OPC Δημοσ. 30 Αυγούστου 2004 Δημοσ. 30 Αυγούστου 2004 Καλησπέρα. Έχω στείλει με bluetooth μια εφαρμογή στο κινητό μου (Nokia 6600) .sis μορφή και αφού το έκανα εγκατάσταση πάω να το διαγράψω απο τα Εισερχόμενα αλλά μου βγάζει το μήνημα "Γενικά-Χρησιμοποιήτε ήδη" Έχει 2-3 μέρες που το έχω στείλει.Έκανα επανεκκίνηση του κινητού,απεγκατάστησα,3αναεγκατάστησα την εφαρμογή,έκλεισα το bluetooth,το ξανάνοιξα αλλα τπτ Έχει τύχει αυτό σε κανέναν σας?
-NetHawk- Δημοσ. 30 Αυγούστου 2004 Δημοσ. 30 Αυγούστου 2004 loipon pigaine apo seleq i opoiodipote allo browser exeis sto e:\system\install vres to .sis ekei kai diegrapse to.sti sinexeia kane tin apegkatastasi.an den to vreis sto e:\ tote kane to idio pou sou eipa sto c:(dld c:\system\install)sto d: kai sto z: mexri na vreis to .sis arxeio.auta.elpizo na se voithisa.
OPC Δημοσ. 31 Αυγούστου 2004 Μέλος Δημοσ. 31 Αυγούστου 2004 Ετχαριστώ για την απάντηση. Το πρόβλημα μου είναι ότι δεν σβήνει το αρχείο που είναι στα μυνήματα-εισερχόμενα το οποίο έχω στείλει με το bleutooth.Την απεγκατάσταση την έχω κάνει (κατέβασα το Seleq που είπες και δεν βρήκα τπτ μέσα.)
-NetHawk- Δημοσ. 31 Αυγούστου 2004 Δημοσ. 31 Αυγούστου 2004 aa katalava.dld den svinei to mnm.....(mallon:)).tote kane to eksis.me seleq pigaine c:\system\mail\00001001_S\.ekei mesa exei fakelous 0,1,2,3,4,ktlp.psakse mesa se autous tous fakelous kai kapou tha vreis to .sis.diegrapse to apo ekei.(mporei na xreiastei na pas sta properties tou arxeiou .sis etsi oste na vgaleis tin epilogi readonly kai hidden an vevaia einai energopoiimenes.auto tha to kaneis an den svinetai oute apo to seleq.)
OPC Δημοσ. 31 Αυγούστου 2004 Μέλος Δημοσ. 31 Αυγούστου 2004 [NetHawk] σωστά κατάλαβες και έκανα ακριβώς ότι μου είπες και σβίστηκε επιτέλους το αρχείο.Ήταν hidden τελικά γι'αυτό δεν μπορούσα να το σβήσω. Αντί να ψάξω πάντως μέσα στους φακέλους,είδα στο Options ότι είχε Find,μπήκα μέσα,έδωσα *.sis και μου το βρήκε αμέσως. Επιτέλους ελευθερώθηκαν τα 386kb που μου έπιανε το αρχείο Σ'ευχαριστώ πολύ φίλε μου.
kleidokratwr Δημοσ. 10 Νοεμβρίου 2005 Δημοσ. 10 Νοεμβρίου 2005 Χμ ανάσταση θέματος αλλα είναι κάπως επείγον. Λοιπόν έκανα το ίδιο για κάποια αρχεία που μου χαν στείλει απο το BT [κάτι jpg και ενα .jar] αλλά αφου τα διέγραψα το κινητό συνεχίζει να μου τα δείχνει στην λίστα με τα sms. Δηλαδή αν ανοίξω τα εισερχόμενα μου βλέπω μηνύματα απο το bluetooth αλλα τα αρχεία τα έχω σβήσει απο τον φάκελο e:/system/mail που είναι στην κάρτα. Πως γίνεται τώρα να καταφέρω να μην μου τα δείχνει; Έχω σβήσει και έν α άλλο μικρό αρχείο που έχει μαζί, ένα που είνι μερικών Bytes μόνο. Έχει μέινει ο φάκελος κενός, όπως είναι και οι περισσότεροι δηλαδή απο τους "1","2",3",...,"a","b","c" κτλ.. Αν μπορεί ας βοηθήσει κάποιος , διότι το κωλοκινητό δείχνει οτι έχει νέο sms στην αναμονή και φυσικά δεν μπορεί ούτε να ανοίξει αλλα ούτε και να διαγραφεί. [ο λόγος που πήγα μέσω fileman να το διαγράψω είναι διότι δεν άνοιγε το μήνυμα μόλις το έλαβα. Ούτε το άνοιγε, αλλα ούτε και το έσβηνε. Οπότε πήγα στο fileman και το έσβησα με την ελπίδα να ξεκολλήσει..]
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.