Προς το περιεχόμενο

Το pc κάνει αποστολή δεδομένων και δεν ξέρω που και πως

GIORGARAS

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

ευχαριστώ φίλε αλλά αν δεν κάνω λάθος εμένα το modem είναι ΑΜΡ κάπως έτσι το οποίο δεν παίζει με τίποτε, μετά την εξεταστική ίσως πάρω ένα us robotics γιατί θέλω να έχω ίντερνετ από linux. Ευχαριστώ φίλε, τώρα έχω βρει μια σελίδα που λέει για έναν ιό με παρόμοια προβλήματα και κατεβάζω κάποια αρχεία. καλή εξεταστική και σε σένα.

Δημοσ.
file exo linux, alla epeidi exo laptop, to modem den to blepei opote den mporo na mpo net.. exo firewall. tha to rithmiso sto megalitero na do ti tha ginei...den mporo na kano format tora giati den exo xrono logo eksetastikis alla sintoma prepei na parousiaso kai kapoies ergasies gia auto to afino pros to paron. pantos to norton me teleutaia updates mou to briskei mia xara to sistima.

Καλησπέρα.

Εάν δεν έχεις δοκιμάσει το CWShredder ( 146kb )

http://www.softpedia.com/public/cat/10/17/10-17-150.shtml

και το Stinger ( 797kb )

http://download.nai.com/products/mcafee-avert/stinger.exe

, δοκίμασε τα .

P.S. Δοκίμασε και το Spy Sweeper

http://www.webroot.com/wb/products/spysweeper/index.php

, μου βρήκε διάφορα που δεν μου τα έβρισκε κανένα άλλο πρόγραμμα ( ad-aware e.t.c. ).

Δημοσ.

παιδιά ευχαριστώ για την βοήθεια, τώρα κάνω scan με ένα πρόγραμμα το trend micro sysclean package επειδή το βρήκα από την σελίδα http://www.trendmicro.com/vinfo/virusencyclo/default5.asp?VName=WORM_NACHI.A

που λέει για ένα ιό που μοιάζει με τα συμπτώματα που έχει ο υπολογιστής μου.

Το Norton με τελευταίο update τίποτα. απλώς φοβάμαι να μένω και πολύ online μην τυχόν δημιουργεί προβλήματα, αν κάνει κανά DoS. Πριν έμεινα online 2 ώρες και έστειλε 31mb!!!!! Έχω 56αρα γραμμή.

έχω αρχίζει να κατεβάζω και να δοκιμάζω ό,τι είπατε.

το Stinger το έχω δοκιμάσει δεν βρήκε τίποτα.

δεν θυμάμαι ποιον ιό είχε βρει αλλά ήταν ένας από τους backdoor.

τώρα μου έχει βρει τον JS_NIMDA.A.GEN σε ένα αρχείο σε εξωτερικό δίσκο.

Ευχαριστώ πολύ για την βοήθεια.

Δημοσ.

Παιδιά τελικά τίποτα δεν έπιασε. Για μια στιγμή νόμιζα ότι έφτιαξε αλλά τελικά τίποτα...

To netlimiter δεν δείχνει κάτι το περίεργο. δείχενι κανονικό Upload.

Δημοσ.

φίλε δεν έχω αυτά τα συμπτώματα αλλά κατεβάζω για καλό και κακό το update για τον explorer. Τώρα ήμουν Internet 10 λεπτά και όλα καλά και ξαφνικά άρχισε πάλι το πρόβλημα. δεν ξέρω. γίνεται να φταίει κάποιο site ή κάτι άλλο; από όταν μπήκα internet μόνο στο insomnia μπήκα.

Ευχαριστώ!!

Τώρα δεν έχω χρόνο για format αλλά μάλλον προς τα εκεί πάω...

• 2 εβδομάδες αργότερα...
Δημοσ.

Σου προτεινω λυση οπως προτεινα και στο παρακατω Post ....Που λεει προβλημα με ΙΟ.......

Λοιπον........

Μπες Safe Mode....

Κανε system scan με antivirus Και σημείωσε τα μολυσμένα αρχεια...(Λογικα θα σου τα κάνει και quarantine..)

Μπες στο site του antivirus...Και πάρε πληροφορίες για το πως θα τον ξεφορτωθείς........

Ακολούθησε τις οδηγίες βήμα προς βήμα.......

Απενέργοποιησε το system restore...γιατι με επανεκκινηση επανέρχονται...

εκει μπορεί να χρειαστεί να κάνεις επέμβαση στο registry.....backup το registry όπωσδηποτε...

Σιγουρα θα χρειαστει να σβήσεις καποιες εγγραφες στο registry που συνήθως ειναι σε στη θεση...

HKEY_LOCAL_MACHINE\SOFTWARE\MICROSOFT\WINDOWS\CurrentVersion\ sta Run,Runonce κτλ...........

-----------------------------------------------------------------------------------

Αλλος τρόπος που πιστεύω έχεις ήδη κάνει..

Τσέκαρε στην προσθαφαίρεση προγραμμάτων μήπως έχει μπεί κατι παράξενο και κάνε remove....

Τσέκαρε στο φακελο startup στα Προγράμματα μήπως έχει μπει κάτι παράξενο και κάνε remove..........

Το ίδιο και με ταξινόμηση στον φάκελο Program Files...με τα τελευταία αρχεία που τροποποιήθηκαν......δες εαν έχει μπεί κανένα καινούριο παράξενο ......delete..........

-----------------------------------------------------------------------------------

Search στο google με τα ονόματα της search bar...,virus,trojan.και ψάξε "

How to remove.........."υποπτο file" .........

Θα βρείς λύσεις απο άλλους που έχουν το ίδιο πρόβλημα με σενα.......

Τα περισσοτερα exe που τρεχουν ταυτοχρονα με τα Windows μπαινουν στο φακελο Windows\System32

Tσεκαρε ποια exe εχουν τροποποιηθει τελευταια..........Μήπως ταιριαζουν με αυτά που βρίσκει το antivirus...?

Ενας αλλος τροπος ειναι να ανοιξεις τον Task Manager Και να δεις το ονομα του αρχειου που τρεχει παράλληλα με τα Windows......

Ελπίζω να βοήθησα...........

Μήπως θα έπρεπε να κάνουμε ένα sticky με γενικές κατευθύνσεις πως κανουμε remove τα ανεπιθύμητα............ :wink:

Εαν καταφερεις να τον καθαρισεις.........Firewall........και εγω προτιμώ των ΧP......ποτέ δεν έιχα προβλημα..

Δημοσ.

μια λυση ακομα. επειδη παλιοτερα το ειχα και εγω αλλα τα σχετικα προγραμματα (ad-aware και spybot search & destroy) το βρηκαν αμεσως. καταρχας "κατεβασε" ολα τα critical updates and hotfixes απο windowsupdate (αν δεν το εχεις κανει). απο Start-->Run--> τρεξε msconfig. απο το tab "Startup" δες για καποιο "περιεργο" ονομα και απενεργοποιησε το.

καλη τυχη

Δημοσ.

Γεια σας παιδιά, το πρόβλημα λύθηκε ως εξής. Έκανα νλινε scanning απο symantec και μου βρήκε τον ιό w32.spy και κάτι άλλο δεν θυμάμαι ολόκληρο το όνομα. Μετά από αυτό μου το βρήκε και το norton. δεν ξέρω πως αφού πριν δεν τα έβρισκε. μετά ακολούθησα οδηγίες έσβησα τα αρχεία και όλα οκ. Ευχαριστώ για την βοήθειά σας!!!

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...