ecthelion79 Δημοσ. 30 Αυγούστου 2004 Δημοσ. 30 Αυγούστου 2004 Είχα κάνει αυτή τη δημοσίευση και στα παιχνίδια, αλλά δε πήρα απάντηση οπότε είπα να τη βάλω σε ένα λιγότερο "ανάλαφρο" τμήμα του forum. Ξεκινώντας το παιχνίδι silent storm, μετά από λίγα δευτερόλεπτα το πρόγραμμα με ξαναβγάζει στο desktop με το μήνυμα λάθους "failed to set display mode". Ξέρει κανείς τι είναι αυτό; Δε ζητάω απαραίτητα λύση στο πρόβλημα (αν και αυτή θα ήταν ιδιαίτερα ευπρόσδεκτη), απλά αν έχει ξανασυναντήσει κανείς αυτό το λάθος και αν ξέρει γιατί βγαίνει.
Godfath3r Δημοσ. 30 Αυγούστου 2004 Δημοσ. 30 Αυγούστου 2004 Logika einai kati pou exei na kanei me thn karta grafikwn.Dokimase na katevaseis tous kainourious drivers tis kartas grafikwn sou!!!
ecthelion79 Δημοσ. 31 Αυγούστου 2004 Μέλος Δημοσ. 31 Αυγούστου 2004 Λοιπόν, η συμπεριφορά του παιχνιδιού είναι τελείως παρανοϊκή. Έχω δοκιμάσει τα πάντα. Έχω βάλει τρεις διαφορετικούς drivers της nvidia (btw στο προηγούμενο post ξέχασα να αναφέρω ότι έχω GeForce FX 5600 ΧΤ και WinXP SP2), δύο εκ των οποίων ήταν whql. Φαινόταν να παίζει με τον παλιότερο, αλλά το doom 3 σερνόταν, οπότε καταλαβαίνετε ποιό παιχνίδι προτίμησα! Με τους τελευταίους whql της Nvidia (6.1.7.6) αρχικά έπαιζε αλλά αν πατούσες Esc για να μη δεις τα εισαγωγικά videos κόλλαγε (η πλάκα είναι ότι το πρώτο video είναι το κλασσικό "nvidia GeForce FX, the way it's meant to be played!). Οπότε έπρεπε να δεις με το στανιό τα εισαγωγικά videos, αλλά μετά έπαιζε κανονικά. Μετά δε κόλλαγε καθόλου, μπορούσες δηλαδή να πατήσεις κανονικά Esc και να μη δεις τα intro vids. Μετά δε κόλλαγε αν πάταγες Esc στα εισαγωγικά videos, αλλά πάταγες δε πάταγες πέταγε μαύρη οθόνη στο βασικό menu με τον ήχο όμως να ακούγεται κανονικά από πίσω. Τώρα δε ξεκινάει καν, βγάζει πάλι το κλασσικό μήνυμα failed to set display mode. Υπ' όψιν ότι όλα αυτά τα στάδια τα πέρασε χωρίς να αλλάξω το παραμικρό στο hardware ή στο software του pc. Ούτε καν επανεκίννηση έκανα! Το άλλο περίεργο είναι ότι στο στάδιο που έπαιζε το έριξα και το ξαναξεκίνησα αρκετές φορές για να σιγουρευτώ ότι δεν υπήρχε πρόβλημα και όλες τις φορές ξεκίνησε κανονικά. Τελικά, συμπέρανα ότι πρόκειται για μία από αυτές τις περιπτώσεις που τυχαίνουν σπάνια και σε λίγους αλλά είναι πρακτικά αδύνατο να βρεις τη λύση. Thanx για τις απαντήσεις παιδιά, και sorry για το μακρύ post αλλά τουλάχιστον το έβγαλα από τον οργανισμό μου (και από το σκληρό μου. Πάνε τα 35euros).
ecthelion79 Δημοσ. 31 Αυγούστου 2004 Μέλος Δημοσ. 31 Αυγούστου 2004 Βρήκα τη λύση. Απεγκατέστησα το SP2! Για λεπτομέρειες στη δημοσίευση "Πού είναι το twinview?" στο forum για τις κάρτες γραφικών. Ευχαριστώ όσους απάντησαν όμως! Γαμ**η Micro$oft!
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.