palawiaris Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2004 Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2004 Επίσης έτυχε να βάλω αλλο έλληνικό γλωσικό πακέτο και μου έβγαζε σε μερικά κινέζικα,με αυτό που έβαλα τώρα κανένα πρόβλημα και δεν θυμάμαι την σελίδα που κατέβασα τα ελληνικά γιατι είναι συνεχεια κλειστή
palawiaris Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2004 Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2004 http://briefcase.pathfinder.gr/view/palawiaris Ανέβασα τα ελληνικά εκει
dwarves Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2004 Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2004 egw xrhsimopoihsa ena arxeio...! Htan ena pou einai flash kai flex....! kai meta perasa pali to reflash twn greek....!
dwarves Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου 2004 Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου 2004 palawiaris, o tropos pou xrhsimopoihsame einai idios...apla xrhsimopoihsa allo arxeio...! auto pou tha hthela na se rwthsw einai ti ekanes me ton thlefwniko sou katalogo....ti enoow....ta thlefwna pou eixa htan gyrw sta 240....ta eixa perasei apo to palio mou siemens s55 sto Outlook...paw na ta perasw sto motorola...kai mou fernei mono tous 12 prwtous xarakthres tou onomatos...! paketo.....twra ta onomata einai misa....kai fovamai pws gia auto den prepei na yparxei kapoia lysh....esy eixes tetoio provlima??
palawiaris Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2004 Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2004 Όντως και σε μένα το ίδιο είναι αλλά εμένα δεν με ενοχλεί πολύ γιατι πάνω από 20 ονόματα δεν έχω στον κατάλογό μου.Όσο για λύση δεν γνωρίζω τίποτα
dwarves Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2004 Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2004 Mallon tha kataliksw sthn lysh....one by one....me ligh ypomonh..... tha ta kataferw...!
dwarves Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου 2004 Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου 2004 Πάνε ρυθμίσεις,σύνδεση.bluetooth,bluetooth handsfree,θα σε ρωτήσει να ενεργοποιήσει την λειτουργία πατάς οκ και αναζήτηση συσκευών θα ψάξει και θα συνδεθεί αυτόματα.Τίποτα άλλο και για σύνδεση με υπολογιστή εγώ χρησιμοποιώ το πρόγραμμα της windcomm και πάλι με τον ίδιο τρόπο συνδέω κινητό/υπολογιστή.Μήπως δεν κάνατε τίποτα καλά στην αναβάθμιση;Μήπως χρησιμοποιήσατε το πρόγραμμα p2kman και σβήσατε αρχεία από το λογισμικό και δεν δουλεύει σωστα;Εγώ την πρώτη φορά που το αναβάθμισα έσβησα κάτι αρχεία και δεν μπορούσα να ρυθμίσω το κουδούνι.Ξαναπέρασα το πρόγραμμα και όλα εντάξει. ena mikro update...giati eixa pei oti den douleuei to bluetooth...!!! Loipon doulepse mia xara... xwris kanena apolitos provlima...htan ligo paralitos o tropos...pou anoigei....pantos doulepse mia xara...kai metefera tous hxous tou paliou mou kinhtou....
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.