Προς το περιεχόμενο

tft kai σταμπες-"μακιες" στην οθονη

silentpower

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

εχω μια tft και εχει αρκετες "μακιες"(αν λεγονται ετσι) πανω της.ξερετε σταμπες που φαινονται μονο οταν ειναι κλειστη ή δειχνει σκουροχρωμο φοντο.μερικες πρεπει να εγιναν οταν την καθαρισα με στεγνο πανι οταν ηταν ζεστη....υπαρχει καποιος τροπος να φυγουν??

Δημοσ.

Και εγώ το ίδιο πρόβλημα έχω, πριν από λίγο την καθάριζα ενώ ήταν ανοιχτή σε ένα σημείο που είχε λεκέ και έχει κάνει μια κηλίδα σκουρόχρωμη, σα μελανιά ένα πράγμα! Αλλά φαίνεται καλά μόνο άμα κοιτάς από πάνω με μεγάλη γωνία. Με κλειστή οθόνη όμως δε φαίνεται τίποτα. Αν ξέρει κάποιος ας απαντήσει :)

Δημοσ.

Το καθάρισμα της TFT-LCD πρέπει να γίνεται με κλειστή την οθόνη που σημαίνει το γυαλί της να είναι κρύο.

Υπάρχουν διάφορα ζελέ στην αγορά που καθαρίζουν άψογα την οθόνη.

Έχω μία VG800 3 χρόνια και την καθαρίζω με αυτόν τον τρόπο.

Δημοσ.

τωρα οι σταμπες εγιναν!οχι οτι φαινονται,μονο αν ειναι κλειστη η οθονη,αλλα ειναι σαν να λειπει ενα στρωμα.για ζελε δεν ξερω.το μονο που ειχαν δωσει ηταν κατι πανακια που δεν εκαναν και τπτ ιδιαιτερο.αν εχουν ηδη γινει σταμπες ομως τι γινεται?το ζελε κανει τπτ σε αυτη την περιπτωση?

Δημοσ.

Δεν χάνεις τίποτα να δοκιμάσεις.

Το ξαναλέω, ότι οι TFT-LCD δεν πρέπει να είναι σε λειτουργία την ώρα του καθαρισμού.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...