Προς το περιεχόμενο

pos mporo me laptop kai sl45 na sindetho sto internet

thanasis

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Αγαπητέ φίλε εγώ στη περίπτωση μου εχω το motorola timeport 260 GPRS το οποίο μου έχει ενσωματωμένο μόντεμ και και κατα την παράδωση το κουτί είχε μέσα το απαραίτητο λογισμικό, καθώς και τα καλώδια για σύνδεση με τον υπολογιστή.(το μόνο κακό στην υπόθεση είναι πως -οπως έχω ξανααναφέρει- σε καμιά 10αρια μέρες αφ ότου το πήρα ... αρχισαν να ξεβάφουν τα πλήκτρα,και έδωσα 5000 δρχ για να αλλάξω πληκτρολόγιο)<BR>Δες παρακάτω τι μου ειχε απαντησει η PANAFON<BR>σε σχετική μου ερώτηση σχετικά με την σύνδεση κινητού μέ υπολογιστή.<BR>quote<BR>-Να εχετε ενεργoποιησει τι γραμμη Data(καλοντας 1730 απο το κινιτο σας)<BR>-Να εχετε τον απαραιτητο εξοπλισμο (κινιτο τιλεφονο με ενσοματομενο μόντεμ, Η/Υ φοριτο, τα απαραιτιτα καλοδια συνδεσις εαν αυτη δεν μπορει να πραγματοποιηθει μεσο υπεριθρον κλπ)<BR>-Να εχετε το απαραιτιτο λογισμικο (οδηγοι για τιν εν λογο ενεργοποιηση κλπ)<BR>-Υπαξι λογαριασμου συνδεσις στο Ιντερνετ μεσο καπιου ISP(π.χ. Παναφονετ)<BR> <BR>Εφ'οσον τηρουνται οι πι πανο προυποθεσεις, ειναι δυνατι ι προσβασι στο Ιντερνετ και κατ'επεκτασι στα ε-μαιλ σας<BR>Οι δε χρεοσεις ειναι μηνιαιο παγιο τελος χρισις γραμμις Data 2000δρχ<BR>Κοστος κλισις Date 1δρχ/sec ολο το 24ορο & για οσο βρισκεστε συνδεδεμενος. Ολες οι τιμες δεν περιεχουν ΦΠΑ 18%<BR>unquote<BR>Ελπίζω να βοήθησα<P>Μετατράπηκε από Greeklish με τον Greeklish Convertor. <A HREF="http://Redrival.com/BreeZeR" TARGET=_blank>http://Redrival.com/BreeZeR</A>

Δημοσ.

loipon telika ta katafera .<BR>Stin arxi katorthosa na sindetho xrisimopoiodas to kalodio kai to deck pou sou dinei idi i siemens, alla stin ousia itan axristo giati xreiazetai ilektriko reuma. frown.gif" border="0<BR>Sti sinexeia agorasa apo to plaisio to kalodio pou sindeei kateutheian to sl45 stin siriaki.Mazi tou mou dosane kai to software (drivers gia to modem, gia sms, logo creater ktl) .<BR>Sindeomai kanonika sta 9600 xoris na kano kamia energopoiisi data ktl.<BR>sindeomai kanonika me ton provider ,forthnet<BR>Gia na katebazo email einai oti prepei.<P>giati gia otidipote allo... <BR>xreosi: oso xreonei sindesi tou

• 2 εβδομάδες αργότερα...
Δημοσ.

File exeis dikio, den 3erw giati me mperdepsan kai mena kai epsaxna na energopoihsw data kai loipa.<BR>Syndeome kai egw mia xara me to kinhto moy me thn AiasNet sta 9.6<BR>Kapoio omws rolo 8a paizetai me ta data.<BR>3erei kaneis???????

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...