trustfm Δημοσ. 30 Αυγούστου 2004 Δημοσ. 30 Αυγούστου 2004 Eftia3a ena neo programmataki/gui pou metatrepei me ena mono klik txt srt se vobsubs . :arrow: Download Page : http://www.trustfm.net/divx/SoftwareTxt2Vobsub.html :arrow: Mhn kanete thn e3upnada to paragwmeno vobsub na epixhrhsete na to kanete sup gia na mpei se dvd . Yparxei kai ekei problhma xrwmatwn . Ta xrwmata 8a lu8oun me ton ak opote kataferw na ton bgalw episima. :arrow: Sto Workin... window isws na fanei oti pagwnei h metatroph Afhste to einai fusiologiko. H olh metatroph krataei 2 lepta. Peite mou an exete problhmata .
parsifal Δημοσ. 31 Αυγούστου 2004 Δημοσ. 31 Αυγούστου 2004 trustfm, είμαι λίγο περίεργος, please don't get me wrong. Σε τί θα μπορούσε να χρησιμεύσει?
trustfm Δημοσ. 31 Αυγούστου 2004 Μέλος Δημοσ. 31 Αυγούστου 2004 otan exeis hdh riparei se vobsub tous upotitous kai sou leipei kapoios allos 8a ton breis sto net ws srt . Ton metatrepeis vobsub kai me submux ton enwneis me to arxiko vobsub sou etsi exeis se ena vobsub oles tis glwsses pou 8es. Polloi agapoun ta vobsubs kai oxi ta textual arxeia oso kai an akougetai periergo .
parsifal Δημοσ. 31 Αυγούστου 2004 Δημοσ. 31 Αυγούστου 2004 ... etsi exeis se ena vobsub oles tis glwsses pou 8es. ... Ομολογώ ότι δεν ήξερα πως γίνεται αυτό με τα idx+sub. Ακούγεται αρκετά ενδιαφέρον! Ειδικά για αυτούς που έχουν αρχίσει να κάνουν backups σε XviD DVDs (όπως εγώ) και πλέον δεν υπάρχει λόγος να τσιγγουνεύονται 4-5MB και να κάνουν τους υπότιτλους srt/sub Thanks!
sotris99 Δημοσ. 31 Αυγούστου 2004 Δημοσ. 31 Αυγούστου 2004 Βέβαια!!!! Το έχω αναφέρει ξανά και εγώ σε άλλο ποστ. http://www.insomnia.gr/phpBB2/viewtopic.php?t=392499&highlight=idx Σε ευχαριστούμε trustfm :wink:
trustfm Δημοσ. 22 Ιανουαρίου 2005 Μέλος Δημοσ. 22 Ιανουαρίου 2005 ekana nea ekdosh tou txt2vobsub (1,5) opoios endiaferetai as thn katebasei apo to panw link . Twra einai ena single exe kai exei polu kaluterh diaxeirhsh ths olhs diadiakasias . Exei idio gui me to txt2sup . Byez ! Thx
xaaxanoulis Δημοσ. 25 Φεβρουαρίου 2005 Δημοσ. 25 Φεβρουαρίου 2005 Trustfm, το πρόγραμμά σου ήταν ότι χρειαζόμουν καθώς έχω divx player που έχει πρόβλημα με τα ελληνικά .srt αλλά παίζει Vobsub (λίγο ενοχλητικό βέβαια αυτό το λευκοροζ που βγαίνει αλλά καλύτερα απο το τπτ) Μέχρι που όταν το έτρεξα άρχισε να μου πετάει συνέχεια το ίδιο error: Αρχίζει η μετατροπή σε .bmp και μόλις τελειώσει πετάει ένα άλλο παράθυρο. Μετά από δύο δευτερόλεπτα πετάει error και το δεύτερο παράθυρο κλείνει. Ανοίγω τον temp υποκατάλογο που έχει δημιουργηθεί και τρέχω το .exe που υπάρχει μέσα, βρίσκω στο temp το αρχείο που πρέπει να ανοίξω και σε δεύτερο στάδιο καταφέρνω να δημιουργήσω ένα ζευγάρι .sub + .idx. Αλλά βγαίνει αρκετά λάθος (υπότιτλοι πολύ χαμηλά, ίσα ίσα εμφανίζεται η κορυφή της 1ης σειράς). Κάποιο λάθος στο convert ίσως? Και τι ανάλυση να βάζω σε αυτό το 2ο πρόγραμμα που ανοίγω. Μήπως 720*576? Για το error ξέρεις τπτ? Anyway, δεν θα είχα πρόβλημα να δουλεύω τη μετατροπή σε 2 στάδια αρκεί να γίνεται σωστά. Κανά source του προγράμματος μπορείς να δώσεις? Ή τουλάχιστον να με κατευθύνεις στη σωστή κατεύθυνση (links και tutorials) για να φτιάξω κάτι ανάλογο μόνος μου?
trustfm Δημοσ. 27 Φεβρουαρίου 2005 Μέλος Δημοσ. 27 Φεβρουαρίου 2005 Dokimase thn updated version : http://www.trustfm.net/divx/SoftwareTxt2Vobsub.html
xaaxanoulis Δημοσ. 6 Μαρτίου 2005 Δημοσ. 6 Μαρτίου 2005 τα ίδια... Για να γίνω πιο σαφής το error είναι καποιο access violation μήνυμα το οποίο εμφανίζεται για κλάσματα του δευτερολέπτου, και μετά μου πετάει ένα file not found και πατάω οκ για να το κλεισω. Κατάφερα βάζοντας ανάλυση 720*576 να φτιάξω τα .idx και .sub σε δύο στάδια και παίζουν καλά με το Vobsub. Στον stand-alone divx player που έχω όμως (ο οποίος παίζει vobsub υποτίτλους ριπαρισμένους από dvd) όχι μόνο δεν παίζει vobsub δημιουργημένουσ από το πρόγραμμα, αλλά κολλάει τελείως στην αναπαραγωγή των σχετικών divx (τα οποία αν δεν υπάρχουν υπότιτλοι τα παίζει μια χαρα). Ένα πράγμα σαν να προσπαθεί να διαβάσει τους υποτίτλους και να βρίσκει κάποιο λάθος σε αυτούς και να μπαίνει σε έναν ατέρμονα βρόχο προσπαθώντας να τους διαβάσει.
telias Δημοσ. 25 Μαρτίου 2005 Δημοσ. 25 Μαρτίου 2005 Paidia poio einai to pleonektima ton vobsub enanti ton srt\txt?se epitrapezia DivX,pou den diabazoun ellinikh gramatoseira .srt,tha diabazei tous .vobsub?an nai,tha prepei apla na einai ston idio fakelo me to idio onoma tis tenias,opws htan kai oi .srt h xreiazete kai kati allo??
trustfm Δημοσ. 25 Μαρτίου 2005 Μέλος Δημοσ. 25 Μαρτίου 2005 an to dvd sou diabazei vobsub den 8a exeis problhmata me anagnwrish xarakthrwn mias kai einai eikones kai oxi text . Prepei na ma8eis an to dvd sou uposthrizei sub/idx pantws se periptwsh pou uposthrizei mallon 8a 8elei klassika to idio onoma me thn tainia ....
TonyMontana Δημοσ. 21 Απριλίου 2005 Δημοσ. 21 Απριλίου 2005 eimai kolimenos me vobsub kai epsaxna mataia tetio programma.. thanks trust
panagiotispsomiadis Δημοσ. 11 Ιουλίου 2005 Δημοσ. 11 Ιουλίου 2005 Προς trustfm, αν μπορείς μια βοήθεια. Έχω βάλε υπότιτλους σε ενα avi αρχειο με το Subtitle Workshop, όταν όμως αποθηκεύω το αρχείο αποθηκεύεται μόνο με την κατάληξη .asx και παίζει μόνο σε media player. Αν υπάρχει πρόγραμμα που να βάζει υπότιτλους και να τα αποθηκεύει στο ίδιο format.
panagiotispsomiadis Δημοσ. 11 Ιουλίου 2005 Δημοσ. 11 Ιουλίου 2005 Το avi μπορω να το μετατρέψω σε video cd μέσω nero για να δω το έργο στην τηλεόραση (dvd) ένώ το .asx οχι,
panagiotispsomiadis Δημοσ. 11 Ιουλίου 2005 Δημοσ. 11 Ιουλίου 2005 Και μια τελευταία ερώτηση.Επειδή βλέπω απο τα μηνύματά σου οτι ασχολήσε με σχετικά θέματα, ποιο είναι το ποιό εύκολο πρόγραμμα για μετατροπή απο .avi και .mpg σε DVD κατα την γνώμη σου.Επειδή κυκλοφορούν πολλά στο site και είναι αδύνατον να τα δοκιμασω όλα.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.