Προς το περιεχόμενο

πρόβλημα windows XP Pro

MadeBy.Me

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

καλησπέρα, ο υπολογιστής(όχι ο δικός μου Φυσικά 8) ) έχει σοβαρό πρόβλημα. πρίν κάτι μέρες άρχισε. έχουμε και λέμε:

όλα δουλεύουν κανονικότατα(εκίνηση, τερματισμός, etc) αλλά όταν πατάω δεξί κλίκ σε κάποιο αρχείο ή όταν κάνω ctrl + c , h , ctrl + v , h ctrl + x, τότε εμφανίζεται η επιφάνεια εργασίας χωρίς τα εικονίδια, (περιμένουμε κάτι δευτερόλεπτα για να εμφανιστούν), ότι είχα ανοιχτό στην γραμμή εργασιών κλείνει και ξανανοίγει(ακτός άμα ανοιχτούς φακέλους)(και τα downloads απο το ιντερνετ εχπλορερ σταματάνε.) ξέρει κανείς τι συμβαίνει ?

έχω corporate full update + norton internet security(full update) αλλά δν βρίσκουν τίποτα. αντιγραφή επικόλησση μόνο απο το ΔΟΣ καταφέρνω, αλλά όπως καταλαβαίνετε είναι αρκετά κουραστικό

εκληπαρώ για βοήθεια., δν ανέχεται άλλο αυτή η κατάσταση.

Δημοσ.

λογω corporate το κανει, για δοκιμασε sfc /scannow με το cd ανα χειρας, και αν λειτουργησει (υπαρχει πιθανοτητα να μην αναγνωριζει το cd) θα φτιαξει

Δημοσ.

Το ίδιο πρόβλημα ακριβώς έχω κι εγώ... παράνοια!!!! Μάλλον θα πάω για φορμάτ άν δεν πιάσει κι αυτό που είπε ο φίλος παραπάνω... (έχω κι εγώ EngXPpro corporate).

Δημοσ.

ωραία, σήμερα θα το δοκιμάσω στον υπολογιστή, αλλά manosmad ξέρεις τι κάνει αυτή η εντολή ? γιατί το πι σι δν είναι και δικό μας.

Δημοσ.
ωραία, σήμερα θα το δοκιμάσω στον υπολογιστή, αλλά manosmad ξέρεις τι κάνει αυτή η εντολή ? γιατί το πι σι δν είναι και δικό μας.

Η εντολη ειναι System File Checker / scannow διαβαζει τα αρχεια συστηματος και τα συγκρινει με τα πρωτοτυπα απο το cd .

Αν βρει διαφορά σε ρωταει αν θελεις να αντικαταστησεις το αρχειο με το original.

Δεν εχω ακουσει να κανει ζημια σε κανεναν, εργαλειο επιδιορθωσης ειναι.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...