pilotsf Δημοσ. 29 Αυγούστου 2004 Δημοσ. 29 Αυγούστου 2004 Η κατάσταση έχει ως εξής: Εχω ένα AP (LevelOne WAP-0003) και δυο καρτούλες (WPC-0300) σε δύο PCs. Το AP είναι σεταρισμένο σε WEP χωρίς 802.11g auth, channel 1, και disabled τα turbo modes (108 mpbs και τα ρέστα) Το ένα PC είναι σε απόσταση αναπνοής από το AP και έχει W2k3. Η σύνδεση φυσικά παίζει καμπάνα και δεν έχει ποτέ κανένα πρόβλημα. Το άλλο είναι στο διπλανό δωμάτιο (δεν έχει οπτική επαφή) και έχει WinXP Home. Το AP είναι συνδεδεμένο με το DSL modem. Στο "μακρινό" PC το σήμα αδυνατίζει κατά περιόδους, άλλες φορές είναι ισχυρότατο, άλλες "παίζει" και άλλες είναι poor χωρίς να υπάρχει κάποια διαφοροποίηση σε άλλες συσκευές που μπορεί να εκπέμπουν στην ίδια περιοχή. Εχω ένα ασύρματο τηλέφωνο (βαση) panasonic δίπλα στο AP, ενώ στο "μακρινό" PC έχω ένα microsoft wireless mouse. Δεν ξέρω αν υπάρχει πιθανότητα να προκαλούν αυτά παρεμβολές, πάντως μου φαίνεται πολύ περίεργο ακόμα και έτσι να δουλεύει το "κοντινό" PC αψογα οσον αφορά τη σύνδεση. Προς το παρόν το AP χρησιμεύει εκτός των άλλων για να δίνει internet στο "μακρινο" pc χωρίς να χρειάζεται να είναι ανοιχτό το "κοντινό" pc (ετσι κι αλλιώς προς το παρόν το DSL modem είναι συνδεδεμένο με USB στο "κοντινό" pc, πράγμα που σημαίνει οτι δεν χρειάζεται σώνει και καλά και εκεί η ασύρματη σύνδεση - προς το παρόν και με την τρέχουσα χωροταξική διάταξη). Πως θα μπορούσα να λύσω το πρόβλημα του signal strengh για το μέσα PC? Η απόσταση δεν είναι μεγάλη και μου φαίνεται πολύ περιέργο να συμβαίνει αυτό που συμβαίνει και μάλιστα όχι πάντοτε (αμα το πιάσει όμως δεν σταματάει). Εχει κανείς παρόμοιες εμπειρίες;
xaotikos Δημοσ. 30 Αυγούστου 2004 Δημοσ. 30 Αυγούστου 2004 Για το τηλέφωνο, αν είναι στους 2.4 επηρεάζει αλλά πολύ απίθανο Το mouse ομοίως. Κοίτα γενικά να είναι όσο το δυνατόν λιγότερα εμπόδια ανάμεσα στο μακρινο pc και τις κεραίες του ΑP. Παίξε λίγο με το κεραιάκι του μακρινού. Το λογικό πρόβλημα οφείλεται στο 802.11G και την μικρή ευαισθησία των καρτών. Δες αν στο 802.11b σου κάνει τα ίδια (απίθανο). Βάλε την ταχύτητα στο auto αν δεν το έχεις κάνει. Δοκίμασε να αλλάξεις κανάλι. Ποτέ δεν ξέρεις αν σε "τρυπάει" κάποιο link στους 2.4. Στην τελική αν δεν δουλέψει τίποτα από αυτά πάρε μια κεραία omni 5db ή panel και βάλτην στο AP ή μια πολύ μικρή panel και βάλτην στο μακρινό pc
Dias Δημοσ. 26 Σεπτεμβρίου 2007 Δημοσ. 26 Σεπτεμβρίου 2007 ego exo ena panasonic palio asirmato sta 900 MHz analogiko. Otan to kapios kalei kai to asirmato xtipaei , i' otan kapios milaei me to sigkekrimeno tilefono olo to diktio tou spitiou peftei.(Tromeres paramvoles). Dio alla DECT pou exo ena Philips sto 900MHz (psifiako) kai ena GE DECT sta 1.8 GHz den mou parousiazoun provlima.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.