Προς το περιεχόμενο

Leadek Winfast 2000xp - WinTVR Crashes!!!

kgliat

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπέρα σας.

Παραθέτω το εξής πρόβλημα:

Σε σύστημα με: Asus A7n8x -e Deluxe, Athlon XP 2600+, 512MB DDR400 Kingston, Win XP Pro Sp1 (με όλα τα updates-εκτός από SP2 - προς το παρόν δε θα πάρω από αυτό 8) & DIRECTX 9.0b (μαζί με το hotfix της microsoft που αφορά τα γνωστά προβλήματα για τις κάρτες TV), τρέχοντας το πρόγραμμα που παρέχεται μαζί με την κάρτα, μετά από λίγα δευτερόλεπτα αυτό crash-άρει (ζητά "report" στη Microsoft).

Yποθέτω πως το πρόβλημα εντοπίζεται στα #$%#$% Direct 9.0b (έκανα install την παλιότερη 9,0a version, αλλά ΠΑΛΙ κρασσάρει..)

Καμιά ιδέα;;;

Σημειώνεται πως έχει γίνει unistall - install η εφαρμογή της κάρτας για view..Επίσης..Αν επιλέξω χώρα στο tuning Ουγγαρία Pal B/d (αυτή δε βάζουν σε τέτοια softwares??) ή Germany, δεν παίζει καθόλου μα καλά στα UHF και μόνο εκεί..Γραμμές στην απεικόνιση - χάλια μαύρα!!! Πρώτη φορά ήθελα να τη χρησιμοποιήσω να κάνω DVD με την τελετή λήξης αλλά... :evil: :evil: :evil:

SAVE ME!!! :shock: :shock:

Δημοσ.

Χμμ..Είχα παραλείψει πως είχα εγκαταστήσει και τους τελευταίους drivers..Να αλλάξω PCI δεκτό..Αλλά δεν κάνει confict..Στο software κολλάει :shock:

Θα το κάνω κι αυτό πάντως μήπως βοηθήσει..

Στο Setup για ανεύρεση καναλιών ποιό χρησιμοποιούμε σα χώρα παιδιά; Ποτέ δεν έχω καταφέρει να έχω καλή εικόνα..Οπως έλεγα πριν..UHF chanells εννοώ..

Δημοσ.

exeis dikio moiazei paralogo alla epeidi paideutika kai ego poli giauto to leo

gia xora to Hungary(PalB/D) exo balei kai paizei mia xara

sto source min xexaseis na valeis antenna

Δημοσ.

Υπάρχει ένα HOTFIX της Microsoft που υποτίθεται πως διορθώνει τα προβλήματα που παρουσιάστηκαν σε ΤV Tuners με το 9,0b. Δεν ξέρω αν με τη νέα Version C διορθώνονται όλα. Την κατέβασα και θα δω...Αυτό που δεν ξέρω, είναι αν πρέπει να κάνω unistall και τα patches της Microsoft...

Με 9,Οa "με έμπαιζε" δεν έπαιζε :(

ΠΟΤΕ δεν έχω καταφέρει με αυτή την κάρτα να έχω καλή εικόνα!! Και η κεραία είναι άψογη με TV...Eίχα καιρό να το δοκιμάσω, είχα βάλει εν τω μεταξύ και Direct 9.0b και χθες που το δοκίμασα δεν έπαιζε..Μήπως πρέπει να στείλω report τελικά στο Mixalaki να μου πει τι να κάνω;; :o

Δημοσ.

nomizo oti auto to hotfix den afora tin sygkekrimeni karta

steile report stegna na deis ti tha sou vgalei

auto me ti kali eikona prosexes auto pou sou eipa me to antenna

I rest my case

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...