Προς το περιεχόμενο

πως να γλυτωσω το τελωνειο

epote

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

ρε παιδες θελω να παρω απο αμερικη μια OEM καρτα γραφικων (χ800 προ vivo)

δεδομενου οτι θα μου τη στηλει γνωστος, υπαρχει κανενας σχετικα fail safe τροπος να μην τη πιασουν στο τελωνειο και να μου ερθει?

Δημοσ.

mpa kai na garpseis gift pali ta anoigoune,toulaxiston etsi mou egine.

episis me courrier ktl pali prepei na ta anouigoune alla de eimai sigouros.

to kalitero pou exeis na kaneis einai na vreis kapio filo filou ktl ektelonisti :D

Δημοσ.

οσες φορες μου εχουν στειλει δεμα με usps(πανω απο 40) δεν εχω πληρωσει τελωνειο(μην το γρουσουζεψω κιολας)!

Δημοσ.
οσες φορες μου εχουν στειλει δεμα με usps(πανω απο 40) δεν εχω πληρωσει τελωνειο(μην το γρουσουζεψω κιολας)!

από που ρε συ?

Δημοσ.

Μπορείς να δοκιμάσεις και το "International Priority Service" της FedEx: Μου έστειλαν δέμα από Αμερική το Σάββατο και τη Δευτέρα στις 10:30 το πρωί ήταν στο σπίτι μου!! :shock:

Η FedEx έχει δικό της παράρτημα στην Ελλάδα και δεν μπλέκεις με "μπακάληδες" κούριερ τύπου Speedex και τους εκτελωνιστές τους.

(βέβαια, με τη FedEx μπορεί η κάρτα γραφικών σου να καταλήξει σε κανένα ερημονήσι μαζί με τον Tom Hanks) :D :D :D

Δημοσ.
(βέβαια, με τη FedEx μπορεί η κάρτα γραφικών σου να καταλήξει σε κανένα ερημονήσι μαζί με τον Tom Hanks) :D :D :D

Τι λες τώρα. Εγώ από easybuy2000 τα έχω παραλάβει όλα.

Και πολύ γρήγορα.

Δημοσ.
(βέβαια' date=' με τη FedEx μπορεί η κάρτα γραφικών σου να καταλήξει σε κανένα ερημονήσι μαζί με τον Tom Hanks) :D :D :D[/quote']

Τι λες τώρα. Εγώ από easybuy2000 τα έχω παραλάβει όλα.

Και πολύ γρήγορα.

Astievete o antropos :P

Δημοσ.

από που ρε συ?

προφανως εννοεις απο ποια sites, ολα οσα συνεργαζονται με usps, αν δεν αναφερουν στο site το shipping method στειλε email και ρωτα.

Δημοσ.
sotris99[/b'], δεν έχεις δει το "Castaway" (ελληνικά: "Ο Ναυαγός") με τον Tom Hanks ?? :D :D :D

Το έχω δει... Αμάν τώρα έκανα τον συνειρμό. Το μυαλό μου ταξιδεύει σήμερα :loooooooooooooooool:

Δημοσ.

Από αμερική αν δεν το περιμένεις με courier τότε κλάφτα...

Μιά φορά πήρα από αμερική όχι με κούριερ και έχασα 50 ευρώ!!! :( :(

Μόνο ευρώπη για μένα και υπόψιν ότι δουλεύω πολύ ebay... (ας είναι καλά τα αγγλάκια που συναγωνίζονται μια χαρά τους αμερικάνους).

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...