CyberWalker Δημοσ. 4 Σεπτεμβρίου 2004 Δημοσ. 4 Σεπτεμβρίου 2004 Λοιπόν predator θα στο πω απλά! Διαφωνώ ΚΑΘΕΤΑ μαζί σου! Χε! όχι παντού όμως αλλά κυρίως σε αυτό περί του ότι αμφισβητείς τον δεδομένο ορισμό spam, ή έστω εγώ θα έλεγα καλύτερα 'τον θεωρείς άστοχο επί του προκειμένου'. Θεωρώ ότι spam γίνεται ΚΑΙ σε pm αλλά ΚΑΙ στο FORUM ανοιχτά και ως προς το γιατί έχω κάποια επιχειρήματα. Πρώτον : με τη λογική σου και το pm αν θες το βλέπεις, άρα δεν είναι και τόσο σπαστικό! Καταλαβαίνεις το σόφισμα φαντάζομαι. Αν προάγεις λίγο την σκέψη αυτή θα καταλάβεις γιατί θεωρείται spam ΚΑΙ ότιδήποτε απευθύνεται σε κοινή θέα και θυμίζει διαφήμιση. Για να μη σου πω ότι αυτό είναι ακόμα χειρότερο από την άποψη του ότι ενοχλεί περισσότερους. Η δικαιολογία λοιπόν ότι όποιος θέλει το βλέπει καταρρίπτεται - για κάθε έναν που αντιλαμβάνεται τι εννοώ - και καλύτερα να μην την οικειοποιούμαστε... παρά μόνο αν είμαστε στη θέση του webmaster! Δεύτερον : ακόμα και στους κανόνες του spamming να μην το εντάξεις το συγκεκριμένο forum (καθώς και πολλά άλλα fora) λένε με σαφήνεια στους κανόνες τους ότι οι τίτλοι των topics οφείλουν να είναι περιγραφικοί και σε καμία περίπτωση αποπροσανατολιστηκοί! Αν προσέξεις στο παραπάνω μου post γράφω ότι μου την σπάει το "βρήκα θησαυρό" στον τίτλο, για ακριβώς αυτόν τον λόγο. Να στο πω απλά : Ρε φίλε, εμένα με αποπροσανατόλισε;! Αφού με έκανε να μπω μέσα, η 'ζημιά' ήδη έγινε! Κατάλαβες γιατί είναι spam?! Αν το έβαζαν στο site της ημέρας ΦΥΣΙΚΑ και δε θα κάναμε έτσι. Άρα καταλαβαίνεις και μόνος σου τη διαφορά. Το συγκεκριμένο topic γίνεται σπαστικό γιατί συνδυάζει και τα δύο παραπάνω χαρακτηριστικά (δηλαδή αποπροσανατολιστικό τίτΛο ΚΑΙ διαφήμιση) Για να μη τρελαθούμε και τελείως, η χρήση αυτού εδώ του χώρου (όπως πολύ σωστά λέγεται) είναι "ΠΡΟΝΟΜΙΟ" και οφείλουμε να κατανοούμε την αξία του και όσα στοιχειώδη δικαιώματα και υποχρεώσεις αυτό εγείρει ΩΣ ΕΧΕΙ! Επίσης : Γουστάρω με τα χίλια τη στάση του webmaster γιατί είναι πολύ διπλωματική, αξιοπρεπής και συνετή! ΔΕΝ είναι βέβαια ουσιαστική ούτε και πειστική αλλά αυτό δεν έχει σημασία. Άσχετα με τα όσα ΟΦΕΙΛΕΙ να υποστηρίξει εμένα μου αρέσει ο τρόπος σκέψης του, ο τρόπος έκφρασής του και πολύ περισσότερο το site του. Το spam όμως είναι άσχετο με το περιεχόμενο του site και ΔΕΝ εντοπίζεται εκεί. Δεν κρίνουμε εκ του αποτελέσματος. Αλλά πέρα τούτου φίλε Zauz - και άσχετα με το ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΟ site και αυτό εδώ το topic, θα μου επιτρέψεις να σου πω ότι κατανοώ τη θέση σου και θεωρώ ότι την χειρίζεσαι άριστα. Ωστόσο ο φίλος σου φωτογράφος ΕΣΦΑΛΕ και το γιατί καθώς και σε ποιο βαθμό πιστεύω ότι το κατανοείς, δε χρειάζεται να το υποστηρίξεις και πολύ περισσότερο δε θα ήθελα ποτέ να το κάνεις, ο κόσμος εδώ μέσα έχει κρίση και καταλαβαίνει. ΟΝΤΩΣ! Έληξε! Με γειά το site και καλές 'δουλειές'! ΥΓ : Θεωρώ ότι η πηγή πρέπει ΠΑΝΤΑ να αναφέρεται ακόμα και αν είναι από 'Δελτίο τύπου' όπως λες ZauZ. Δηλαδή αυτό δεν είναι πηγή; Προσωπικά ΘΕΛΩ να ξέρω που το βρήκε το site. Ακόμα και αν είναι εσωτερικός ο συνεργάτης προσωπικά θέλω να φαίνεται το όνομά του. Έχω κάνει τη συγκεκριμένη δουλειά και πάντα απαιτούσα ότι παρήγαγα να φέρει την ψηφιακή υπογραφή μου σε κάθε τύπου αρχείο που προέρχονταν από τα δικά μου χέρια. Έτσι λάμβανα την ευθύνη για τα δικά μου και ΜΟΝΟ αλλά και τα εύσημα για τα δικά μου και ΜΟΝΟ. Είναι ίσως το μοναδικό ψεγάδι που βρίσκω στο site αλλά πιστεύω ότι θα έρθει ο καιρός που θα προσαρμοστεί και αυτό στην τακτική του.
Highlander Δημοσ. 4 Σεπτεμβρίου 2004 Δημοσ. 4 Σεπτεμβρίου 2004 Ο CyberWalker, με κάλυψε πλήρως, ειδικά στα 2 πρώτα επιχειρήματα. Εμένα το πρόβλημά μου είναι το spam γενικά σε οποιαδήποτε μορφή και σε οποιαδήποτε ποσότητα. Είτε με email, είται με fax, είται με διαφημιστικό φυλλάδιο στην πόρτα μου, είτε με τηλέφωνο στο γραφείο μου (Συνήθως για πιστωτικές κάρτες ή δάνεια). Να σκεφθείται μόνο ότι το 50% των μηνυμάτων που διακινούνται είναι spam. Και το χειρότερο είναι ότι αυξάνεται ραγδαία ο αριθμός... Εγώ πολεμώ το spam και θα συνεχίσω....
mindtrapper Δημοσ. 4 Σεπτεμβρίου 2004 Δημοσ. 4 Σεπτεμβρίου 2004 Είδα σήμερα στο ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΚΟ FORUM insomnia μία αγγελία για τιμόνι για αυτοκίνητο..... ΧΑΛΑΡΩΣΤΕ ΡΕΕΕΕΕ Τραβάτε σε κανένα άλλο forum να ησυχάσουμε' date=' αμάν πια....[/quote'] Που το λέει ακριβώς, οτι στις αγγελίες πρέπει να περιοριζόμαστε μόνο σε είδη υπολογιστών;
Highlander Δημοσ. 4 Σεπτεμβρίου 2004 Δημοσ. 4 Σεπτεμβρίου 2004 Μπαίνει ένας μέσα σε ένα καπνοπωλείο.... Ρωτάει: Μήπως έχετε σώβρακα ;;; Πωλητής: Μα κύριε εδώ έχουμε μόνο είδη για καπνιστές. Πελάτης: Μα καλά οι καπνιστές δεν φοράνε σώβρακα;;;
adda Δημοσ. 4 Σεπτεμβρίου 2004 Μέλος Δημοσ. 4 Σεπτεμβρίου 2004 παιδιά ευχαριστούμε για τα καλά σας λόγια ( όσοι τελος πάντων είχατε καλά λόγια να πείτε )... και σε όσους μιλούν για spam , θέλω να πώ ότι κατανοώ απόλυτα τα νεύρα τους, με τόσο spam που τρώμε στα μούτρα κάθε μέρα και είναι λογικό, αν κάποιον τον βρούν μπόσικο, να του τα χώσουν. Οταν με παίρνουν τηλέφωνο για πιστωτικές , πάντα ρωτάω που βρήκαν το τηλέφωνό μου , και κολλάνε , γιατι απαγορεύεται!! Οσο για το Post που έκανα στην αρχή αυτής της συζήτησης , θέλω να πώ κάτι. Το post έγινε απλά για την ενημέρωση των μελών του Insomnia που σέβομαι απόλυτα . το ίδιο post το έχω κάνει και σε άλλα forums, και θα συνεχίσω να το κάνω , και σε άλλα. Αν ήμουν ο (........) και είχα απο πίσω μου 10 εφημερίδες και 30 περιοδικά, όλα τα forums θα βουίζανε απο posts σε κάθε μικρό ή μεγάλο νέο που αφορά το site μου, έστι και αλλιώς...τότε όμως δέν θα ήταν spam αλλά πληροφορία. Για σκεφτείτε το λίγο, και θα ανακαλύψετε ότι κάποιοι άλλοι μας έχουν βάλει στην πρίζα , και μας χρησιμοποιούν για τα παιχνίδια και τους τζίρους τους και εμείς ασχολούμαστε με θάψιμο άγνωστων μέχρι πρότινος αξιέπαινων προσπαθειών... με αυτοσκοπό το θάψιμο.
mindtrapper Δημοσ. 4 Σεπτεμβρίου 2004 Δημοσ. 4 Σεπτεμβρίου 2004 1ον από τη στιγμή που το Insomnia έχει Μουσική και Κινηματογράφο και μάλιστα με μεγάλη απήχηση δεν το θεωρώ καθαρά φόρουμ για υπολογιστές. 2ον εδω: http://www.insomnia.gr/phpBB2/viewtopic.php?t=197729 http://www.insomnia.gr/phpBB2/viewtopic.php?t=391417 http://www.insomnia.gr/phpBB2/viewtopic.php?t=197733 που λέει οτι απαγορεύεται η πώληση αγαθών που δεν έχουν σχέση με Η/Υ; 3ον το είπες λίγο απότομα και γι'αυτο με πείραξε. Εγω ας πούμε που πούλαγα φωτ. μηχανή και φακούς έπρεπε να ξεκουμπιστώ και να πάω σε άλλο forum να τα δώσω έτσι;
Triton Δημοσ. 4 Σεπτεμβρίου 2004 Δημοσ. 4 Σεπτεμβρίου 2004 Είναι γνωστό site δεν νομίζω να χρειάζεται περαιτέρω διαφήμιιση adda Πάντως καλώς έπραξε και έγραψε ότι νομίζει, όλοι μας έχουμε συμβάλλει με τον τρόπο μας σε παρόμοιες περιπτώσεις
CyberWalker Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2004 Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2004 Highlander @ Mindtrapper :, --- Που το λέει ακριβώς, οτι στις αγγελίες πρέπει να περιοριζόμαστε μόνο σε είδη υπολογιστών; --- Μπαίνει ένας μέσα σε ένα καπνοπωλείο.... Ρωτάει: Μήπως έχετε σώβρακα ;;; Πωλητής: Μα κύριε εδώ έχουμε μόνο είδη για καπνιστές. Πελάτης: Μα καλά οι καπνιστές δεν φοράνε σώβρακα;;; Χαχαχχαχα!!! Έδωσε ρέστα η ατάκα! LOL !!! Άστοχη βέβαια αλλά δεν έχει σημασία! Έχει πλάκα! :roll: Χοχοχο! Μπράβο ρε Highlander! Ούτε ανέκδοτο να ήταν! Ελπίζω μετά από αυτό να έσβησε το φλέγον! Highlander, σε αυτό το κλίμα και με αφορμή τα όσα λες κι εσύ, Είτε με email, είται με fax, είται με διαφημιστικό φυλλάδιο στην πόρτα μου, είτε με τηλέφωνο στο γραφείο μου επαυξάνω και προσθέτω ότι εμένα προσωπικά ακόμα και μια γκομενάρα να μου έρθει και να μου τρίβεται, αν εγώ δεν έχω όρεξη, θα γυρίσω και θα της πώ "Ούστ μωρή spamιόλα!"
Super Moderators paredwse Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2004 Super Moderators Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2004 Νομίζω ότι το topic 'έδωσε' ό,τι είχε να δώσει. Απλά διευκρινηστικά να σας επισημάνω ότι τα πάντα μπορούν να πωληθούν από τις Αγγελίες του forum - αρκεί να μην εμπίπτουν στις απαγορεύσεις των κανόνων (παράνομα αντικείμενα, warez κλπ).
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.