Bax Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2004 Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2004 Όταν μπαίνω στο insomnia χωρίς να είμαι logged in και πατήσω να δώ κάποιο post από τα τελευταία που φαίνονται στην πρώτη σελίδα, και το οποίο βρίσκεται σε section το οποίο προστατεύεται με username-password (όπως οι αγγελίες) τότε ευλόγως μου ζητάει το username/pass αλλά μετά μου πετάει το μήνυμα The topic you requested does not exist, και πρέπει πάλι να γυρίσω πίσω και να ξαναμπώ από την αρχική σελίδα... Υπάρχει ελπίδα να διορθωθεί αυτό; Δουλεύω σε νετ καφε και σε καθε ρεσταρτ καθαρίζονται τα cookies οπότε εκτός του οτι ξανακάνω login, πρέπει να κάνω και αυτή την διαδικασία... :roll: :roll: Α.... ΚΑΛΟ ΜΗΝΑ..!!! [/i]
Super Moderators paredwse Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2004 Super Moderators Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2004 To forum είναι σε διαδικασία δοκιμών για αναβάθμιση του software του. Ελπίζουμε ότι όταν ολοκληρωθεί η αναβάθμιση, όλα τα μικροπροβλήματα που έχουν επισημάνει κατά καιρούς τα μέλη θα έχουν λυθεί... ... ή θα τα έχετε ξεχάσει. Καλό μήνα!
migel Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου 2004 Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου 2004 Καλησπέρα και καλό μήνα. ... ή θα τα έχετε ξεχάσει .
Super Moderators billdanos Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου 2004 Super Moderators Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου 2004 Όταν μπαίνω στο insomnia χωρίς να είμαι logged in και πατήσω να δώ κάποιο post από τα τελευταία που φαίνονται στην πρώτη σελίδα' date=' και το οποίο βρίσκεται σε section το οποίο προστατεύεται με username-password (όπως οι αγγελίες) τότε ευλόγως μου ζητάει το username/pass αλλά μετά μου πετάει το μήνυμα The topic you requested does not exist, και πρέπει πάλι να γυρίσω πίσω και να ξαναμπώ από την αρχική σελίδα...Υπάρχει ελπίδα να διορθωθεί αυτό; Δουλεύω σε νετ καφε και σε καθε ρεσταρτ καθαρίζονται τα cookies οπότε εκτός του οτι ξανακάνω login, πρέπει να κάνω και αυτή την διαδικασία... :roll: :roll: Α.... ΚΑΛΟ ΜΗΝΑ..!!! [/i'] Me prolaves! Auto symvainei para poly kairo twra! (mh sas pw apo thn teleutaia allagh sto forum!). Olo elega na to grapsw alla variomoun ligo... :roll:
passenger57 Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου 2004 Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου 2004 Billdane asta auta...pes pws exeis ksoflimeno pc kai sernetai...kai katebazei mises selides k meta pairnei repo...
Super Moderators billdanos Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου 2004 Super Moderators Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου 2004 Billdane asta auta...pes pws exeis ksoflimeno pc kai sernetai...kai katebazei mises selides k meta pairnei repo... Fae th skonh ths Misthwmenhs 1024! Vrouuuuuuuuuuuuuum :twisted: 8) PS: Mpa ti vlepw? Evales camera gia signature??? Xeroun ta paidia oti eisai apotyhimenos skhnotheths kai gyrizeis tsontes gia na ta vgazeis pera???
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.