Προς το περιεχόμενο

Σπασμένοι πυκνωτές σε κάρτα γραφικών!

yannis76

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Καλημέρα,

έχω μία κάρτα της ΑΤΙ στην οποία έχουν σπάσει δύο πυκνωτές στη δεξιά πλευρά της όπως βλέπω την κάρτα από πάνω. Η κάρτα βέβαια δουλεύει άψογα, αλλά με ανυσηχεί λίγο το παραπάνω γεγονός. Λέτε να μπορώ να τους ξανακολλήσω και αν ξέρει κανείς αν πρέπει να προσέξω κάτι?

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

den exw idea...an omws einai mesa sthn eggyhsh h karta,mhpos tha htan kalo na thn allaxeis? (pws espasan oi pyknwtes?kalyptetai apo thn eggyhsh?)

Apo thn alli an den einai sthn eggyhsh..kai afou douleyei mia xara...mipos na ekanes thn papia kai na mhn evazes allo xeraki sthn plaketa? egw as poume den tha prospathousa na kollisw tpt...Apo thn alli prospathise na doulepseis thn karta sta 100% gia na deis an thn paleyei...(dokimase ola ta panel ths kai dokkimase na pexeis kapoio pexnidi pou to minimum requirement einai h karta sou)

aytaaaaaaaaaa.....

den exw idea...an omws einai mesa sthn eggyhsh h karta' date='mhpos tha htan kalo na thn allaxeis? (pws espasan oi pyknwtes?kalyptetai apo thn eggyhsh?)

Apo thn alli an den einai sthn eggyhsh..kai afou douleyei mia xara...mipos na ekanes thn papia kai na mhn evazes allo xeraki sthn plaketa? egw as poume den tha prospathousa na kollisw tpt...Apo thn alli prospathise na doulepseis thn karta sta 100% gia na deis an thn paleyei...(dokimase ola ta panel ths kai dokkimase na pexeis kapoio pexnidi pou to minimum requirement einai h karta sou)

aytaaaaaaaaaa.....[/quote']

Δουλέύει άψογα σε όλα τα παιχνίδια. Το video out δεν το έχω δοκιμάσει όμως ακόμα...

Me thn eggyisi?Eisai mesa se aythn? Pws espasan oi pyknwtes? (toys espases apo kakh metaxeirisi? to kalipti i eggihsh ayto?)

To video out to xreiazesai?(ennow pezei na to xreiasteis pote? giati ki egw exw video out alla apo xrisimotita mhden)

Ksanalew oti egw to xeraki mou na kolisw kati panw se plaketa exartimatos ypologistwn den tha to ekana giati symfwna me enan nomo toy murphy:"Oti paei kaka SIGOURA tha paei xeirotera" ;)

Αν οι πυκνωτές έχουν σκάσει και διαρρέει από αυτούς ηλεκτρολυτικό υγρό, τότε σαφώς καλύπτεται από εγγύηση και πρέπει να επιστραφεί αμέσως η κάρτα - είναι επικίνδυνο να λειτουργεί έτσι.

Αν όμως έχουν απλά αποκολληθεί οι πυκνωτές, η κάρτα δεν καλύπτεται πλέον από εγγύηση. Μπορείς να συνεχίσεις να τη χρησιμοποιείς έτσι και να μην αντιμετωπίσεις κάποιο πρόβλημα, θα πρότεινα ωστόσο να τη δώσεις σε κάποιον ηλεκτρονικό για να σου αντικαταστήσει τους πυκνωτές με άλλους ίδιας χωρητικότητας.

Αν οι πυκνωτές έχουν σκάσει και διαρρέει από αυτούς ηλεκτρολυτικό υγρό' date=' τότε σαφώς καλύπτεται από εγγύηση και πρέπει να επιστραφεί αμέσως η κάρτα - είναι επικίνδυνο να λειτουργεί έτσι.

Αν όμως έχουν απλά [b']αποκολληθεί[/b] οι πυκνωτές, η κάρτα δεν καλύπτεται πλέον από εγγύηση. Μπορείς να συνεχίσεις να τη χρησιμοποιείς έτσι και να μην αντιμετωπίσεις κάποιο πρόβλημα, θα πρότεινα ωστόσο να τη δώσεις σε κάποιον ηλεκτρονικό για να σου αντικαταστήσει τους πυκνωτές με άλλους ίδιας χωρητικότητας.

Tous pyknotes tous exo kai den exoun skasei. De mporo na ksanakolliso tous idious?

Μπορείς, αλλά για μερικά σέντς που στοιχίζει ο καθένας, θα ρισκάρεις να επανατοποθετήσεις πυκνωτές που πιθανόν να ζημιώθηκαν κατά την αποκόλληση;

Μπορείς, αλλά για μερικά σέντς που στοιχίζει ο καθένας, θα ρισκάρεις να επανατοποθετήσεις πυκνωτές που πιθανόν να ζημιώθηκαν κατά την αποκόλληση;

Ναι αλλά από την άλλη ξέρεις αν οι άλλοι είναι της ίδιας ποιότητας ή των ακριβώς προδιαγραφών?

έλα μωρέ, πως κάνεις έτσι?

εγώ έχω σπάσει 3 από την μητρική μου όλα από ξεσκόνισμα με το πανάκι:shock: (μην με ρωτάτε, ούτε και εγώ κατάλαβα πως)

1: ήταν δίπλα στην μία PCI= απλά σταμάτησε να δουλεύει η PCI

2: ήταν δίπλα στο chip της κάρτας ήχου που ήταν onboard=απλά σταμάτησα να ακούω ήχο(αγόρασα new)

3: δίπλα στις υποδοχές για ανεμηστιράκι κουτιού=απλά δν δουλεύει και τα έχω συνδέσει στο τροφοδοτικό

:D :D

είδες πόσο απλά είναι τα πράγματα

έλα μωρέ' date=' πως κάνεις έτσι?

εγώ έχω σπάσει 3 από την μητρική μου όλα από ξεσκόνισμα με το πανάκι:shock: (μην με ρωτάτε, ούτε και εγώ κατάλαβα πως)

1: ήταν δίπλα στην μία PCI= απλά σταμάτησε να δουλεύει η PCI

2: ήταν δίπλα στο chip της κάρτας ήχου που ήταν onboard=απλά σταμάτησα να ακούω ήχο(αγόρασα new)

3: δίπλα στις υποδοχές για ανεμηστιράκι κουτιού=απλά δν δουλεύει και τα έχω συνδέσει στο τροφοδοτικό

:D :D

είδες πόσο απλά είναι τα πράγματα[/quote']

Ά ρε Έλληνα πατεντιάρη. :lol: :lol: :lol:

koita file mou...kai sth dikia mou ATI exei kopei enas pyknwths (einai feature apo thn ATI fenetai ;))..parolayta ola leitourgoun sthn entelia...

Twra h' pas se kapoion hlektroniko me thn karta kai tous apokolimenous piknwtes kai sou kollaei idious(oxi tous apokolimenous) h' apla meneis etsi kai kaneis th douleia sou...

Aytaaaaaaaaaaa.........

αν δεν κάνω λάθος, είναι κάτι σαν UPS. προσέχουν την τάση του ρεύματος. (έτσι μου είπαν)

:D :D :D :) sotris99, αλλά το να βάλει νέα κάρτα ήχου θεωρείς πατέντα?

τι το ζαλίζεις; αφου δουλεύει. τι να προσεξεις; μην ανατιναχτει η κάρτα?

κι εγω εχω μια geforce και εφυγε ενας πυκνωτής. εχει μια 2η εξοδο για οθονη tft αλλα δεν εχω τετοια για να δοκιμάσω. κατα τα άλλα δεν υπαρχει καμια ενδειξη βλάβης.

πως να κολησεις μικροσκοπικα μεταλικα ποδαρακια? αμα σου φυγει το χέρι θα κολησεις τιποτ άλλο και θα τη στείλεις την κάρτα.

το μονο σου πρόβλημα θα ειναι να την πουλήσεις, αλλα shit happens. αμα κανεις καλη τιμη, και αποδειξεις οτι δουλεύει θα πουληθει.

τι το ζαλίζεις; αφου δουλεύει. τι να προσεξεις; μην ανατιναχτει η κάρτα?

κι εγω εχω μια geforce και εφυγε ενας πυκνωτής. εχει μια 2η εξοδο για οθονη tft αλλα δεν εχω τετοια για να δοκιμάσω. κατα τα άλλα δεν υπαρχει καμια ενδειξη βλάβης.

πως να κολησεις μικροσκοπικα μεταλικα ποδαρακια? αμα σου φυγει το χέρι θα κολησεις τιποτ άλλο και θα τη στείλεις την κάρτα.

το μονο σου πρόβλημα θα ειναι να την πουλήσεις' date=' αλλα shit happens. αμα κανεις καλη τιμη, και αποδειξεις οτι δουλεύει θα πουληθει.[/quote']

Ypotithetai den tha to kano ego, tha to pao se enan ilektroniko na to kanei, apla den ksero ti na kano. Apo ti mia fovamai min kaei ksafnika kai apo tin alli skeftomai min tin kapsei o mastoras

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...