Προς το περιεχόμενο

Secure Digital κάρτα σε φωτογραφική HP 320 (ΠΡΟΒΛΗΜΑ!!!)

karanik

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Είχα βάλει μια SD κάρτα της Sun Disk των 256 ΜΒ στην φωτιγραφική μου. Γενικά παρουσιαζόταν πρόβλημα δυσλειτουργίας οταν η φωτογραφική έμενε στον ήλιο έστω και λίγο (μου έδειχνε οτι η κάρτα ήταν γεμάτη). Το πρόβλημα οφειλόταν σίγουρα στην κάρτα επειδή όταν την έβγαζα η μηχανη λειτουργούσε κανονικά και ασ την έβλεπε ο ήλιος πολύ ώρα.

Το χειρότερο όμως συνέβη στο τέλος των διακοπών μου. Μου έδειχνε οτι δεν υπάρχει καμμία φωτο αποθηκευμένη. Συνδέοντας την μηχανη στον υπολογιστή βλέπω οτι τα 125 ΜΒ απο 256 ΜΒ της κάρτας είναι κατελειμμένα που σημαίνει οτι οι φωτο δεν έχουν χαθεί. Δεν φαίνονται όμως πουθενά τα folder που θα έπρεπε να περιέχουν της φωτογραφίες. Αν τραβήξω φωτογραφία δημιουργείται στην κάρτα εκ νεου το folder που θα επρεπε να περιέχει τις φώτο, αλλά δεν ανοίγει (αφου προσπαθησει για λίγο μου λεει οτι δεν μπορεί να το ανοίξει)

Υπάρχει τρόπος να πάρω τις φωτο μου, ειναι πολύ σημαντικό!!

Ευχαριστώ πολύ!

Δημοσ.

google kai Zero Assumption Digital Image Recovery.einai freeware kai kanei kalh douleia.den xerw an diavazei tis kartes panw sth mhxanh,egw tis vazw se reader.yparxoun omws kai polla alla programmatakia gia recovery

Δημοσ.

Δεν υπήρχε κανένα CD , δυστυχώς. Κατέβασα κάμποσα recovery utilities, ελπίζωοτι θα δουλέψουν.

Εχω απογοητευτεί όμως απο την όλη απόδοση της κάρτας και της συνεργασίας της με την μηχανη!

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...