Προς το περιεχόμενο

Το WORD κολλάει

CyberWalker

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Εδώ και κάποιες ημέρες προσπαθώ να ανοίξω το word του Microsoft Office 2003 αλλά τρώει κολλήματα και δεν ξεκινάει ποτέ. Σήμερα έλαβα email από μια φίλη μου με το ίδιο πρόβλημα!

Έχω δοκιμάσει να το τρέξω τόσο με SP1 όσο και με SP2 (των windows) αλλά καμία διαφορά! Έχω εγκαταστήσει και απεγκαταστήσει το office κάνοντας κάθε φορά νέους πειραματισμούς και καθαρίσματα registry αλλά τίποτα! :( :( :(

Το περίεργο είναι ότι το πρόβλημα παρουσιάζεται ΠΑΝΤΑ στο word και πιο σπάνια στο excel ενώ όλα τα άλλα δουλεύουν κανονικά! :?

Όταν κολλάει το word με ctrl + alt + del σταματώ την προβληματική process που τρώει το 99% του επεξεργαστή όση ώρα δουλεύει. Όταν δοκιμάσω την επόμενη φορά να το ξανατρέξω καταλαβαίνει ότι κάτι πήγε στραβά την προηγούμενη φορά και με ρωτάει αν θέλω να τρέξει σε safe mode. Αν ΔΕΝ διαλέξω safe mode τότε πάλι από την αρχή! Αν πάλι διαλέξω safe mode τότε όλα ΟΚ αλλά όταν το ξανανοίξω τότε ξανά κολλάει...

Τι παίζει ;! Έχει κανείς σας καμιά ιδέα; :roll:

ΥΓ : Εννοείται πως το outlook δεν μπορεί να ανοίξει τον editor του word 2003 για να κάνει edit ένα email. :shock:

Δημοσ.

:mrgreen: :!: :idea: Όλα ΟΚ! :idea: :!: :mrgreen:

:arrow: Το διόρθωσα !!! 8) με κάποιες θυσίες βέβαια αλλά το διόρθωσα! :D

Προφανώς δεν έφταιγε το SP1 ούτε το SP2 αλλά η εγκατάσταση κάποιου προγράμματος από τα παρακάτω : SpywareBlaster 3.2, McAfee Viruscan 7.0 + Firewall, PestPatrol Corporate Edition v4.0, Spysweeper 3.0, O&O CleverCache 4.0.742 με γεωμετρική φθίνουσα σειρά πιθανότητας! :P

Θα το ερευνήσω περαιτέρω και όταν βεβαιωθώ θα σας πώ! :? :roll:

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...