djcensor Δημοσ. 31 Αυγούστου 2004 Share Δημοσ. 31 Αυγούστου 2004 pos ginetai na dino eksodo apo tin karta ixou kai apo to spdi/f kai apo tin analog eksodo tis kartas ixou??exo tin sb audigy....apo ton surround mixer mporeis na epilekseis mono ena apo ta dio... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
billpeppas Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2004 Share Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2004 Den ginetai giwrgo Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
djcensor Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2004 Μέλος Share Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2004 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
georgeadams Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου 2004 Share Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου 2004 Οι Drivers της Audigy 2 που έχω το κάνουν. Έχουν το SPDIF πάντα ενεργό και αν θέλεις, ενεργοποιείς και το analogue. Σύμφωνα λοιπόν με αυτό: http://www.insomnia.gr/phpBB2/viewtopic.php?t=373316 μπορείς να βάλεις τους Drivers της Audigy 2ZS και στη δικιά σου Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
billpeppas Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου 2004 Share Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου 2004 "Οι Drivers της Audigy 2 που έχω το κάνουν. Έχουν το SPDIF πάντα ενεργό και αν θέλεις, ενεργοποιείς και το analogue." Ποιοί είναι αυτοί οι drivers Georgeadams? Δεν το είχα ακούσει αυτό. Το έχεις δοκιμάσει , και δίνει ταυτόχρονα αναλογική και ψηφιακή έξοδο? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
djcensor Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου 2004 Μέλος Share Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου 2004 Perimene na do.......... Re c,to filesize einai terastio...!!! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
georgeadams Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου 2004 Share Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου 2004 Ποιοί είναι αυτοί οι drivers Georgeadams? http://gr.europe.creative.com/support/drivers/eula.asp?id=8060 Ναι, τους έχω δοκιμάσει (έχω τα ακουστικά στην αναλογική και τα ηχεία στην spdif). Άσχετο: γιατί δεν κάνεις quote αλλά βάζεις εισαγωγικά? djcensor, ναι, είναι μεγάλο Είναι ολόκληρο το CD της Audigy 2ZS, "πειραγμένο" για να επιτρέπει την εγκατάσταση και στις Audigy & Audigy 2. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.