Προς το περιεχόμενο

Πού είναι το twinview?

ecthelion79

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Απ' ότι θυμάμαι, υπήρχε στους drivers της nvidia ένα tag όπου μπορούσες να ρυθμίσεις τις ρυθμίσεις (!) άμα είχες συνδεδεμένη δεύτερη οθόνη ή τηλεόραση με το pc. Εκεί εμφανίζονταν οι συνδεδεμένες οθόνες (με background τη γέφυρα του Brooklyn ή του San Francisco, αυτή τη μεγάλη πορτοκαλί κρεμαστή γέφυρα τέλος πάντων) και μπορούσες να θέσεις ποιά θα είναι η κύρια κλπ. Νομίζω ότι το tag είχε τίτλο twinview. Τώρα με τους καινούργιους οδηγούς (6.1.7.7) δε το βλέπω πουθενά. Ξέρει κανείς πού υπάρχει; Υπ' όψιν ότι δεν έχω δεύτερη οθόνη ή τηλεόραση συνδεδεμένη στον υπολογιστή, αλλά απ' ότι διάβασα σε διάφορα fora, υπάρχει πιθανότητα ένα σφάλμα που μου παρουσιάζεται όταν πάω να τρέξω ένα συγκεκριμένο παιχνίδι (failed to set display mode) να οφείλεται σε αυτό. Υπάρχει πιθανότητα να μην εμφανίζεται γιατί δεν έχω συνδεδεμένη δεύτερη οθόνη;

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Τελικά βρήκα (μάλλον) τη λύση για το παιχνίδι. Αφαίρεσα το SP2 και πλεόν παίζει κανονικά. Όταν μάλιστα επέλεξα να το βγάλω μέσω της προσθαφαίρεσης προγραμμάτων του πίνακα ελέγχου, μου ανέφερε τρία τέσσερα προγράμματα που θα επηρεάζονταν και το παιχνίδι ήταν μέσα σ' αυτά. Σημειωτέον ότι ήταν το μόνο παιχνίδι που είχα εγκαταστήσει αφού έβαλα το SP2. Γενικά όμως παρατήρησα κολλήματα και σε άλλους τομείς, οπότε αποφάσισα να το απεγκαταστήσω. Μπορεί να κλείνει ορισμένες τρύπες όσον αφορά την ασφάλεια και τη προστασία από ιούς, αλλά μάλλον ανοίγει άλλες στην απόδοση του υπολογιστή. Δε βαριέσαι, ας είναι καλά ο νόρτονας...

ΥΓ: Χέστηκα τώρα για το twinview

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...