Προς το περιεχόμενο

Προβλημα με CD-RW..

npapak

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Πριν απο λιγες μερες αγορασα ενα DVD-R και αποφασισα να αλλαξω το DVD-ROM γιατι τα ειχε φτεισει και να κρατησω το DVD-R & CD-R.Ειπα για να μην ζωρισω το DVD-R τα CD να τα βαζω στο CD-R.το Προβλημα ειναι οτι καθε φορα που του βαζω cd αυτο ξεσηξωνει τον τοπο απο την φασαρια.ΤΟ CD-R ειναι TEAC CD-W552E.

Μηπως μπορω να κανω κατι για αυτο?

Ευχαριστω και συγνωμη για την πολυλγια!

Δημοσ.

Περίεργο γιατί το ίδιο ακριβώς μοντέλο έχω και εγώ και δεν κάνει θόρυβο.Δες αν είναι καλά στερεωμένο στο σασί του κουτιού και κατέβασε την τελευταία firmware version 1.14.

Δημοσ.

Πριν ήταν ήσυχο δηλαδή; Γιατι απ' ότι κατάλαβα το είχες ήδη. Κι εμένα έτσι κάνει και έτσι χρησιμοποιώ το DVD-R γιά όλα, εκτός από εγγραφή CD που σε αυτό τουλάχιστο είναι τρομερό... ότι σκουπίδια του ρίξεις μέσα τα γράφει στη μέγιστη ταχύτητα και με καλή ποιότητα :D

manik, όταν γράφεις σε 48Χ ή 52Χ δεν κάνει σαν αεριωθούμενο;

Μάλιστα τραβάει και μεγάλο ρεύμα κατά την εκκίνηση κι έτσι (επειδή έχω τροφοδοτικό της πλάκας) περιόρισα το overclocking του Athlon μου στα 2100MHz γιατί κολλάει το σύστημα μόλις βάζεις CD και πάει να ξεκινήσει (όχι δεν κάνω πλάκα).

Δημοσ.

Τι να σας πω παιδιά εμένα πάντως σαν αεριωθούμενο δεν κάνει! Αν αρχίσει τις πτήσεις αργότερα δεν ξέρω προς το παρόν είναι στο κουτί. :D

Δημοσ.

Το Nero DriveSpeed στο Nero Toolkit υποτίθεται ότι κάνει αυτό που θέλουμε: Μειώνει την ταχύτητα ανάγνωσης, ώστε να μειωθεί το επίπεδο θορύβου, αλλά δεν το βλέπω να δουλεύει με το TEAC. Ο νόμος του Μέρφι πάλι... Κατά πάσα πιθανότητα τα Drives στα οποία δουλεύει είναι τόσο αθόρυβα, που οι κάτοχοί τους θα αναρωτιούνται τι κάνει αυτό το άχρηστο προγραμματάκι :lol:

Δοκίμασέ το πάντως, μπορεί να μου διαφεύγει κάτι.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...