chrismasgr Δημοσ. 29 Αυγούστου 2004 Share Δημοσ. 29 Αυγούστου 2004 Καθώς τύπωνα μπλόκαρε το χαρτί και από τότε ο εκτυπωτής μου δεν ξανά τύπωσε. Θέλω να ρωτήσω όσους ξέρουν ή έχουν εμπειρία από service hp παρακαλώ πολύ να μου πουν εάν συμφέρει να το φτιάξω ή να πάρω καινούργιο γιατί άκουσα ότι δεν έχει καλό service.Σας ευχαριστώ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
mpentenis Δημοσ. 29 Αυγούστου 2004 Share Δημοσ. 29 Αυγούστου 2004 to service ths HP ap' oti jerw einai akribo, twra, analoga tin blabh, isws mporeis na to ftiajeis k esy..... ti soy kanei? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
tzoulis Δημοσ. 30 Αυγούστου 2004 Share Δημοσ. 30 Αυγούστου 2004 Το service της hp είναι λίγο ακριβό αλλά εξαρτάται από τον εκτυπωτή που έχεις και από την βλάβη για το αν αξίζει να τον στείλεις ή όχι. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
chrismasgr Δημοσ. 30 Αυγούστου 2004 Μέλος Share Δημοσ. 30 Αυγούστου 2004 Παιδιά ευχαριστώ για τις απαντήσεις σας. Να γίνω πιο συγκεκριμένος μου γράφει "print cartridge cradle is stuck" και "clear jam and then press ok". Με την διαφορά ότι καθάρισα κάθε ίχνος χαρτιού και δεν βλέπω να έχει υπολήματα. Λέω να το πάω στο service της info-quest που είναι πιο κοντά μου αλλά και αυτή "ξύριζε" πριν 10 χρόνια με έναν εκτυπωτή star που είχα. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.