Προς το περιεχόμενο

Ελληνικά Portals ... βρήκα Θησαυρό

adda

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Symfwnw me predator.Opoios 8elei to diavazei kai opoios 8elei mpainei sto site kai ksanampainei an tou aresei!Apo ekei kai pera einai ontws ligo asxhmo opws anaferei kai h cristina na grafesai se ena forum mono kai mono gia na diafhmishs to site sou, 'h ena site apo to opoio exeis wfelos!(estw kai an den einai xrhmatiko!)

Auta ta oliga...

• Απαντ. 38
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.

Εντάξει ρε παιδιά μην τρελλαίνεστε. Και στο δικό μας forum ( http://www.axaioi3.com/forum ) έκανε post το link ο/η adda. Δεν είπαμε τίποτα. Καλή διάθεση να υπάρχει. Τα ελληνικά sites πρέπει να αλληλοβοηθούνται κατα τη γνώμη μου. Για περάστε τώρα και από το forum των Αχαιών :lol:

Καλά μην βαράτε αστείο ήταν το τελευταίο.. :lol:

Δημοσ.

Ίσως να γίνομαι υπερβολικός πάλι, αλλά νομίζω ότι το spam δεν είναι ο καλύτερος τρόπος γιά να διαφημίσει κανείς οποιοδήποτε site, ειδικά αν αυτό είναι εμπορικό (μόνο στην 1η σελίδα, μέτρησα 5 διαφημίσεις).

Αν, αντί να γραφτεί γιά να μας πεί ότι "βρήκε θησαυρό" σε ένα site με το οποίο συνεργάζεται, συμμετείχε στο forum και κάποια στιγμή το ανέφερε, δε θα είχα κανένα πρόβλημα.

Δημοσ.

Exeis dikio dim_b.Apla kalytera na mhn to synexisoume to 8ema.Twra paei sthn dikia sas dikaiwdwsia, stous moderator ennow!!!Kante ban, svhste ton xrhsth 'h mhn kanete tipota.Auto einai diko sas 8ema.Pantws den vlepw na enoxlei pollous toso entona...

Δημοσ.
Όμως είναι πολύ 'κάπως' να γράφεσαι σε ένα forum με σκοπό να το χρησιμοποιήσεις για να διαφημιστείς.

Χτυπάει άσχημα και όπως είδες και μόνος/η είχες και την ανάλογη αντιμετώπιση.

Αυτό λέγεται spam και από κανέναν δεν είναι αποδεκτό.

Ela re Christina emathes ti tha pei kai spam????Ama einai auto spam ta 100 mails thn mera pou pairnw sto account mou ti na to thewrhsw?Mail bombing? 8)

Giati an to ekanes esu paei allou to pragma...apagoreuontai 2 accounts apo ton idio user...

prosexe file giati tha pas fylakh............

Ama htan etsi re file o SpookeR tha eixe paei dekakis isobia :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Δημοσ.
Ίσως να γίνομαι υπερβολικός πάλι' date=' αλλά νομίζω ότι το spam δεν είναι ο καλύτερος τρόπος γιά να διαφημίσει κανείς οποιοδήποτε site, ειδικά αν αυτό είναι εμπορικό (μόνο στην 1η σελίδα, μέτρησα 5 διαφημίσεις).

Αν, αντί να γραφτεί γιά να μας πεί ότι "βρήκε θησαυρό" σε ένα site με το οποίο συνεργάζεται, συμμετείχε στο forum και κάποια στιγμή το ανέφερε, δε θα είχα κανένα πρόβλημα.[/quote']

Ακριβώς! Συμφωνώ κι επαυξάνω! ;)

Βασιλάκη, με διασκεδάζεις απίστευτα! :lol:

Να 'σαι καλά! :P

Ενημερωτικά, ο ορισμός του mailbombing είναι άλλος από αυτός του spam.

Μάλλον δεν έχεις ιδέα τι είναι spam. Ευτυχώς δεν περίμενα εσένα να μου μάθεις. :P :lol:

Btw, καλώς ήρθες και πάλι στο Insomnia.gr. :lol:

Για να δούμε πόσο θα κάτσεις αυτήν την φορά... :roll: :P

Δημοσ.
Βασιλάκη, με διασκεδάζεις απίστευτα!

Να 'σαι καλά!

Ενημερωτικά, ο ορισμός του mailbombing είναι άλλος από αυτός του spam.

Ela kai gw nomiza oti htan to idio kai to auto :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Btw, καλώς ήρθες και πάλι στο Insomnia.gr.

Για να δούμε πόσο θα κάτσεις αυτήν την φορά...

hahah oso thelw tha katsw 8)

by the way?Pou emathes esy to mikro mou e?????Poly kataskopia peftei teleutaia :) Perimenw na mou peis me pm :D

lol

SpookeR

Δημοσ.

Καλημέρα σε όλους και όλες σας :)

Λοιπόν… εγώ δεν έχω έμμεση σχέση με το http://www.agnostos.gr'>http://www.agnostos.gr'>http://www.agnostos.gr , αλλά άμεση αφού είμαι ο webmaster του site αυτού. Οφείλω να ομολογήσω την έκπληξη μου για το παρόν post του adda αλλά και άλλα post που έχει κάνει και σε άλλα forums.

Να ξεκαθαρίσω ότι ο adda είναι ένας εξωτερικός συνεργάτης μας. Πιο συγκεκριμένα είναι ο κύριος φωτογράφος του site.

Από τη μεριά μου ως webmaster σας ξεκαθαρίσω ότι ποτέ δε πέρασε από το μυαλό μου κάποια τέτοια πρόταση για διαφήμιση με μηνύματα σε διάφορα forums, αφού και εμένα τον ίδιο ως ένα βαθμό με ενοχλεί. Πόσο μάλλον να βλέπω μηνύματα που αφορούν το site στο οποίο είμαι διαχειριστής. Ξεκαθαρίζω ότι ποτέ κανείς από τους ιδιοκτήτες του portal δεν έδωσε σε κανένα συνεργάτη τέτοια εντολή / συμβουλή.

Ποτέ το portal agnostos.gr δεν έκανε spamming για να γίνει γνωστό , ούτε με emails , ούτε με PM σε forums , ούτε με κανέναν άλλο τρόπο. Οι διαδικασίες που έχουν αποφασιστεί είναι η κλασική προώθηση του site με έντυπο υλικό αλλά και banners σε διάφορες σελίδες.

Ως εκ τούτου καταδικάζουμε τα όποια μηνύματα τύπου spamming και θα παρακαλούσαμε αν ποτέ δείτε κάτι παρόμοιο ή λάβετε κάποιο spam email που προωθεί τo http://www.agnostos.gr με μη «νόμιμους» τρόπους να μας ενημερώσετε στο email : [email protected] .

Είμαι όμως στη θέση , να πρέπει να υπερασπιστώ το site αλλά και το συνεργάτη του site σκεπτόμενος εντελώς λογικά και όχι από τη παρόρμηση της στιγμής.

1. Είναι όντως άσχημο αλλά και ενοχλητικό ένα νέο μέλος στο forum να κάνει ένα καθαρά διαφημιστικό μήνυμα σαν πρώτο. Αυτό αν και ενοχλητικό από πολλούς , δεν είναι spamming αφού το μήνυμα δεν αποστέλλεται σε κάθε ένα χρήστη ξεχωριστά , αλλά μπορεί ο χρήστης να επιλέξει αν θα το διαβάσει ή όχι. Δε γεμίζει το προσωπικό του inbox και δε τον οδηγεί στη διαδικασία να σβήνει ανεπιθύμητα μηνύματα. Φυσικά στη συγκεκριμένη περίπτωση ίσως το νέο μέλος (ο adda) να παραμείνει στο forum και να συνεχίσει να γράφει, αποδεικνύοντας έτσι ότι δεν ήταν ο σκοπός του απλά και μόνο η διαφήμιση.

2. Το portal http://www.agnostos.gr δεν είναι , δεν ανήκει , ούτε συνεργάζεται με κάποια μεγαθήρια όπως in.gr , flash.gr κ.τ.λ Δεν επηρεάζεται από πολιτικές βλέψεις , φιλοδοξίες κ.τ.λ Αυτό έχει σαν αποτέλεσμα την αντικειμενικότητα στην ενημέρωση και στη πληροφόρηση του επισκέπτη.

3. Η Σελίδα αν και είναι μια εμπορική / επιχειρηματική προσπάθεια δε λειτουργεί ακριβώς με το τρόπο που λειτουργούν οι συνηθισμένες επιχειρήσεις. Δέχεται ανταλλαγές banner , δίνει δωρεάν κείμενα σε άλλα site και προσπαθεί με όπιο τρόπο μπορεί (μέσα σε κάποια πλαίσια πάντα) να βοηθήσει άλλα νεότερα site. Για αυτό το λόγο, οι περισσότερες από τις διαφημίσεις του δεν είναι εμπορικές αλλά φιλικές ή ανταποδοτικές. Για αυτό το λόγο αρκετοί από τους συνεργάτες του site είναι φοιτητές από την Ελλάδα και το εξωτερικό.

4. Επειδή αναφέρθηκε πιο πριν για αντιγραφή , και copyright με θέμα το agnostos.gr θα ήθελα να πω ,ότι δεν τίθεται κανένα τέτοιο θέμα. Όλα τα κείμενα είναι πρωτότυπα του agnostos.gr και των συνεργατών του και προστατεύονται από copyright. Σε αντίθετη περίπτωση ή στη περίπτωση της πηγής, αυτή αναφέρεται στο τέλος του άρθρου με Bold γράμματα. Τόσο η πηγή όσο και ο συγγραφέας. Στο τέλος του κάθε άρθρου αναφέρεται η φράση :[ Δημοσιεύτηκε από τον / την ------ στις 10/10/2004.] Αυτό σε καμία περίπτωση δε σημαίνει ότι το copyright ανήκει σε αυτόν που έκανε τη δημοσίευση. Όσο για τα Δελτία τύπου είναι όντως free και μπορεί ο οποιοσδήποτε να τα δημοσιεύσει σε όποιο μέσο θέλει, με όποιο τρόπο θέλει , χωρίς να αναφέρει τη πηγή και χωρίς καμία υποχρέωση σε αυτόν που δημιούργησε το δελτίο τύπου, με μοναδικό περιορισμό τη μη διαστρέβλωση της πληροφορίας που παρέχει το αρχικό κείμενο.

Αυτά.

Σας ευχαριστώ για το χρόνο σας

και ελπίζω να λύθηκε η παρεξήγηση.

Δημοσ.

1. Είναι όντως άσχημο αλλά και ενοχλητικό ένα νέο μέλος στο forum να κάνει ένα καθαρά διαφημιστικό μήνυμα σαν πρώτο. Αυτό αν και ενοχλητικό από πολλούς ' date=' δεν είναι spamming αφού το μήνυμα δεν αποστέλλεται σε κάθε ένα χρήστη ξεχωριστά , [b']αλλά μπορεί ο χρήστης να επιλέξει αν θα το διαβάσει ή όχι.[/b] Δε γεμίζει το προσωπικό του inbox και δε τον οδηγεί στη διαδικασία να σβήνει ανεπιθύμητα μηνύματα. Φυσικά στη συγκεκριμένη περίπτωση ίσως το νέο μέλος (ο adda) να παραμείνει στο forum και να συνεχίσει να γράφει, αποδεικνύοντας έτσι ότι δεν ήταν ο σκοπός του απλά και μόνο η διαφήμιση.

--------------

και ελπίζω να λύθηκε η παρεξήγηση.

Μάλλον η παρεξήγηση ξεκινά τώρα...

Χμ... ξέρεις τι σκέφτηκα ;

Να ξεκινήσω να γράφω διάφορες αηδίες στο forum της σελίδας σου μέχρι να φτάσω ατομικό ρεκόρ σε posts το νούμερο 9751.

Ααααα, ναι και αν θέλεις τα διαβάζεις.... αλλιώς τα προσπερνάς....

Έχω και ένα μαγαζί, τα 9700 posts θα είναι ενημέρωση για το κατάστημά μου.

ΟΟΟΟΟΟΧΙ, δεν θα είναι spam, ενημερωτικό μήνυμα θα είναι !!!!

Είδα σήμερα στο ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΚΟ FORUM insomnia μία αγγελία για τιμόνι για αυτοκίνητο.....

ΧΑΛΑΡΩΣΤΕ ΡΕΕΕΕΕ

Τραβάτε σε κανένα άλλο forum να ησυχάσουμε, αμάν πια....

Δημοσ.

Προς τι το μίσος και ο αλληλοσπαραγμός , ποτέ δεν περίμενα ένα post να δημηουργήσει ένα τόσο μεγάλο σύννεφο σκόνης !

Αυτό θα πεί ζωντανή κοινότητα.

Δημοσ.

egw pisteyw oti h insomnia prepei na dei3ei to epipedo ths.

de nomizw oti exei na "fobh8ei" tipota apo to site pou diafhmise o adda.

oute antagwnistiko einai , oute tipota.

ara poios o logos na apopairnoume ta paidia?

symfwnw apolyta me ton orismo tou spam pou edwse kai o zauz: spam = mono se pm

se post opoios 8elei to blepei re paidia!opoios de 8elei as min anoi3ei to thread!

isa isa to post kata ti tapeini mou apopsh einai 8emito giati enimerwnei.an px to ekanan post sto "site ths hmeras" klp. 8a tous tin legate etsi???

...so simple

ante geia

• Super Moderators
Δημοσ.

Η Insomnia δεν φοβάται ούτε και "ανταγωνιστικά" site ούτε τίποτα. Άλλωστε δεν υπάρχει 'ανταγωνισμός' στην πληροφορία και στη διάδοσή της. Δεν προσπαθούμε να συγκριθούμε με κάποιον ή να αντιπαρατεθούμε με κάποιον. Όπως έχω ξαναγράψει, τιμούμε όλα τα fora (ελληνικά και ξένα) και φυσικά δεν διεκδικούμε αποκλειστικότητα στα μέλη μας - αλίμονο! Χαιρόμαστε για την πολυφωνία που υπάρχει στο Internet και ζούμε λόγω αυτής.

Διαβάζοντας τα μηνύματα στο παρόν thread αντιλαμβάνομαι ότι η βασική 'ένσταση' ήταν ο τρόπος παρουσίασης του site από το μέλος adda. Νομίζω ότι ειπώθηκαν κάποια πράγματα τόσο από τα μέλη του forum όσο και από τον administrator του εν λόγω site και η 'παρεξήγηση' έληξε.

;)

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...