theoritikos Δημοσ. 30 Αυγούστου 2004 Δημοσ. 30 Αυγούστου 2004 Εχω κερδίσει εδω και λίγο καιρό ένα παιχνίδι για xbox, απο αντίστηχο διαγωνισμό στο pc magazine, αλλά δεν έχουν επικοινωνήσει ακόμα μαζί μου για το πως θα το παραλάβω! Γνωρίζετε τι θα πρέπει να κάνω?
1Mbitmx Δημοσ. 30 Αυγούστου 2004 Δημοσ. 30 Αυγούστου 2004 to kalitero tha itan na tous pareis tilefono. to deytero tha itan na mpeis sto http://www.pcmag.gr kai na evlepes perissoteres plirofories kai na evriskes auta pou theleis. ante kai kalo paiksimo (aksizei to paixnidi?).
theoritikos Δημοσ. 30 Αυγούστου 2004 Μέλος Δημοσ. 30 Αυγούστου 2004 Το παιχνίδι που κέρδισα είναι το ninja gaiden. Λεω να τους πάρω τηλέφωνο,αλλά δεν ξέρω σε ποίο νούμερο και πότε! Το γνωρίζει κανείς σας?
nick_gr Δημοσ. 30 Αυγούστου 2004 Δημοσ. 30 Αυγούστου 2004 Libecom SA 80 Ioannou Metaxa Str 19 400 Karelas - Koropi Athens, Greece Tel: +30210 6688000 Fax: +30210 6688050 email: iremoundou@libecom.gr
Password Δημοσ. 30 Αυγούστου 2004 Δημοσ. 30 Αυγούστου 2004 ti mania einai auti na varieste na psaksete...
Nemo Δημοσ. 30 Αυγούστου 2004 Δημοσ. 30 Αυγούστου 2004 Εμενα και τις 2 φορες , αργησε λιγο (40 μερες) αλλα ηρθε ,χωρις να τους ενοχλησω και με δικα τους εξοδα (ταχυδρομικα ) . Αν εισαι αθηνα μηπως θα πρεπει να πας ο ιδιος να το παραλαβεις ??? Βεβαια την 2η φορα ισως κατι να μην εγινε σωστα . Και αυτο γιατι στην αποδειξη /δελτιο αποστολης της Libecom -με το ονομα μου - που συνοδευε το παιχνιδι ειχε τα δυο δυαφορετικα παιχνιδια ολογραφως και μετα καποιος μονογραψε το ενα , και αντιστοιχα στο συνολο- ποσοτητα ηταν 2 που μετα εγινε ενα απο πανω με στυλο και στην ποσοτητα ολογραφως ηταν δυο τεμαχια το δυο με μια γραμμη και μετα απο κατω γραμμενο το ενα . Και βεβαια και στην <προκυρηξη> του διαγωνισμου κληρωσης τα παιχνιδια ηταν επισης 2 . Βεβαια θα μπορουσε να εγινε καποιο λαθος στο δελτιο αποστολης ,αλλα αυτο μπορει να διαπιστωθει απο τα αλλα 2 αντιγραφα του δελτιου αποστολης το λευκο το παιρνει ο παραληπτης εγω δηλαδη ( ,το ροζ αντιγραφο το λογιστηριο και το κιτρινο ....) Παντως αν εγινε τελικα καποια <<στραβη>> , εγινε απο καποιο μεμονομενο ατομο απο μεσα στο περιοδικο και οχι απο το ιδiο <το περιοδικο>. Δεν το εψαξα καθολου , γιατι εχοντας κερδισει ηδη 2 φορες , καπου πραγματικα <<ντρεπομουν>> . Και αν καποιος δεν κανει σωστα την δουλεια του ,θα το ξαναεπαναλβει και θα ποιαστει την επομενη φορα. ΥΓ Παντως ενω την πρωτη φορα το Ps2 παιχνιδι ενα( promo only- not for resale )DVD σκετο (πληρες το παιχνιδι παντα) την δευτερη φορα του XBOX ηταν κανονικα στην συσκευασια με την ζελατινα του .
theoritikos Δημοσ. 31 Αυγούστου 2004 Μέλος Δημοσ. 31 Αυγούστου 2004 Κατάλαβα, θα τους πάρω αύριο τηλέφωνο...
Επισκέπτης Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2004 Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2004 ρε τι ειναι αυτα, ο αλλος λεει κερδιζει 2 φορες.. και εμεις δεν εχουμε κερδισει ποτε.. ειναι να το εχεις το χαρισμα φαινεται :D
Aias Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2004 Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2004 Ασχετο λιγο(ως πολυ θα ελεγα) αλλα αν γινει κανεις διαγωνισμος με επαθλο το World Of Warcraft,ας σφυριξει κανεις και σε μας!(εστω και κλεφτηκα!)
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.