadSurfer Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου 2004 Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου 2004 Mias pou to thesate to thema eriksa mia matia sto e-shop kai exei thn Audigy 2 ZS retail molis 80.07€ teliki timi :!:, mipos exoun kanei kanena lathos epeidi sta alla site h timi einai 115-120€ h ontos epese ksafnika h timi ths epeidi tha skasei myti kamia Audigy 3 :?:
spybol Δημοσ. 3 Σεπτεμβρίου 2004 Δημοσ. 3 Σεπτεμβρίου 2004 symfwnw oti audigy 2 retail me audigy 2zs retail exoun diafores mono se kati protokolla.. apo hxo opoios ton akouse as mou pei kai emena.. Isws omws na yparxei mia mikrh diafora metaxy audigy 2OEM kai retail kai ayto giati stis OEM i creative kanei maimoudies gia na kopsei kostos..Pantws an syndethoun kai oi dio se external DAC tote pws akouse o allos diafores?
billpeppas Δημοσ. 3 Σεπτεμβρίου 2004 Δημοσ. 3 Σεπτεμβρίου 2004 "Pantws an syndethoun kai oi dio se external DAC tote pws akouse o allos diafores?" Ρε παιδιά , διαβάστε καλύτερα. Αναλογικά ηχεία χρησιμοποιήθηκαν , που συνδέθηκαν πάνω στην Audigy 2 ZS. Ποιά external DAC κλπ? Η Audigy 3 ( η οποία παίζει να ονομαστεί CineSound ) έχει ακόμα καιρό. Τουλ. 3 μήνες. So , τσίμπα μια Audigy 2 ZS αν δεν παίζει πρόβλημα με τα χρήματα.
androu Δημοσ. 3 Σεπτεμβρίου 2004 Δημοσ. 3 Σεπτεμβρίου 2004 Να κάνω και εγώ μια ερώτηση ? Εχω τώρα sb live 5.1 με ηχεία creative inspire p580 5.1 Αν βάλω audigy 2 bulk θα δώ διαφορά ?
MadSurfer Δημοσ. 3 Σεπτεμβρίου 2004 Δημοσ. 3 Σεπτεμβρίου 2004 @billpeppas: Ksereis mipos an exei pesei genikotera h timi ths Audigy 2 ZS retail h mono sto e-shop exei toso megalh diafora, giati milame gia 30-40€ Thx...
qspock Δημοσ. 3 Σεπτεμβρίου 2004 Δημοσ. 3 Σεπτεμβρίου 2004 Αυτη τη στιγμη η Α2 ZS ειναι σιγουρα ο,τι καλυτερο για pc. Αν η διαφορα στην τιμη με την Α2 δεν ειναι τεραστια τοτε χτυπα την, αλλιως Α2. Μεχρι να βγει η Α3, να ερθει εδω και να φτηνηνει (80€ αποκλειεται να κανει παντως) εχουμε ακομα... androu, ο συδυασμος ηχειων inspire με καρτα A2 ZS ειναι μαλλον δυσαναλογος... Παει χαμενη η καρτα. Εκτος αν εχεις σκοπο να παρεις καλυτερα ηχεια (και δε μιλαω για ακριβοτερα inspire φυσικα). Κι εγω εχω Α1 με inspire 6700 και προτιμω να ακουω τραγουδια απο τα ακουστικα μου (Sennheizer). Λιμπιζομαι εκεινα τα Cambridge Gigaworks S-750 αλλα δε ξερω κατα ποσο θα τα απολαμβανω σε διαμερισμα... οποτε φοβαμαι να ξοδεψω τοσα τη στιγμη που τις περισσοτερες φορες αναγκαζομαι να καταφευγω στα ακουστικα.
ice@man Δημοσ. 3 Σεπτεμβρίου 2004 Μέλος Δημοσ. 3 Σεπτεμβρίου 2004 80€ αποκλειεται να κανει παντως Kai omos kanei sto e-shop, tous pira kai thl kai mou eipane isxyei h timi tou site, mallon me vlepw na thn xtypaw ektos an exete n proteinete kamia allh opos san aytes pou exou anaferthei se kapoio allo topic (Terratec, M-audio) :?:
billpeppas Δημοσ. 4 Σεπτεμβρίου 2004 Δημοσ. 4 Σεπτεμβρίου 2004 χτύπα την Audigy 2 ZS από e-shop. Όσο προλαβαίνεις γιατί δεν έχει πολλές στην αποθήκη.
billpeppas Δημοσ. 4 Σεπτεμβρίου 2004 Δημοσ. 4 Σεπτεμβρίου 2004 όσο για την διαφορά τιμής που παρατηρείται στην Audigy 2 ZS , είναι ένα από τα θαύματα των παιδιών στο e-shop. Στα υπόλοιπα καταστήματα την βρίσκετε στα 110+ euro.
qspock Δημοσ. 4 Σεπτεμβρίου 2004 Δημοσ. 4 Σεπτεμβρίου 2004 80€ αποκλειεται να κανει παντως Kai omos kanei sto e-shop' date=' tous pira kai thl kai mou eipane isxyei h timi tou site[/quote'] Μα δε μιλουσα για την A2 ZS αλλα για την υποτιθεμενη Α3 οταν βγει... Η Α2 ZS ειναι η καλυτερη λυση για pc αν ενδιαφερεσαι για ολα (μουσικη + παιχνιδια + ταινιες). Και αν η τιμη στο e-shop ειναι προσφορα μη το συζητας καν, χτυπα την. Οι αλλες λυσεις αφορουν αποκλειστικα τη μουσικη οπου ισως υπερτερουν αλλα υστερουν στα παιχνιδια. Οχι οτι η A2 ZS δεν εχει ποιοτητα στη μουσικη. Τι ηχεια εχεις?
ice@man Δημοσ. 4 Σεπτεμβρίου 2004 Μέλος Δημοσ. 4 Σεπτεμβρίου 2004 OK apla den katalava egw sxetika me thn timi... Hxeia tora exw kati palia Creative 2.1 alla ayth thn evdomada tha mou erthoun epitelous ta Logitech Z-560 4.1 (pou pistevo oti einai para poly kala hxeia), h xrisi pou thelw olo to systhma opos anefera einai gia mousiki (epeidi den exw stereofoniko sto domatio mou) dvd kai klasika tha paizo kai kana paixnidaki giayto psaxno na paro thn kalyteri dynaton karta hxou (mexri 100-130euro max) Otan les oti oi alles lyseis yperteroun sthn mousiki alla ysteroun sta games milas gia megalh diafora? Dhladh me ta dedomena oti sto e-shop exei 80 h A2 ZS aksizei na pao se mia Terratec h M-audio pou exei peripou 120-130 euro anti ta 80 ths A2 ZS? H einai poly mikri h diafora sthn poiothta pou den lene ta 40euro parapano? Kai pali thx...
qspock Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2004 Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2004 Παλαιοτερα η Α1 υστερουσε για μουσικη απο τις αλλες καρτες. Η Audigy2 ειναι πολυ καλη, δε ξερω αν αυτες που αναφερεις εχουν καλυτερη ποιοτητα σε μουσικη (μιλαμε παντως για μικρες διαφορες πλεον) αλλα σιγουρα δεν ειναι καλυτερες για παιχνιδια. Μακαρι να μπορουσα να σου πω περισσοτερα για την ποιοτητα σε μουσικη αλλα δεν εχω προσωπικη εμπειρια απο τις καρτες που αναφερεις, οσα ξερω ειναι απο forums. Εγω θα επερνα παντως την Α2 ZS, για αυτα που ζητας απο μια καρτα ηχου ειναι οτι πρεπει.
billpeppas Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2004 Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2004 H Μ-Audio είναι χειρότερη από την Creative. Η Terratec είναι άμεσος αντίπαλος της Creative , και η Audigy 2 ZS , είναι ισάξια με την αντίστοιχη πρόταση της Terratec. Άλλη μια πολύ καλή εταιρία είναι η Turtle Beach , αλλά δεν έχω δει πουθενά στην Ελλάδα. Αλλά γενικώς για Games , Music , DVD playback , η Audigy 2 ZS έχει τον πρώτο λόγο.
MadSurfer Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2004 Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2004 Egw pantos den anteksa ston peirasmo kai thn xtypisa apo to e-shop, logika avrio prepei na thn exw sta xeria mou...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.