npapak Δημοσ. 30 Αυγούστου 2004 Share Δημοσ. 30 Αυγούστου 2004 Εχω ενα HP 3550.Εκει που τον εβαλα να εκτυπωσει κατι φωτογραφιες, αυτος πηρε μεσα το φυλλο και δεν εκτυπωσε τιποτα.Εβγαλα το φυλλο αφου εκλεισα και ξανανοιξα τον εκτυπωτη αλλα ειδα οτι ενω εγω ειχα ακυρωσει την εκτυπωση αυτο δεν την ακυρωσε αλλα την κραταει στην μνημη.Εκανα επανακινηση, εκλεισα τον υπολογιστη αλλα τιποτα αυτο εικει. Και το προβλημα ειναι οτι εχω να εκτυπωσω πολλα και δεν μπορω.Μηπως ξερετε τι μπορω να κανω για αυτο? SORRY για την πολυλογια Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
kinq1 Δημοσ. 30 Αυγούστου 2004 Share Δημοσ. 30 Αυγούστου 2004 Κλείσε τον εκτυπωτή, κάνε επανεκκίνηση τον υπολογιστή και περίμενε κανα δίλεπτο. Δες αν όντως έχει ακυρωθεί η εκτύπωση (θα έχει ένα εικονιδιάκι εκτυπωτή κάτω δεξιά στο taskbar). Αφού σιγουρευτείς ότι έχει ακυρωθεί η εκτύπωση άναψε τον εκτυπωτή. (Προσοχή μετά την επανεκκίνηση του υπολογιστή η εκτύπωση αν δεν έχει ακυρωθεί σωστά ξαναρχίζει από την αρχή). Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
nobody Δημοσ. 30 Αυγούστου 2004 Share Δημοσ. 30 Αυγούστου 2004 Πήγες Start->Printer and Faxes-> Εκτυπωτής σου και έκανες delete το έγγραφο που εκτυπώνεται? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
npapak Δημοσ. 31 Αυγούστου 2004 Μέλος Share Δημοσ. 31 Αυγούστου 2004 Ok παιδια το καταφερα.Βεβαια δεν ξερω γιατι γινεται συνεχεια αυτο? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.