yian Δημοσ. 4 Σεπτεμβρίου 2004 Share Δημοσ. 4 Σεπτεμβρίου 2004 Αν έχεις κολλητηρι γίνεται ...Είχα κάνει και εγώ την ίδια ζημιά και το πήρα απόφαση να την φτιάξω με ένα κολλητήρι 30 watt ! ...Απλά κοίτα να βάλεις τους πύκνωτες με την σωστή πολικότητα, κοιτόντας πως είναι οι άλλοι δηλαδή πάνω στην κάρτα(μην νομίζεις ότι ξέρω και πολλά από ηλεκτρονικά). Απλά πρόσεξε να μην έχεις πιεί καφέ τουλάχιστον 2 ώρες πριν την κόλληση και κολλήσεις και το ανεμιστηράκι μαζι με τον πυκνωτή από το τρέμουλο Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
predator Δημοσ. 4 Σεπτεμβρίου 2004 Share Δημοσ. 4 Σεπτεμβρίου 2004 twra emena giati mou geni8ike h aporia ti karta grafikwn einai? giati an einai kamia fthnh 9000/9200 kai katw , siga ta ayga. an einai kamia akribi 9600/9800 kai anw 8a to skeftomouna na ti psa3w ti douleia! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
REDBOUL Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου 2004 Share Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου 2004 loipon epeidh emena moy espase pyknwths sthn msi fx 5950 sas lew ti ekana, katarxhn epeidh h karta einai terastia kathws thn evgaza kai eixe kagkwsei evala dynamh,kai xtyphse pisw kai espase enas megalos puknwtis.Den thn ksanaevala na doylepsei,thn piga se filo moy hlektroniko kai moy evale idion idias xwritikothtas kai tzampa malista,kai doyleyei mia xara,egw an kai asxoloyme exw kolitiria klp,den to kana monos moy alla to phga se hlektroniko,den ithela na xa typseis gia 600 eyro karta...,opote soy synistw na kaneis kai c to idio...profanws kai den eisai poioa sthn eggyhssh opws den eimai kai gw.... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
sot78 Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου 2004 Share Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου 2004 Καλο ειναι να αλλαξεις τους capacitor με ιδιους ή μεγαλυτερους σε χωριτικοτητα. ειχα αλλαξει σε m/b 3ης και το PC σταματησε τα κσαφνικα Crash Σε μια gf3ti200 ενας ειχε ξεκολησει απο μ****α δικια μου γενικα τα περισσοτερα προβληματα σε M/B οφειλονται σε πυκνωτες και MOSFET (Υπερθερμανση) Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.