Προς το περιεχόμενο

Ασύρματο δίκτυο - σύνδεση κατά λάθος!

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Είμαι τόσο άσχετος με το θέμα που σχεδόν ντρέπομαι να ρωτήσω:

Βρίσκομαι στη Γερμανία τώρα (Heidelberg) και κάποια στιγμή το laptop μου ανίχνευσε από μόνο του ένα ασύρματο δίκτυο. Με ρώτησε αν θέλω να συνδεθώ, είπα ναι, ξεκίνησε ένας wizzard των WinXP και χωρίς καλά-καλά να το καταλάβω, βρέθηκα συνδεδεμένος!

Και τώρα τι γίνεται?

Τι πρέπει να κάνω?

Δημοσ.

Από ότι έχω ακούσει στη Γερμανία υπάρχει ένα από τα μεγαλύτερα τζάμπα WI-FI δίκτυα στον κόσμο.Με το να είσαι συνδεμένος θα μπορούσες να μπεις στο Internet αν ο Admin του δικτύου δεν έχει ορίσει κανόνες για το ποιοι θα μπαίνουν στο δίκτυο, δύσκολο βέβαια αυτό.Κάπου εκεί κοντά θα υπάρχει μια κεραία WI-FI ίσως και στο ίδιο το κτίριο που μένεις σε κάποιο όροφο.Μπορείς να ρωτήσεις κάποιον εκεί για το δίκτυο, αλλιώς υπάρχουν προγράμματα που σκανάρεις για να βρεις ip και τα λοιπά το οποίο όμως είναι παράνομο.

Δημοσ.

Το να συνδεθεις σε ενα ασυρματο δικτυο δεν λεει τιποτα. Δεν σημαινει οτι αν εχεις συνδεθει εχεις προσβαση σε αυτο. Θελεις τα IP και τους κωδικους. Παντως το μονο σιγουρο ειναι οτι κατι ειναι αυτο. Η ιντερνετ προσφερει με αμοιβη φυσικα ή ειναι ενα απλο δικτυο. Ρωτησε να μαθεις στην γυρω περιοχη!!!!!

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...