BladeRunner Δημοσ. 31 Αυγούστου 2004 Δημοσ. 31 Αυγούστου 2004 Χαιρετω τους ειδημονες!Αγορασα πριν μερικες ωρες την εν λογω συσκευη που μου την πασαρανε σαν κορυφαια για εγγραφη. Την τοποθετω σε θεση slave,master εχω ενα sony cd-rw.Το συστημα το ανεγνωρισε μια χαρα. Στην συνεχεια,βαζω ενα dvd+r bulkpaq 4x speed(ξερετε,αυτο με τις 25αδες) και με το nero 6,επιλεγω δημιουργια dvd δεδομενων(εγραψα ενα dvd me mp3's).Αφου επελεξα ταχυτητα(2.4 δεν ειχε και αλλη αλλωστε) και αφου μου ζητησε λογω χωρου να κανει finalize,το εγγραψε λεει επιτυχως σε 25 λεπτα περιπου. Παω να το βαλω μετα να το ακουσω,δεν το ανεγνωριζε!!!Το βαζω σε ενα lap top to dvd και το ανεγνωριζε αψογα!!! Τι φταιει????Υπαρχει προβλημα στην συσκευη?Την πηρα bulk... Na σημειωσω οτι επελεξα στις ιδιοτητες το region ελλαδα και οτι ειχα πολλα εικονικα drives με αποτελεσμα να ονομαστει η συσκευη με το γραμμα (h).Oso ειχα τα drives ελεγε οτι η συσκευη εκτελεσε εσφαλμενη λειτουργια.Μετα απλως εβλεπε το dvd keno!!! Εχω thlop xp 2200+,asus a7v8x-x,525mb ram,win xp pro. Help! :roll: :roll: :roll:
DIMERR Δημοσ. 31 Αυγούστου 2004 Δημοσ. 31 Αυγούστου 2004 Isws xreiazete na kaneis update to firmware.Den nomizw na ftaiei i siskeui.Malon ta discakia tha ftaine pou einai bulk.Eixa ki egw provlima me bulk discakia.Pane edw gia to firmware:http://www.rpc1.com kai des kai sta forums gia na deis pws tha to flashareis.
Dark_son20 Δημοσ. 31 Αυγούστου 2004 Δημοσ. 31 Αυγούστου 2004 BladeRunner vasika den einai toso megalos logos anisixias....oute to 2500 fimizete gia to reader tou....ta nec grafoun poli kala alla exoun prob stin anagnosi....isos telika to provlima sinexistike kai stin nea sira....
firegarden Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2004 Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2004 BladeRunner[/b'] vasika den einai toso megalos logos anisixias....oute to 2500 fimizete gia to reader tou....ta nec grafoun poli kala alla exoun prob stin anagnosi....isos telika to provlima sinexistike kai stin nea sira.... Ακριβως αυτο.Εχω το 2500 και μου το εχει κανει σε μερικα δισκακια(Taiyo Yuden,Intenso,Skc).Ενω στο 2500 φαινεται οτι υπαρχει προβλημα και δεν μπορει να διαβασει το δισκακι ,αλλα readers το διαβαζουν μια χαρα...
spybol Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2004 Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2004 Επιβεβαιωνω τα παραπανω... η αναγνωση των nec ειναι για τα μπαζα.
hunter2000 Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2004 Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2004 re paidia de nomizw na einai kai toso mapa h anagnwsh tou nec, polles fores peiga na antigrapsw diskakia dvd, tanies me to shrink alla eitan psylogratsounismena, to asus dvd pou exw den ta diabaze kai kolage, molis ta ebaza sto nec ta poio polla diabazotan.
kogos Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2004 Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2004 το NEC 3500 έχει βγει κορυφαίο στην ανάγνωση, οπότε δεν ακολουθεί τον κανόνα των bad reader της έκδοσης 2Χ00Α... Κάτι άλλο πρέπει να φταίει... Μπορείς φίλε μου να μας δώσεις το media code που έχει το δισκάκι που έγραψες;;;
BladeRunner Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2004 Μέλος Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2004 Λοιπον,τελικα εκανα δεξι κλικ στο εικονιδιο της συσκευης,πηγα εγγραφη και ενεργοποιησα την επιλογη"ενεργοποιηση εγγραφης σι ντι για αυτη την μοναδα"και ολα λυθηκαν!!!Βεβαια το πρωτο dvd συνεχιζει να μην το διαβαζει(ενω παντου αλλου διαβαζεται) αλλα εγγραψα 10 στην συνεχεια,αψογα...Και τα διαβαζει σε φοβερη ταχυτητα! Τελικα να εφταιγε αυτη η μ*****?
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.