Προς το περιεχόμενο

plaisio i grammi??

madpkar

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 43
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.

Καλό είναι το κατάστημα της Γραμμής αλλά προτιμότερο είναι το pcstore και το future systems που είναι απέναντι από το Πλαίσιο το οποίο καλό θα ήταν να αποφύγεις όπως και το κατάστημα της Cosmodata γιατί οι συσκευασίες των προϊόντων που δίνουν κάποιες φορές είναι ανοικτές.

Δημοσ.

όπως και το κατάστημα της Cosmodata γιατί οι συσκευασίες των προϊόντων που δίνουν κάποιες φορές είναι ανοικτές.

Λετε γι'αυτο το acer laptop που αγορασα κι εγω αλλα και φιλος μου απο εκει, ειχαν και τα 2 , καμενα Pixel?

Δημοσ.
Re paidia eleos... kapoios na pei sto paidi thn alitheia!

File mou makria apo ramshop' date=' plaisio... grammi kati leei alla einai asxetoi apo pc ta palikaria,

psagmenoi einai mono sto pcstore (ligo pio katw sthn stournari, pros patisiwn), kales times tha vreis sto future systems (apenanti apo plaisio) isws kai sto Cosmodata.

Pantws h kaliteri epilogi tha itan to e-shop, me kleista ta matia, agorase oti theleis se parts kai pes tous na sto montaroun. Kalitera na vreis enan psagmeno kai na tou dwseis kai kati na sto setarei (an den xereis) me ta xrimata pou tha glitwseis apo ta katastimata stournari ta opoia plirwnoun me th seira tous 2-3 xiliades evra to mina noiki + ipallilous kai barane meta tin timi gia na vgoun.

Tipota, e-shop best epilogi sthn ellada, panta pio fthinoi kai siskevasies aneggixtes oxi san kati kartes grafikwn/mainboard metaxeirismenes sthn kiriolexia apo stournari, anyway pira fora giati ta blepw kathe mera sthn stournari pou xreiazomai kati amesws logw douleias kai ta xw parei mazi tous... ouf afta...!

e-shop filarako ;)[/quote']

Simfono apolita, e-shop dagkoto

Δημοσ.

στην γραμμη οσες φορες εχω παει να ψωνισω ειναι αγενεστατοι, αν δε σε ενοχλει αυτο γραμμη. εγω παντως το τελευταιο χρονο προτιμω το ram-shop για τισ αγορες μου, no problems και απολυτα ευχαριστημενος .

Δημοσ.

Μετά από 15+ χρόνια πελάτης στη Στουρνάρη, αλλά και πωλητής - τεχνικός κάποια ένδοξη εποχή... εκφέρω γνώμη.

Στουρνάρη:

Καλύτερες τιμές : Cosmodata (από τους λίγους που κάνουν και παζάρια)

Μεγαλύτερη ποικιλία : Πλαίσιο

Καλύτερο pre-sales service : Πλαίσιο

Πιο ψαγμένοι και συνεργάσιμοι : PC Store

Καλύτερο after-sales service: Πλαίσιο

Χειρότερο after sales : Cosmodata

Μακριά από : Καταστήματα κινητών που πουλάνε ΚΑΙ υπολογιστές (εκτός αν έχεις πολύ χιούμορ και υπομονή)

Αγορές από e-shop. Καλές τιμές, άψογη εξυπηρέτηση,επαγελματισμός, αδύναμος κρίκος το site, χαλάει την συνολική προσπάθεια.

Δημοσ.

gia tin grammi ontws exw tin eikona oti einai arketa ageneis,telika skeftomai na parw to kouti gemato apo ti grammi (i opoia einai 5-6% akrivoteri apo to plaisio) kai ola ta perifereiaka apo plaisio i e-shop(xreiazetai pistwtiki?)

Δημοσ.

paidia kai ego iper tou e-shop eimai alla oxi gia to sigekrimeno paidi.emeina me tin entiposi pos den exei oute thelei na exei megali sxesi me ta esopsixa tou pc opote mallon to e-shop den einai katalilo giati ante na trexei kathe fora gia kati aplo sto marousi (ase pou den nomizo na analambanoun software egatastasis px windows ktl)

Δημοσ.
I cosmodata einai gnosti.... min pernas oute apexo! Kindineueis ;)

Πάντως εκεί είχα βρει την καλύτερη τιμή για το laptop μου και με διαφορά, με πήρανε τηλέφωνο όταν ήρθε, μου το δώσανε σε πλήρη συσκευασία χωρίς να έχουνε πειράξει τίποτα και μέχρι τώρα κανένα πρόβλημα. Βέβαια έτσι κιαλλιώς η εγγύηση είναι της toshiba οπότε δεν με καίει το after sales.

Για στήσιμο pc δεν ξέρω αλλά για αγορές όπου δεν χρειάζεσαι τις συμβουλές τους μετά δεν παίζει ρόλο το μαγαζί νομίχω (μόνο οι τιμές και να σου δίνουν τα πάντα όπως πρέπει)

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...