Προς το περιεχόμενο

SRT/SUB/TXT to VobSub 1-click tool

trustfm

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 30
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.

na se rwtisw kati trust....an exeis ena dvd player pou ypostirizei idx/sub...ti xreiazetai gia na paiksei to avi arxreio me ypotitlous?ti metatropes xreiazetai ena .srt arxeio ypotitlwn?bazeis ston idio katalogo mono to .avi kai to idx/sub i kai tipota allo?

• 1 μήνα μετά...
Δημοσ.

Παιδιά για να παίξει divx με υπότιτλους σε επιτραπέζιο dvd τι πρέπει να γίνει (εννοείται πως το dvd είναι συμβατό με divx)? Nα βάλω την ταινία και τους υπότιτλους σε έναν φάκελο με το divx και τους υπότιτλους να έχουν την ίδια ονομασία??? Τι προέκταση πρέπει να έχουν οι υπότιτλοι??? Τα .srt που βρίσκονται στο site είναι συμβατά???

Είμαι άσχετος παρακαλώ να με ανεχτείτε!!!!!!!!!!!!!!!

Δημοσ.
Nα βάλω την ταινία και τους υπότιτλους σε έναν φάκελο με το divx και τους υπότιτλους να έχουν την ίδια ονομασία???

Ναι. Να έχουν ακριβώς το ίδιο όνομα. Μπορεί να είναι κάθε ταινία με τον υπότιτλό της σε ξεχωριστό φάκελο ή όλες μαζί σε ένα φάκελο (ή στο root directory). Αυτό βέβαια δεν ξέρω αν υποστηρίζεται από όλα τα players, αλλά νομίζω πως δε θα έχεις πρόβλημα όπου και να τις έχεις.

Τι προέκταση πρέπει να έχουν οι υπότιτλοι??? Τα .srt που βρίσκονται στο site είναι συμβατά???

Ναι, συνήθως όλα τα επιτραπέζια players παίζουν υπότιτλους srt (άλλο πράγμα βέβαια αν δείχνουν σωστά τους ελληνικούς χαρακτήρες - εδώ υπάρχει μεγάλη πιθανότητα να μην υποστηρίζονται τα ελληνικά και να χρειαστείς τροποποιημένο firmware για το player).

• 2 μήνες μετά...
  • 1 μήνα μετά...
Δημοσ.

re paidia den mporo na vgalo akrh me tpt ,8elo mia tainia divx(pou suni8os einai 2 komatia ) na thn grapso se dvd mazi me upotitlous kai na paizei se dvd oxi sto pc .Den mporo na vgalo akrh,eimai kai asxetos,please an 3erei kapoios na pei analutika ti kanoume kai ti programma xreiazete.voi8iaaaaaaaaaa

• 1 μήνα μετά...
Δημοσ.

kai egw to idio thelw... to pio efkolo programa pou vrika ine to VSO DIVXTODVD omos den xerw an se auto mporeis na enoseis 2 komatia tenias se ena....

xerei kaneis an ginete auto me to VSO?

• 4 μήνες μετά...
  • 2 εβδομάδες αργότερα...
Δημοσ.

loipon epanerxomai sto txt2vobsub. Twra h nea ekdosh 2.5 parexei uposthrixh kai se standalone players pou uposthrizoun idx/sub upotitlous !

Epishs mporeite na allaxete ta xrwmata twn upotitlwn sas

Ta xrwmata uposthrizontai kai sto pc kai sto dvd (an auto uposthrizei ta idx/sub) . Epishs to paragomeno vobsub den exei anagkh tou ifo gia na anaparaxtei ste standalone dvd players !

• 1 μήνα μετά...
  • 4 μήνες μετά...
  • 10 μήνες μετά...
Δημοσ.

Επανέρχομαι στο θέμα μιάς και η τελαυταία εκδοση του txt2vobsub ειναι standalone και όχι μια gui του son2vobsub. Οι υπότιτλοι έχουν καλύτερη ποιότητα.

Tested Dvd devices εδώ

Dvd devices που υποστηρίζουν vobsub εδώ

• 3 μήνες μετά...
Δημοσ.
Eftia3a ena neo programmataki/gui pou metatrepei me ena mono klik txt srt se vobsubs .

:arrow: Download Page : http://www.trustfm.net/divx/SoftwareTxt2Vobsub.html

:arrow: Mhn kanete thn e3upnada to paragwmeno vobsub na epixhrhsete na to kanete sup gia na mpei se dvd . Yparxei kai ekei problhma xrwmatwn . Ta xrwmata 8a lu8oun me ton ak opote kataferw na ton bgalw episima.

:arrow: Sto Workin... window isws na fanei oti pagwnei h metatroph Afhste to einai fusiologiko. H olh metatroph krataei 2 lepta.

Peite mou an exete problhmata .

Κατά αρχάς συγχαρητήρια για το προγραμματάκι σου. έχω όμως κάποιες απορίες και αν θέλεις μου απαντάς.

Συνηθίζω να μην γράφω (πλέον) τις ταινίες σε δισκάκι αλλά προτιμώ να τις βλέπω από το laptop με Win Media Player συνήθως. Το πρόβλημα μου ήταν με τις ταινίες που δεν είχαν ενσωματωμένους υπότιτλους και ήμουν αναγκασμένος να τις γράφω σε δισκάκι για τις δω αλλά όχι πάντα με επιτυχία όσον αφορά την ενσωμάτωση των υπότιτλων.

Με το Txt2Vobsub έλυσα αυτό το πρόβλημα με τα αρχεία .idx και .sub που δημιουργεί. Έτσι μπορώ να βλέπω τις ταινίες με τους υπότιτλους με τον Win Media Player κατευθείαν. Το περίεργο είναι ότι με κάποιες ταινίες δουλεύει και με κάποιες άλλες δεν εμφανίζει καθόλου υπότιτλους και αυτή είναι η απορία μου. Γιατί συμβαίνει αυτό; Αν θέλεις μου απαντάς θα σου είμαι υποχρεωμένος.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...